Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל האזרחים שמופיעים שם בסרטון - חשבתי להגיב לכם בצורה בונה בהתחלה אבל ככל שהסרטון התקדם וראיתי את החוסר תרבות והברבריות שלכם הבנתי שלא משנה מה שיכתבו לכם פה בשרשור - אתם כנראה גם ככה לא תבינו. שנה טובה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתם איך השוטר מדבר בכלל?

"אני שוטר, לא רק שאני בלי כובע, אני גם יורד את המכנסיים ויעמוד מולך" כאילו מה הוא מטומטם או מה?

זה שוטר זה?

שוטר שנכנס לרכב סובארו הלבן ומחטט ואומר זה גראס זה גראס?, כבר מראש רואים שהבנאדם מנסה להפיל, אז תפסיקו להגיב שהם התנהגו כמו ערסים, והשוטרים קצת חאפרים אבל חוצמזה בסדר.

הבנאדם הזה שצעק, כל הכבוד לו, הוא צודק מאה אחוז, וכל התגובות שלכם של אם הוא היה בארצות הברית, אז השוטר מזמן היה מכניס לו מכות.

אנחנו חיים בישראל, ולא בארה"ב, ואם כבר התרבות המוטורית שם פתוחה לחלוטין, ולא כמו כאן, אז אין להשוות כלל וכלל.

פשוט מה שהבחור הזה אמר בצעקות, לכם אין ביצים להגיד את זה לשוטר, ואתם יכולים רק לרשום בפורומים, מה כן ומה לא.

אני אישית כל פעם שעוצר אותי שוטר, רוב הפעמים מדברים איתי בזלזול, כאילו שאני אשכרה אזרח סוג ז', כאילו אני עבריין, כאילו עשיתי פשע!

אני אז ביחד עם הבחורצ'יק הזה שהתפרצץ, וחוצמזה מיזה המגבניק הזה בכלל?, מה הוא קשור, שיחזור לשטחים שממנו הוא בא, משטרה אזרחית אמורה לטפל בזה.

ואגב, הבנאדם שצעק, יכול לצעוק כמה שבא לו, זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

עוד נקודה. רואים שבאימפרזה יש מצלמה קבועה. אם נהגתם כחוק, אז תפרסמו את סרטון הנסיעה שלכם.

וכהכנה לתשובה טיפוסית - אתם לא חייבים לי או למישהו כאן שום דבר, אבל אם אתם רוצים להראות את המשטרה באופן מסויים אז לפחות תראו את התמונה כולה.

vw golf בזכותך יש לי חתימה סופסוף

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בארה"ב, כניראה שהסרטון הזה היה מסתיים אחרי דקה אחת(ולא בצורה טובה) או בכלל לא מצולם.

לא יודע מה היה שם, ולא יודע על מה עצרו אתכם, אבל מהתחלה רואים שבאתם להתנגח עם השוטרים, וזאת סתם התנהגות ישראלית מגעילה.

פורסם
עוד נקודה. רואים שבאימפרזה יש מצלמה קבועה. אם נהגתם כחוק, אז תפרסמו את סרטון הנסיעה שלכם.

וכהכנה לתשובה טיפוסית - אתם לא חייבים לי או למישהו כאן שום דבר, אבל אם אתם רוצים להראות את המשטרה באופן מסויים אז לפחות תראו את התמונה כולה.

vw golf בזכותך יש לי חתימה סופסוף

תהנה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מקווה מאוד שהחרימו לכולם שם את הרכבים

כל הכבוד לשוטרים שם!!

עפ"י חוק הכל תקין שם

העמידו את כולם בצד עד להגעת בוחן רכב שיבדוק את תקינות הרכבים (שיפורים, מידות צמיגים וכו'...)

כל כך הרבה רכב ספורט בשיירה, כנראה שיש סיבה, בטח היה מירוץ.

ממהרים לארוחת החג?! ככה אתם לבושים לחג? אני לא קונה את זה.

אז המגנביק קילל אותו והעיף לו את הפאלפון מהיד....אוקי מזה קשור לשוטר שעצר אותכם? צילמתם את המספר של המגנביק..סבבה גשו עם זה למח"ש. עדיין אתם עברתם על החוק אני לא מאמין שהמגנביק הזה עשה את מה שהוא עשה אם הוא לא ראה אותכם עושה משהו לפני כן בכביש. אמן תקבלו את העונש הכי חמור שניתן עפ"י חוק.

וד"א כובע לא כובע מה אתם חושבים שבמח"ש מסתכלים על זה בכלל? שוטר גם יכול לעצור אותכם על אזרחי והוא בתפקיד גם כשהוא לא בתפקיד. אז הוא יקבל נו נו נו אבל אתם תקבלו את הצינור הכי גדול שיש....ואמן!.

חג שמח לכולם וסעו בזהירות...ורצוי להתרחק מחלאות כאלה על הכביש.

פורסם

ואגב, הבנאדם שצעק, יכול לצעוק כמה שבא לו, זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

קלאסיקה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
מקווה מאוד שהחרימו לכולם שם את הרכבים

כל הכבוד לשוטרים שם!!

עפ"י חוק הכל תקין שם

העמידו את כולם בצד עד להגעת בוחן רכב שיבדוק את תקינות הרכבים (שיפורים, מידות צמיגים וכו'...)

כל כך הרבה רכב ספורט בשיירה, כנראה שיש סיבה, בטח היה מירוץ.

ממהרים לארוחת החג?! ככה אתם לבושים לחג? אני לא קונה את זה.

אז המגנביק קילל אותו והעיף לו את הפאלפון מהיד....אוקי מזה קשור לשוטר שעצר אותכם? צילמתם את המספר של המגנביק..סבבה גשו עם זה למח"ש. עדיין אתם עברתם על החוק אני לא מאמין שהמגנביק הזה עשה את מה שהוא עשה אם הוא לא ראה אותכם עושה משהו לפני כן בכביש. אמן תקבלו את העונש הכי חמור שניתן עפ"י חוק.

וד"א כובע לא כובע מה אתם חושבים שבמח"ש מסתכלים על זה בכלל? שוטר גם יכול לעצור אותכם על אזרחי והוא בתפקיד גם כשהוא לא בתפקיד. אז הוא יקבל נו נו נו אבל אתם תקבלו את הצינור הכי גדול שיש....ואמן!.

חג שמח לכולם וסעו בזהירות...ורצוי להתרחק מחלאות כאלה על הכביש.

אני אישית מאחל לך שיבוא שוטר ויציק לך על הלאון דיזל שלך ויענה אותך עד הבוקר עם שאלות וחוסר ידע

עוד אחד יפה נפש....

פורסם

םואז ניתן לראות בפורום דיבורים על למה הגישה של השוטרים לאזרח היא כזאת, הסרטון עונה בצורה טובה על כך!

ל"נפגעים" יש לכם מזל שאלו היו שוטרים כחולים ולא מג"בניקים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אויש נו באמת. השוטרים רואים רכב ספורט אז ישר יאללה בלאגן בוא נוריד אותו מהכביש.

**** המדינה הזאת, שני הצדדים לא התנהגו בסדר.

חבל לי על הרכבים האלה, במיוחד על האימפרזות. תנו לחיות בשקט, ושיורידו את האופניים מהכבישים.

פורסם
אויש נו באמת. השוטרים רואים רכב ספורט אז ישר יאללה בלאגן בוא נוריד אותו מהכביש.

**** המדינה הזאת, שני הצדדים לא התנהגו בסדר.

חבל לי על הרכבים האלה, במיוחד על האימפרזות. תנו לחיות בשקט, ושיורידו את האופניים מהכבישים.

מסכים איתך בלי שום קשר לסרטון... בתור בעל אימפרזה.

פורסם

קראתי בעניין רב את התגובות החד צדדיות של הגולשים בפורום.

הסירטון לא משקף את ההתנהגות הכוללת של המשטרה בכל הסיטואציה, אני נכחתי במקום.

נעזוב את כל הדיגום הלבוש המשטרתי, את העיקוב הממושך של שעות על גבי שעות ללא שום דו"ח או הצדקה אמיתית.

התלהמות אחד האנשים לא משקפת ומייצגת את כל הנוכחים, ישנם דברים בסיסים שהסירטון הזה נועד להעביר ולהראות, בראשונה אלימות של שוטר לאזרח על כך שהחזיק מצלמה בידו (לא רוצה לתאר בכלל מה היה קורה אם הייתה אלימות מצד האזרח לשוטר), הדבר הנוסף ואף חמור יותר הוא נוכחות השוטר במקום בידיעה על המתרחש ובראות עיניו לא לעשות דבר כנגד האלימות.

בסופו של יום 2 הצדדים יצאו מפסידים והכל היה יכול להיגמר אחרת אם היינו פחות ישראלים.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

תקשיבו כל אלו שקוראים לחברה האלו "ערסים"במיוחד לגבי הבחור ה"ערס"שצעק.בוא נתחיל מזה שיאלה,הם באו לנהוג נהיגה ספורטיבית,ובואו נגיד שאיזה רוכב נבהל,אולי קרה אבל זה עדיין לא הופך אף אחד לרוצח.מהכרות שלי עם הרוכבי"אופנים"(רוכב כל חיי)מבחינתם כל רכב שסטה מהמסלול לכיוונם סיכן אותם אז שלא יבלבל במוח הבחור עם האופנים "כמעט הרג אותי,בנס אני פה".שמעתי את זה גם מהרוכבים האלו בסינגלים שרכבתי דאוןהייל והם היו באים ואמרים לנו"כמעט הרגת אותי,איך אתה נוסע"

לגבי השוטרים,שוטר ראשית אולי לא חייב כובע אבל לרדת לאזרח עם סיגריה ביד ולזרוק מילים"אתה יודע איזה כיף זה לגרוס רכב כזה"זה סוג של גזענות כלפי רכבים כאלו,ושוטר הוא מחויב לקוד לבוש,ותתפלאו,מזל ששופטים לפעמים גם מבינים שהמשטרה היא לפעמיים מין "כוח עליון עלק שיכולה הכל לעשות" וכל החמודים שהגיבו פה ל ה"ערסים" אני בטוח שיש פה הרבה יותר ערסים לפי התמונות שלכם.השוטר השחור התנהג בזלזול כלפי החבורה,הפך אותם בשנייה למשתמשים בסמים(ואל תגידו לי עילה,הוא הוציא 5 ניירות מהתא בצד ואם היה לו חשד באמת לגבי סמים הוא היה בצע חיפוש לפי החוק) ובנוסף אחרי שהוא ראה שהמגבניק פישל עם התקיפה(וכן,זה תקיפה לכל דבר!!!) שהוא בכלל

יכול להיתבע במישור האזרחי פלילי בגין תקיפת אזרח כמו כ- ל אזרח,כמו כל אחד ממכם.מיד שהשוטר עם הסיגריה והמכנסיים והדיבור של עבריין ראה את המגבניק משתולל(והוא לא ערס נכון,ערס ישר ידים בדר"כ)הוא פתאום נהיה קטן והוריד פרופיל,בושה לשוטרים האלו ואישית אני ינסה לשכנע את מי שצריך לתבוע אותם.

לגבי המצלמות,שירבו אמן כי זה ממחיש כמה קלה היד על ההדק אצל שוטרים מסוימים.

לגבי החבורה כולה,אולי הם התלהמו קצת(ובצדק)ואלי הם זילזלו בשוטרים אבל מי שיצא שם סרחנה זה השוטרים ואמן שהם

יקבלו את העונש המירבי בחוק כי הם כל כך אוהבים להשתמש במשפט הזה.

שנה טובה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...