Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שקרתה לי היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חוקי מרפי הדבר הזה.

היום קיבלנו את הרכב החדש- סיאט טולדו.

יצאתי לנסיעה קטנה שבסופה, בדיוק שני מטר ליד הבית, זה קרה!

נסעתי לי ברחוב חד סיטרי שלפתע נהגת צעירה, שחנתה במקביל למדרכה, יצאה מהחנייה, ללא שום איתות!

היא יצאה מהחנייה כשהחלק הקידמי שלי הקביל לאחורי שלה.

ציפצפתי לה ולא הספקתי לבלום והיא כבר נכנסה בי בצד ימין.

הכל קרה כל כך מהר שלא הספקתי לבלום ולכן יש עכשיו שיפשוף עצבני לכל אורך צד ימין- קילופי צבע+ קימוטים בפח. :mad:

השאלה שלי היא כזו: יש איזה סיכוי שמתקנים את הרכב ללא שום הוצאה בסגנון השתתפות עצמית?

כמה הנזק המקסימלי יכול לעלות לי?

יש מצב כלשהו שהיא תצליח להפוך את האשמה עליי ואני אדפק לחלוטין?

פורסם

לפחות זאת לא האלפא... :wink:

תנסה לסגור איתה שהיא תשלם את עלות התיקון מבלי לערב את הביטוח.

בהצלחה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

האמת שבשל מצב השריטות באלפא אולי היה עדיף לחטוף שם- ככה הייתי מכניס אותה לפחחות סוף סוף.

בכל אופן יהיה קשה לסגור איתה כנראה כי אמא שלה הגיעה דרוכה לאירוע והחליטה, מבלי שהייתה שם כמובן, שאני נכנסתי בה. אין עם מי לדבר.

פורסם

משתתף בצערך , אני מכיר את ההרגשה, רציתי לבכות שזה קרה לי בקליאו אחרי שעה נסיעה בלבד של התלהבות מישהו שיפשף אותי בצד באשמתו ועוד ברח לי(אל תשאל איך סיפור שלם).

נזק של צבע בלבד למזלי. אבל כואב.

פורסם

מבאס!!

אוטו חדש וכבר איזה נהגת משאירה עליו סימן. כואב...

אגב,

איזה סיאט טולדו קניתם?

פורסם

איך זה תמיד קורה ביום בראשון. כנ"ל אני יום ראשון שהרכב אצלי אני נוסע לגראנד קנין חונה במקם מבודד. חוזר דפיקה בכנף קדמית. יאללה כמה מעצבן!!! :mad:

פורסם
מדובר בטולדו 2002 דגם סטלה בצבע כחול.

הרכב הפוגע : קאיה פרייד :?

אצלנו יש טולדו TDI Tech Design 2004....

מת עליה...

פורסם

יש לה ביטוח צד ג'?

אם כן - ואשמתה תוכח או שהיא תודה בכך - אין לך כל השתתפות עצמית אלא רק לה. לפי מה שתארת הביטוח שלה יטען שהיא לא אשמה וינסה להוציא ממך חלק מהנזק...

בהצלחה...

אלון

פורסם
האמת שבשל מצב השריטות באלפא אולי היה עדיף לחטוף שם- ככה הייתי מכניס אותה לפחחות סוף סוף.

בכל אופן יהיה קשה לסגור איתה כנראה כי אמא שלה הגיעה דרוכה לאירוע והחליטה, מבלי שהייתה שם כמובן, שאני נכנסתי בה. אין עם מי לדבר.

אל תצחיק אותי מהזה "אין עם מי לדבר" היא יצאה מחנייה נעזוב את הקטע שהיא לא אותתה לפי מה שהבאנתי , תזכור שזכות הקדימה היא שלך לכן אל תשבור את הראש ואל תדבר עם האנשים תן לביטוח לעשות את הדיבורים בשביל זה אתה משלם לו כסף.

ניסן אלמרה 01' 1800

• תוכן חדש...