Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגם אני לא קורץ מהחומר הנכון... :roll:

אין ברירה - כנראה שאאלץ להתחרות באילת במקצה הפורמולה של המקצוענים... או של המנכ"לים.. או של הסלבס.. :lol:

גונן

פורסם

כן אני עברתי, קיבלתי למייל הודעה מאוד קצרה " עברת " בברכת חג שמח חברים..

ממתין שייצרו עימי קשר לשלב הבא.

ולעומת המון אנשים בפורום מקריאת התגובות אני דווקא כן מאמין שיהיה אחלה אירוע.

כיף זה בטוח ! !

פורסם

גם אני עברתי וקיבלתי שלושה מיילים כבר בנושא

והאחרון מודיע שמייל חדש עם מיקום ושעות מעודכנים יגיע בקרוב

בהצלחה לכולם :)

פורסם

סתם בזבוז כסף, שילמתי סתם 330 שקל בשביל כלום.

הלכתי יותר בשביל החוייה ההשתתפות היתה סתם צופר (ככה אני רואה את זה)

החזיקו אותנו 10 שעות בלי בקבוק מים אחד אפילו - פראייר מי שישלם עוד שקל אחד עבור משהו שהם מארגנים.

איזה יום חווייתי בדיוק עברנו שם? על מה שילמנו כסף? הרי היו שם חברות שנתנו חסות למה שהיה שם.

אני מרגיש שנפלתי בפח ברוב טפשוטי.

בכל מקרה יש קורסים בחול, זה עולה בין 1000 ל 3000 דולר, ומי שרוצה חוויה אמיתית ולא כמו ההתעללות שהיתה לנו, יש נהיגת מרוצים בעבור בערך 400 \ 500 דולר על מכוניות פורמולה אמיתיות.

הנה הלינק לאחד מבתי הספר:

http://www.racingschools.com/indyracingexperience.php

אנחנו מתחילים לארגן קבוצה בשביל לסוע לשם לשבועיים לקורס ואימונים. (פרטי - לא חברות ולא העבודה בעיניים מה שעשו לנו כאן)

• תוכן חדש...