Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את המספר. עורר בי זכרונות.

בביה"ס היסודי ,היינו בורחים מהפקח העירוני.

כשהיה בא לבדוק למי אין מספר.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדוע הלוחית רישוי שונה?

אם ישראלי קונה את הרכב הוא צריך לשנות את הלוחית רישוי?

אתה שואל ברצינות!?:shock:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אין כבר מה לשפץ\להציל, איפה היא נמצאת שככה החלידה?

זה רכב בעל רישוי פלסטינאי.. חדי העין ראו את המספרים הירוקים על המרקע הלבן של הלוחית :wink:

פורסם
מחזק את דבריך לגבי האמינות והחיסכון בדלק..

שלי מודל 89 סבלה בזמנו מבעיה כרונית חשמלית אחת - המודול הצתה לא היה מחזיק מעמד יותר מכמה חודשים.

שלי, שנת 87 הייתה מתחממת נון סטופ ופעם אחת כשהורדתי הילוך משלישי לשני נשארתי עם ידית ההילוכים ביד. פשוט יצאה מהמקום...

1973 ,DS23 Pallas

פורסם
נצפתה אתמול בביקעה

אתה מוזמן לביקור בשכם, גנין ,רמאללה לראות מאות כאלה נוסעות. שם סובארו , אופל (אסקונה במיוחד) פיאט 127 מסתובבות בכמויות בערך כמו מאזדה בישראל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מדוע הלוחית רישוי שונה?

אם ישראלי קונה את הרכב הוא צריך לשנות את הלוחית רישוי?

זה רכב בעל רישוי פלסטינאי.. חדי העין ראו את המספרים הירוקים על המרקע הלבן של הלוחית :wink:

מאז הסכמי פריס (חלק מהסכמי אוסלו) לא ניתן עוד להעביר כלי רכב מהרשות הפלסטינית לישראל, לפני כן היה ניתן.

הוולוו 240 שלי בילתה את מיטב שנותיה עם מס' כחול בבעלותו של איש עסקים עזתי, ולאחר מכן נמכרה בחזרה לישראלי וקבלה את מס' הרישוי המקורי איתו עלתה על הכביש לראשונה.

עדות לתקופה העזתית של הוולוו הוא הסימון ברשיון הרכב בסעיף מקוריות:"יו"ש עזה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מאז הסכמי פריס (חלק מהסכמי אוסלו) לא ניתן עוד להעביר כלי רכב מהרשות הפלסטינית לישראל, לפני כן היה ניתן.

הוולוו 240 שלי בילתה את מיטב שנותיה עם מס' כחול בבעלותו של איש עסקים עזתי, ולאחר מכן נמכרה בחזרה לישראלי וקבלה את מס' הרישוי המקורי איתו עלתה על הכביש לראשונה.

עדות לתקופה העזתית של הוולוו הוא הסימון ברשיון הרכב בסעיף מקוריות:"יו"ש עזה"

אם רק היה אפשר להעביר רכב מהרשות לארץ כבר היה לי מבחר גולף דור ראשון.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
2 מבציר 84 , בירושלים

יש מצב שאחת מהם למכירה? אם כן שלח לי בפרטי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
2 מבציר 84 , בירושלים

ידוע לך אם יש להן טסט?

במצב של נסיעה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את התמונה השנייה אני מזהה שהיא נמצאת בכניסה למוסך בתלפיות. הבעלים הגיע לשם השבוע כדי לתקן דפיקה קטנטנה מקדימה כך שאני בספק שהיא למכירה.

פורסם

לא רציתי לפתוח נושא בשביל שאלה קטנה ולא ידעתי איפה לשאול אותה.

מה בדיוק עובר על הפורשה הזאת מעכו שמפורסמת ביד 2 כבר די הרבה זמן?

ללא פנסים,בלי מקום ללוחית רישוי מאחור ובלי לוחית בלי מכסה מנוע.נראית במצב לא משהו ועוד 205K רוצה עליה...:?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=3dc8f8079e4c087e426ca4347ed30881d5f&Code=f455ec4ceec6e30f9cf049f4af1b86a5

פורסם

גלעד אם יש לך נייד או טלפון של הבעלים אשמח לקבל בפרטי.

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...