Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רכשתי באיביי מספר נורות לדים לגרנדה פונטו 2010.

הנורות ברקס אחוריות עובדות אך באור חלש יחסית, וכשאני לוחץ על הברקס הנורה אמורה להאיר חזק יותר אך זה לא קורה.

(בעוד שהנורות של האיתות, מאותו סוג, מאירות חזק הרבה יותר)

אילו הנורות המדוברות:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-car-1157-SMD-18-LED-CANBUS-TAIL-BRAKE-LIGHT-BULB-/170680231754?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27bd55a74a

מה יכול לגרום לתקלה הזו?, ואיך אפשר סדר את זה? תודה מראש :)

אגב הנורות באות עם נגד, כדי שהנורה תצרוך זרם כמו נורה רגילה וככה לא תיהיה שגיאה של נורה שרופה:

"Come with built-in Canbus load resistors to avoid OBC error code"

פורסם

ברוב הרכבים מנורת אור ברקס/אור אחורי הינה מסוג מגע כפול ושני חוטי להט של 5W-25W לכן, קשה לי להאמין שהלדים שרכשת מפיקים אור בעוצמה שוות ערך למנורה תיקנית של 25W או במילים אחרות הסינים מצאו עוד פרייאר :-(.

האם גם אצלך המנורה המקורית היא בעלת שני מגעים כמו בתמונה המצורפת ?

07119978384-OSRAM.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

הנורה כן בעלת 2 מגעים, הנורת איתות זהה בדיוק לנורת ברקס (רק עם מגע אחד למטה) והיא מפיקה אור חזק מאוד...

פורסם

1. בדוק שקיים מגע טוב בין המנורה לבית המנורה.

2. נסה לחבר זוג חוטי חשמל ישירות מהמצבר למנורה (שים לב לגבי הפלוס והמינוס) ולבדוק האם עוצמת התאורה משתנה בתלות החיבור למנורה.

פורסם

אני הזמנתי מהאתר הזה:

http://aznoptics.com/index.php?main_page=index&cPath=1_7

הנורות שהם מוכרים באיכות מצויינת. אומנם המחיר לא זול וכבר שילמת כסף, אך בכל זאת מצורף קישור אם תרצה. הנה נורות שרכשתי מהם (W5W לאור חניה ו-6411 לאור מספר). אומנם הייתי בספק כשהזמנתי בגלל המחיר, אבל היום אני מרוצה מאוד מהתוצאה (היו הרבה שעצרו אותי ושאלו איפה השגתי אור מספר כזה).

10082011800.jpg

10082011801.jpg

פורסם
הנורה כן בעלת 2 מגעים, הנורת איתות זהה בדיוק לנורת ברקס (רק עם מגע אחד למטה) והיא מפיקה אור חזק מאוד...

תשמ'ע, נראה לי שאתה קצת מתבלבל ולכן נעשה סדר בדברים.

מנורת ברקס היא בעלת הספק חשמלי של 21 וואט.

מנורת אור אחורי היא בדרך כלל 5W (בגולפים 10W).

ההספק של מנורות הינו 5 וואט או 4 וואט.

אם ביצעת השוואה לעומת מנורת האיתות הרי זה אומר שמנורת הלד האירה בעוצמה של 5 וואט.

נסה לבדוק במגע אחר של מנורת הלד.

בכול מקרה אתה לא תקבל בחיים עוצמת תאורה מלד סיני שווה ערך למנורה תיקנית של 21 וואט (המעגל היה נשרף ממזמן או שיישרף בקרוב).

קפיש ?

פורסם

חיבור ישיר של הנורת לד למצבר לא ישרוף אותה מיידית?

ואולי בגלל שיש נגד אז כשאני לוחץ ברקס ומגיע עוד זרם לנורה, הנגד לוקח את הזרם אליו ומוציא אל הלדים את אותו זרם קבוע?

פורסם

אין סיבה שנורת הלד תשרף אם תחבר בצורה נכונה כלומר גוף המנורה (-) ומגע אחד של המנורה אמור להיות 5W והמגע השני 21W.

תשתדל לבצע חיבור יציב.

פורסם

אוקיי פירקתי את הפנס והדלקתי את הנורות, 2 הנורות דולקות באותה עוצמה, פשוט בחלק התחתון של הפנס (האדום) האור נראה אכן הרבה יותר עמום מהחלק העליון (שקוף - צהוב)...

פורסם

אוקיי עשיתי את הבדיקה, האור של האיתות אכן חזק יותר כרגע, וכשחיברתי את הנורה אל המצבר אכן היו לה 2 מצבים אחד רגיל והשני חזק יותר (טיפה קשה לשים לב אבל יש הבדל).

צבעתי עם טוש את המגע החזק יותר וחיברתי אל הבית נורה, יש מגע טוב בין הבית נורה אל הנורה (ירד חלק מהצביעה שעשיתי עקב המגע בין הנורה לבית נורה).

מה הלאה?

פורסם

אין מה לעשות זה המוצר שרכשת.

פנה למוכר ובקש ממנו לבטל את העסקה או/גם תן לו חוות דעת שלילית.

כפי שכתבתי בתחילת האשכו,ל מבנה המנורה ומספר הלדים המולחמים על המעגל המודפס לא מסוגלים להפיק עוצמת אור שוות ערך למנורה של 25W.

נפלת על מוכר שקרן.

פורסם

יש לך המלצה על נורות לדים מסויימות חזקות?, במיוחד אחת שתגיב כאשר אני לוחץ על הברקס...

תודה רבה על העזרה :)

• תוכן חדש...