Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמיר תודה לך השכלתי , אם אתה מבין קצת במערכות שמע אשמח להשכיל עוד כי ברצוני לרכוש מערכת

אם אפשר בהודעה פרטית תודה :)

יש לך פורום נפרד לזה. תתחיל לקרוא, וכשתהיה לך שאלה ספציפית אני בטוח שישמחו לעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=15

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שאלה לפותח השרשור,

אתה מודע לזה שה-10 אלף שתשקיע בקניית רכב, זה ממש לא סוף הסיפור מבחינה כספית, אלא רק ההתחלה?

לא יודע כמה אתה נוהג בחודש, אבל תצטרך להפרד בסביבות ה-1500 שקל כול חודש רק על האחזקה של הרכב. קח את זה בחשבון.

פורסם
שאלה לפותח השרשור,

אתה מודע לזה שה-10 אלף שתשקיע בקניית רכב, זה ממש לא סוף הסיפור מבחינה כספית, אלא רק ההתחלה?

לא יודע כמה אתה נוהג בחודש, אבל תצטרך להפרד בסביבות ה-1500 שקל כול חודש רק על האחזקה של הרכב. קח את זה בחשבון.

שטויות במיץ, עוד אחד שמפריח סיסמאות.

בבעלותי רכב קליאו 94' אוטומט אשר עולה 4000 שקל. מזה 3 שנים לא ראה מוסך. לפני 3 שנים בטח עלה בסביבות ה7000-8000 שקל.

הכל תלוי בתחזוקה השוטפת ובמזל

פורסם

א. אל תצטט הודעה שאתה מגיב לה אם היא ישירות מעל להודעה שלך.

ב. זה בכלל לא שטויות.

אני מחזיק רכבים כ-16 שנה ולא מצאתי רכב שהיה יותר זול מ1000 ש"ח בחודש ואני לא נוסע הרבה (בדרך כלל חצי מהממוצע).

דלק ירידת ערך ביטוח תיקונים טיפולים וכו' בקלות מגיעים ל1500 בחודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני יודע שלתחזק אוטו זה לא זול אבל זה הולך להיות אוטו לערבים וסופי שבוע ולא אוטו שנוסע יותר מידי.

לגבי ירידת ערך אני לא דואג כי אני מתכנון לסוע אם האוטו כמה שנים טובות ואז כל אוטו שנקנה עכשיו ב10 k לא יהיה שווה הרבה. ועם הדלק זה ילך ככה יש כסף נוסעים אין אז לא.

פורסם

אם מעניין אותך, יש אחלה דגמים למיצובישי בתקציבים האלה.

אם תקנה לנסר 92 או 93 תישאר עם עודף לקצת תיקונים הכרחיים ויש לך אחלה אוטו. מרווח, חלונות חשמל ומראות חשמל.

לדעתי הוא נראה טוב וגם נוסע טוב שהוא מטופל.

יש גם סופר לנסר טיפה יותר מודרניות עם הזרקה שנת 95 96.

פורסם
א. אל תצטט הודעה שאתה מגיב לה אם היא ישירות מעל להודעה שלך.

ב. זה בכלל לא שטויות.

אני מחזיק רכבים כ-16 שנה ולא מצאתי רכב שהיה יותר זול מ1000 ש"ח בחודש ואני לא נוסע הרבה (בדרך כלל חצי מהממוצע).

דלק ירידת ערך ביטוח תיקונים טיפולים וכו' בקלות מגיעים ל1500 בחודש.

זה רק אני? או שכתבת 1500 תחזוקה בהודעה קודמת

ופתאום (איזה פלא פלאים) הפכת את זה לדלק, ירידת ערך, בטוחים, טיפולים וכו'?

כנראה שזה רק אני ולא שטויות במיץ

פורסם

תחזוקת רכב כוללת את מה שאמיר רשם,ומן הסתם לא רק תקלות.אחרת עם כול חודש 1500 שקל תקלות מי היה קונה רכב???

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה רק אני? או שכתבת 1500 תחזוקה בהודעה קודמת

ופתאום (איזה פלא פלאים) הפכת את זה לדלק, ירידת ערך, בטוחים, טיפולים וכו'?

כנראה שזה רק אני ולא שטויות במיץ

אתה מתעקש להיות קטנוני.

התכוונתי לעלות כללית של רכב, שזה אומר דלק+ביטוח+טיפולים+ירידת ערך.

• תוכן חדש...