Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1.2 TSI COMFORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להשתדרג לפולו הנל שמעתי עליה ממש ביקורות מצויינות אבל רמת הקמצנות של היבואן מרחיקה אותי מהרכב באירופה הרכב מגיע עם פנסי ערפל מערכת מולטימדיה ועוד שלל תוספות שבארץ בכלל לא מוזכרים ושמציינים את זה בסוכנות הם דופקים לך מחיר על כל דבר ודבר

כיום אני מאוד מרוצה מפלסוואגן שהיו ברשותי עד כה ומוכן לקפוץ לרכב חדש מה אתם אומרים כדאי לשבת על הסוכן מכירות בשביל לקבל תוספות כמו מגנזיום , חלונות כהים , מערכת מולטימדיה , פנסי ערפל?

אשמח אם אנשים שרכשו את הרכב יתנו עליו המלצה ויספרו על הרכב ואם הם הצליחו להוציא מהסוכן תוספות שכדאי להתמקח איתם אני נורא מבולבל ורוצה לקבל אישור סופית אם ללכת על הפולו או לא

תודה רבה , דביר לוי.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

בעיקרון צ'מפיון לצערנו גרועים מאוד במבחר התוספות, למרות שהן קיימות בחו"ל

לא ניתן להשיג (לפחות ממה שאמרו לי) פנסי ערפל וחלונות כהים בארץ.

מערכת המולטימדיה המקורית היא שחיטה, וחישוקי מגנזיום הם לא מקוריים וגם על אלה הם מבקשים מחיר מופקע (4,500 בסוכנות בת"א)

אני בצעתי הזמנה אתמול וקיבלתי ללא עלות חיישני רוורס ומיגון (איתורן סייב) בנוסף למבצע שעדיין היה בתוקף (מרתון 72 שעות) שהוזיל את העלות ב4000 שקל)

לגבי מגנזיום אני עדיין בחיפושים אחרי משהו שאני יאהב אבל זה כנראה לא יהיה דרך הסוכנות.

פורסם

לי יש את הדגם המדובר, אני הוספתי מגנזיום ומערכת מולטימדיה RCD-510

על המגנזיום קיבלתי 3000 שח הנחה

ועל ואת המערכת קניתי ב2000

חיישנים ואיתורן לא פעיל עלו 1000 ביחד.

:)

לגבי חלונות שחורים אתה יכול להוסיף אחר כך,לגבי הפנסים בדקתי זה סיפור גדול.

בהצלחה.

נ.ב

לדעתי האישית בחירה מצויינת אבל אני משוחד :-D:lol::lol:

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אני בצעתי הזמנה אתמול וקיבלתי ללא עלות חיישני רוורס ומיגון (איתורן סייב) בנוסף למבצע שעדיין היה בתוקף (מרתון 72 שעות) שהוזיל את העלות ב4000 שקל)

בדיוק מה שהציעו לי אני כעיקרון גם ביצעתי הזמנה לרכב אחרי שבגדול הם ביצעו לי הוזלה של כ 6 אלף ש"ח הם הביאו לי גם את האיתורן וגם חישני רוורס ללא עלות אבל על שאר הדברים הם לא היו מוכנים לשמוע

תגיד לי בדגם TSI איזה מערכת מולטימדיה מקבלים RCD 310? או 210 הפשוטה למדי?

פורסם

ואיך היא בתור בנאדם שיש לו אותה? לא רשום בהזמנה של הרכב 4 רמקולים האם באמת זה מגיע ככה או שזה מגיע עם 2 רמקולים קדמיים ו 2 טוייטרים?

פורסם

ועל ואת המערכת קניתי ב2000

:)

נ.ב

לדעתי האישית בחירה מצויינת אבל אני משוחד :-D:lol::lol:

קנית ב2000 מהיבואן או ממישהו פרטי? חדש/משומש?

פורסם

קניתי מאדם פרטי,אדם שפירק מגולף TSI....חדש חדש!!!מהנילון

אגב ,המערכת כוללת 2 רמקולים ו2 טויטרים די מספקת אותי.אין רמקולים אחורים.ואין חיווט לשם

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אני אישית אוסיף רמקולים לדלתות גם מאחור זה מחייב לפי דעתי. בקיצר למיטב הבנתי וקריאת הביקורות הרכב הוא פנטסטי מקווה שה TSI עם השנים לא יתגלה כבלוף וישחק מהר כי כבר כמה עומס אפשר להעמיס על מנוע קטן שכזה..זה נורא מלחיץ אותי !

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ בקשר למצב עם הרכב החדששלי::-(

קניתי פולקסווגן פולו TCI לפני מספר חדשים. בהתחלה שמתי לב על רעשים בגיר בהתחלת נסיעה.

אחר כך מדי פעם נדלקה מנורת הזהרה "תקלהבאורות". פניתי למסך, אבל הם לא מצאו שם תקלה.

עשו עדכון תוכנה וכאשר יצאתי מהמוסך,נדלקו כל מנורות הזהרה. חזרתי והם החליפו בקר.

אבל מנורת הזהרה "תקלה באורות"נדלקת שוב (לא כל פעם). וגם הרעשים לא נעלמו.

פניתי שוב למוסך והם לא מצאו תקלה,החליטו להחליף בקר אחר, שעד לא הגיע מחו"ל.

האם מישהו מכיר בעיה כזו עם פולקסווגןפולו?

תודה מראש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב

יצא ריקול לקלאצים של רכבים שעלו לכביש עד חודש 08/2011 בשקט בשקט כמו כל יבואן ממזר

בהם אם מתגלות תקלות כמו שתיארת.

אתה זכאי להחלפת החלקים בתוקף האחריות ושהמוסך לא ינסה להתחמק

דבר שני יש הארכת אחריות על הגיר ל5 שנים אבל בכל זאת על תוותר על ההחלפה הדגם הבא יותר טוב

התקלה של האורות גם לי היא הופיעה כמה פעמים ומתריעה על ווינקר לא פועל שחוזר מעצמו לפעולה גם לי במוסך לא גילו כלום

תיבדוק אם יש לך את התופעה של הברקסים כשאתה מניע את האוטו ואחרי נסיעה של כמה מטרים יש רעש ודוושת הברס שוקעת עם רעש של מכה

זה קורה גם ברמזורים שעומדים עם רגל על הברקס

הבלימה נשארת רגיל אבל התופעה מבהילה

לפי המוסך זה תופעה רגילה ויש להם מכתב פנימי שאסור לתת ללקוחות כמונו

• תוכן חדש...