Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע 80 ק"מ ביום וריציתי לקנות אוטו קטן וחיפשתי סיריון אבל לא אהבתי וירדתי מהעניין הזה ואני רוצה רכב נורמלי שאם תצטרך אותו המשפחה תמצא אותו

ועכשיו במחיר הזה יש את הרכבים הבאים

על איזה רכב הייתם הולכים : -

טיוטה קרולה -2008 גיר רובוטי ליסינג לשעבר

מיצובישי לנסר - 2009 אוטומטית ליסינג לשעבר

סובארו B3 -2008 אוטומטית ליסינג לשעבר

אני מתכנן להשאיר את הרכב שארכוש תקופה לא פחות מ 3 שנים. אני נוסע רגוע ורוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר.

את האמת אני חושב יותר על הקרולה השאלה האם הגיר הזה מוצלח או שהוא בעייתי ?

מה שאני רוצה רכב נורמלי שאהנה ממנו - אני צעיר בן 23 ולא חשוב לי איכות נסיעה וכל אלה...

פורסם

תקרא בפורום לגבי הגיר הרובוטי של הטויוטה

אתה חייב לנסוע עליו לפני שתחליט

אני נסעתי על אחד כזה וזה סיוט (אבל זו דעתי)

אני אישית הייתי הולך על הסובארו

פורסם

קורולה 2008 מגיעה עם גיר רובוטי, אתה באמת חייב לעשות נסיעת מבחן שאתה מחליט על הרכב הזה כי הגיר הזה שונה מגיר אוטומטי רגיל, לטוב ולרע.

לסובארו B3 יש חיסרון אחד וזה המנוע החלש. בניגוד לשאר המשפחתיות בקבוצה, לסובארו יש מנוע 1500 ולא 1600 וזה מורגש על הכביש.

נשארנו עם הלאנסר האוטומטית וכאן לדעתי יש לך טעות קטנה. אני לא ליד המחשב של העבודה עכשיו אבל לדעתי המחיר של האלנסר מודל 2009 יהיה גבוה מ-60 אלף ש"ח לרכב במצב טוב עם קילומטראז' סביר, יותר לכיוון ה-65-70 אלף ש"ח.

פורסם

טויוטה קורולה הוא רכב טוב מאד. בשנת מודל 2008 למדנו להכיר את התיבה הרובוטית, ולא תמיד לטובה.

התיבה הזו, שהרעיון מאחוריה נכון וטוב אך הביצוע של טויוטה אינו מהמוצלחים, מצריכה זמן הסתגלות והתרגלות.

יש כאלה שמתרגלים אליה תוך מספר שעות, ויש שגם אחרי שנה עם הרכב עדיין הולכים איתה מכות. יחד עם זאת, ולאור המוניטין הטוב של טויוטה,

גם למכוניות עם הגיר הרובוטי יש שוק משומשות טוב. לא טוב מאד כמו לדגמים ה"רגילים" אך עדיין לא קטסטרופה.

נקודה חשובה: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו. כשמדובר ברכב משומש – חשוב מצבו, כיצד טופל והליקויים בו. מצאת רכב במצב שמשביע את רצונך? בדוק אותו בדיקה מקיפה במכון בדיקה שאתה בוחר. במידה והבדיקה מניחה את דעתך – בצע משא ומתן על המחיר, ובקש מחברת הליסינג אחריות ופריסת תשלומים נוחה, וכן התחייבות לרכוש את הרכב בסוף התקופה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

המחירים שלך לא מדויקים: בתקציב שציינת אתה יכול לקנות רכבים מבוקשים יותר כמו מאזדה 3 משנתון 2008 ליסינג.

את הקורולה הרובוטית אתה יכול להשיג בהרבה הרבה פחות, היות שהשוק מוצף בהן והביקוש לא גדול (כמו שהסבירו קודמי).

• תוכן חדש...