Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז המפרט שהרכבת הוא של נייד או נייח? אני מעדיף נייד כי זה חוסך את כל המסביב (מסך מקלדת וכו)

דברים שאני לא מתפשר עליהם:

אחריות 3 שנים.

*מסך באיכות גבוהה,משהו באיכות hd ורצוי פול hd אפילו,ורצוי שיהיה בגודל של כ22 אינץ+, או שיהיה לו אפשרות להתחבר לטלויזיה, רואה המוו סרטים.

*הוא ימוקם בממ״ד ככה שרצוי שיקלוט אינטרט אלחוטי בצורה טובה, לא שאני חושב שתהיה בעיה עם האייפון שלי מצליח לקלוט.

*אין לי צורך בצורב, ואין לי צורך ביותר משתי כניסות usb

*אין לי צורך ב500 ג׳יגה כי אני לא שומר כלום על המחשב, כל הסרטים אני רואה ברשת וגם שומע שם שירים, אפשר להתפשר בנושא זה.

על אף שהמחשב נייד הוא ישמש רק בבית.

ואין לי מושג מה זה אומר כי אני לא מבין במחשבים, אבל חבר שלי אמר לי שלא להתפשר על פחות מi3.

הוא קנה מחשב של hp עם מסך hd גדול יחסית עם 3 שנים אחריות ב2400 שקל, אין סיבה שאני לא ימצא משהו בשבילי גם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך מתקשר נייד למסך 22" ?

איזה מחשב HP החבר שלך קנה ב2400 ש"ח? נייח או נייד?

G620 זה I3 פחות 2 נימים (ליבות וירטואליות), בעצם מעבד פנטיום דואל קור לארכיטקטורת SANDY BRIDGE.

אם אין לך צורך גם ביציאת הHDMI אז ניתן להוזיל את עלות הלוח, אם אין לך צורך בצורב זה גם מוזיל את העלות.

תנסה להכווין טיפה יותר טוב מה הכיוון שלך כדי שאוכל לתת לך הצעה מדוייקת יותר בהתאם לצרכיך.

אגב, כונן קשיח 500GB זה די הסטנדרט היום, הבדלי המחירים זניחים אם בכלל קיימים בין 500 לנפחים הקטנים יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חבר שלי קנה נייד, מחר אני ישאל אותו מה הדגם.

מה היא יציאת hdmi שמוזילה את המחיר?

בקיצור, אני רוצה מחשב נייד שיזוז מהר,ושהמסך שלו יהיה גדול ככל האפשר ובאיכות הגבוהה ביותר, השימוש הוא לפייסבוק פורומים ואינטרנט, הרבה צפייה בסרטים אונליין ככה שחשוב שיטען את שהסרט, ואולי פה ושם משחקים ברמה של gta nfs לא אישה משו מטורף. 

פורסם

המחשב שאני רשמתי בהצעה הוא נייח אם לא היה ברור, מחשב נייד אינו עם מסך גדול, המקסימום הוא מסך של 18.4" (ואז זה גם לא כל כך נייד בגודל הזה)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם בלא כל כך נייד אתה מתכוון לכך שהוא כבד וגדול מימדים, אז זה בסדר הוא הוא לא זז מהבית, ועם זה מסך קטן יותר אז רצוי שיתחבר לטלויזיה.

פורסם

מחיפוש בזאפ אחרי סינון מעמיק, מצאתי הרבה מחשבים עם מפרט של i3 מסך בגודל 15.6 בתצורת led מתוצרת hp עם זיכרון שנע בין 250-320 דיסק קשיח, וddr3 בנפח 3 ג'יגה, ובמחיר של בין 2000-2100, גם מחשבים מתוצרת lenovo acer היו.

בפחות מ2000 מצאתי מחשבים עם intel cure duo שאין לי מושג איך הם, אבל לא נשמעים טוב כמו הi3.

סתם דוגמא:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=785302

אבל משום מה הוא מגיע בלי וינדוס, למה? וגם יש רק שנה אחריות.

• תוכן חדש...