Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהג חדש 8) ומחפש לקנות אוטו קטן שיעביר אותי ממקום למקום.

השלמתי אם זה שהאוטו לא יהיה ספורטיבי או יפה מידי אלא פשוט שיסע, לבנתיים לפי המחקר שלי האוטו שכדאי לקנות זה פורד פיאסטה. מה דעתכם האם יש עוד מכוניות טובות ואמינות בתקציב הזה??

תודה יונתן

פורסם

אמין וחסכוני זה שרייד.

מינימום תקלות, מינימום צריכת דלק (במיוחד בידנית) מינימום עלויות אחזקה, ומקסימום סחירות. 97-98 ידנית שאפילו תשאיר לך עודף מ10K תמצא ביד 2 בשפע.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

פונטו גם נכנסת לך בתקציב, אבל חשוב לחפש אחת שטופלה באהבה.

האיטלקיות האלה נורא רגישות להזנחה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני הלכתי על מזדה 323F פנסים נפתחים , צריכת דלק שלה היא 1 ל 13 לפי צרכן

מי שיודע לסוע על ניוטרל יכול להגיע גם ל- 1 ל 14-15 שזה מעולה.

רכב אמין , חזק , ספורטיבי עם תוספות ושיפורים יכול להיות מדהים.

המחירון שלו הוא 7200 היום קונים אותם ב6000

את שלי קניתי ב 5וחצי אחרי מיכוחים של שבועות עם המוכר ובגלל הצבע..

מנוע 1600 מיוצא בשנים 92-94 ..

קשה למצוא במצב מצויין אבל כשרוצים מוצאים והינה נתוני הרכב שלי :)

יד 2 , 160 אלף ק"מ , צבע דהוי אך אפשר לצבוע , בקיצור מקווה שתמצא רכב ברמה שאני מצאתי בלי עין הרע..

בהצלחה!!

פורסם

קליאו B ידני, עדיפות הגרסא עם מנוע 1200 סמ"ק (קשה למצוא כאלו)

סקודה ניו פליסיה - תמורה אדירה בעבור הכסף

כמובן בשנתונים הרלוונטיים במסגרת ה10000 שקל

כמו כן, קליאו אליזה (ישנה יותר מקליאו B) - ידני או אוטומט - רכב אמין ביותר באותו טווח מחירים

פורסם
מי שיודע לסוע על ניוטרל יכול להגיע גם ל- 1 ל 14-15 שזה מעולה.

מי שנוסע בניוטרל מסכן את חייו ואת חיי הנוסעים לידו בכביש וגם לא חוסך דלק. (תעשה חיפוש הנושא נטחן בפורום).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

אני בחור צעיר אז אני מחפש אוטו שיראה יפה יחסית ולא אוטו של זקנים אז ככה שהשרייד והסקודה יורדים מהפרק, הפונטו נחמד אבל אני ממש לא אוהב את חווית הנהיגה שלו אז גם הוא יורד. לגבי הרנו אני ממש לא חושב שהאוטו מספיק אמין ובמיוחד בשנתונים האלה. באמת חשבתי על ה323f אבל קשה למצוא אחד במצב טוב והשאלה האם הוא אמין??

תודה יונתן

פורסם

רכב כזה ישן זה כבר תוצאה של טיפולים ושמירה על הרכב,קח בחשבון שכיוון שהרכב ישן תיהיה לך בעיית חלפים לרכב.

תנסה גם לבדוק יונדאי לנטרה ידנית,בלנו,אלמרה למרות שאולי יהיה קצת קשה למצוא ב 10K (בלנו אלמרה).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמיר אולי תוכל לתת לי קישור אני אשמח לקרוא עוד קצת ,

ולגבי האמינות של ה323F זה אחלה רכב מניסיון אישי

אם אתה גר באזור המרכז צור איתי קשר אני ישמח לתת לך סיבוב על הרכב שלי חחח...

פורסם

323F היה הרכב הראשון שלי. באמת שיש לי רק דברים טובים עליו אבל היום הייתי הולך רק על השרייד.

לא פונטו לא לנטרה לא סקודה לא רנו ולא סיטרואן.

פורסם

אמיר תודה לך השכלתי , אם אתה מבין קצת במערכות שמע אשמח להשכיל עוד כי ברצוני לרכוש מערכת

אם אפשר בהודעה פרטית תודה :)

פורסם

קילומטרז גבוה יחסית לרכב לא לשנה , יד גבוהה כלומר כול בנאדם בטוח לחץ קצת השתולל אין ספק ,

מגנזיום + מערכת יוקרתית . טסט לשנה

אין ספק שהוא מוכר לך השקעה כלומר צבע , מערכת לאוטו וטסט שהוא עשה

הייתי לוקח את הרכב לבדיקה..

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים.

אני בחור צעיר אז אני מחפש אוטו שיראה יפה יחסית ולא אוטו של זקנים אז ככה שהשרייד והסקודה יורדים מהפרק, הפונטו נחמד אבל אני ממש לא אוהב את חווית הנהיגה שלו אז גם הוא יורד. לגבי הרנו אני ממש לא חושב שהאוטו מספיק אמין ובמיוחד בשנתונים האלה. באמת חשבתי על ה323f אבל קשה למצוא אחד במצב טוב והשאלה האם הוא אמין??

תודה יונתן

מצחיק אותו שאתה מחפש אוטו שנראה "יפה יחסית ולא של זקנים" ואתה חושב על לנטרה! שגם המשפחתית הכי מכוערת שראיתי! וגם רכב של זקנים! וגם רכב באיכות ירודה ועם גיר שנהרס מהר! ולא חסכונית, כל סובארו DL או לנסר ישנה תיהיה עדיפה על לנטרה!

נסה לחפש טיוטה קורולה משנת 94-93! נכון זה לא רכב יפה אבל רכב מאוד מאוד אמין! נוסע מעולה! חסכוני יחסית, ודיי חסכוני! וקל למכור!

גם ניסן סאני תיהיה תמורה טובה למחיר!

יש מישהו שמוכר ביד אחת שנראת ממש שמורה! עם ק"מ סביר , שווה לבדוק את זה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=5&ModelID=25&SubModelID=224&FromYear=1993&UntilYear=1993&Auto=&fromPrice=5500&untilPrice=5500&SubSubModelID=0&Info=

אם אתה חושב על רנו קליאו אז רק ידני! אל תגע באוטומוט

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...