Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן אני די אופטימי בכלליות.

אבל לא ממש סבלתי שם כמו שהרבה כותבים פה.

וכן הג'מיקנה והקארטינג היו לא לעיניין , אבל כן היו שם מבחנים אחרים שהם בסדר.

והיום עצמו היה לא רע , היה שם אנשים טובים , זה גם חשוב.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע לגימיקנה עוד מילא, הצמיגים היו די אוחזים, אבל מסלול הקארטינג היה מלא חול והשליטה בקארט הייתה מאוד קשה, ויש לי קצת נסיון בשליטה על קארט.

הגעתי בשמונה וחצי ליום המיונים וסיימתי אותו בארבע וחצי!

שלא נדבר אלעק סימולטור, הביאו לנו את המשחק F1 2010 שיש לי אותו בבית ואפשר לומר שאני שולט בו ביד רמה, הביאו הגה של פרארי לא מכיר, בקוטר של 10 ס"מ ממש לתינוקות, הפעילו לי את כל העזרים כמו ABS, עזרי בלימה, עזרת סימון קו הנכון של המסלול. כאשר אמרתי למדריך שהרכב עוצר לבד והראתי לו את זה , הוא אמר שאני לא יודע להעביר הילוכים, אאמרתי לו שיש לי את המשחק בבית ואני מוכן להתחרות נגדו לאחר שיוריד לי את כל העזרים, אז הוא הוציא אותי מהסימולטור!

כאמור אני לא כועס אל אף אחד והיה יום די מהנה, הארגון היה ברור לי מהתחלה שלא יהיה מושלם כי אנחנו חיים בישראל.

מקווה שמפה אנחנו רק נשתפר, דרך אגב בנאום הפתיחה של בועז מאירי הוא ציין שזה אכן יהיה תוכנית ריאלטי!

פורסם

חברים הערותיכם מקובלת ומובנות.

אני רק אבקש שתתנו מעט אמון שלמרות שמדובר בעסק כלכלי אין כאן נסיון לעשות מכה ולהיעלם מדובר באירוע שעתיד להתרחש במשך כל העשור הקרוב ואתם אלו שבאמת יכולים לעזור לשבח אותו ולהעלות אותו ברמה ולהתאים אותו לקהל כאן בישראל.

התסכול שלכם מובן אבל אנחנו מבקשים שתנסו להפנות אותו למקום חיובי ופרודקטיבי יותר למען עתיד הספורט המוטורי בארצנו.

פורסם

בנוגע לגימיקנה עוד מילא, הצמיגים היו די אוחזים, אבל מסלול הקארטינג היה מלא חול והשליטה בקארט הייתה מאוד קשה, ויש לי קצת נסיון בשליטה על קארט.

הגעתי בשמונה וחצי ליום המיונים וסיימתי אותו בארבע וחצי!

שלא נדבר אלעק סימולטור, הביאו לנו את המשחק F1 2010 שיש לי אותו בבית ואפשר לומר שאני שולט בו ביד רמה, הביאו הגה של פרארי לא מכיר, בקוטר של 10 ס"מ ממש לתינוקות, הפעילו לי את כל העזרים כמו ABS, עזרי בלימה, עזרת סימון קו הנכון של המסלול. כאשר אמרתי למדריך שהרכב עוצר לבד והראתי לו את זה , הוא אמר שאני לא יודע להעביר הילוכים, אאמרתי לו שיש לי את המשחק בבית ואני מוכן להתחרות נגדו לאחר שיוריד לי את כל העזרים, אז הוא הוציא אותי מהסימולטור!

כאמור אני לא כועס אל אף אחד והיה יום די מהנה, הארגון היה ברור לי מהתחלה שלא יהיה מושלם כי אנחנו חיים בישראל.

מקווה שמפה אנחנו רק נשתפר, דרך אגב בנאום הפתיחה של בועז מאירי הוא ציין שזה אכן יהיה תוכנית ריאלטי!

פורסם

סליחה אביחי על מה בדיוק להסתכל באור חיובי ופרודוקטיבי ? אנחנו שילמנו על היום הזה ! 330 שקל + דלק זה לא זול !

ומה קיבלנו ? כלום אביחי כלום ! חוץ מ50 איש שיהנו מההטבה של קורס בצרפת ונהיגת מירוץ בארץ מה לעזאזל קיבלנו ?

הכשרה ? נהיגה נכונה ? למידה ? מזכרת ? בקבוק מים ? סנדוויץ ?

אני רוצה לדעת על מה שילמתי 330 שקל !

זה פשוט מבזה, איזה חוצפה להשאיר אנשים כמוני קבוצה 6 מ8 וחצי בבוקר עד 4 וחצי בצהריים בלי לספק לא אוכל לא שתיה כלום, העיקר לסיים את התחנות ולהעיף עוד עדר טיפשים הביתה שכל אחד מהם שילם 333 שקל

אני יותר מידי טוב , ברגע שזה עבר את השעה 12 הייתי צריך לדרוש את כספי בחזרה

פורסם

במילה אחת בזיון, בשלושה מילים, חאפריות ישראלית טיפוסית.

זהירות, חפירה.

נתחיל כרגיל מההתחלה, בשום מקום לא היה רשום שניתן להיכנס עם הרכב, אז חניתי במגרש כורכר בחוץ ואז הלכתי כל הדרך בשיא החום. יש לציין שההכוונה הייתה על הכביש ולא להולכי רגל ככה שזה שעשיתי סיבוב על הכביש החיצוני במקום ללכת דוכ. כשראיתי את הגיימקנה חשכו עיניי ניסאן מיקרה, לאחר מכן בכלל התברר שהיא אוטומטית. לא היה שם הכוונה לעמדת ההרשמה, ונאלצתי לשאול אנשים.

אמרו הגעה אחרונה 16:30 השיחת פתיחה היתה רק ב-17:30 (ולא כי אנשים התעקבו). האנשים שהגיעה (המתחרים) הייו דווקא אנשים איכותיים, וכל מי שציפה לערסיידה התבדה לחלוטין. אני חייב לציין שלא נראה ערס באופק.

למבדקים עצמם, אפשר לחלק אותם ל-3 קבוצות: לא רלוונטיות בשיט, רלוונטיות אבל לא מהנות, ורלוונטיות אבל לא מהוות מדד עקב חוסר מקצועיות משווע.

בקבוצת הלא רלוונטיות בשיט, אופני אקסטרים, מבחן שיווי משקל, מהירות יציאה מרכב הפוך. רלוונטיות אבל לא מהנות, אופטוג'אפ (מהירות תגובה), ראיה היקפית (לא קשור באופן אירוני לראיה הקיפית) אלא מהירות זיהוי צורות וסימונן, בדיקת BMI ואחוז שומן בגוף (אני באמת שלא מבין למה זה מדד בסינון הראשוני). רלוונטיות אבל לא מהוות מדד עקב חוסר מקצועיות משווע, "סימולטור", יותר נכון משחק ארקייד מעפאן עם כל העזרים מופעלים, הגה זול מאוד, ללא התנגדות (כנ"ל הפדאלים) וללא Force Feedback, גיימייקנה (שלא עשיתי, על כך בהמשך), וקרטינג או יותר נכון גיימייקנת קארטינג.

הגעתי ב-16:00, הסיבה העיקרית שהלכתי היא להנות, לא חשבתי לרגע שאני הולך במטרה להתחרות באיילת, במקסימום זה היה בונוס מאוד מיוחד. הדברים העיקריים להם ציפיתי היו הגיימקנה והקארטינג. המסלול קארטינג היה מתוכנן מאוד גרוע, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו נסיון בקרטינג. המסלול היה בנוי כך שאי אפשר לעבור אותו מבלי להחליק את הקארט (שילוב של פניות הדוקות מידי והיעדר דיפרנציאל). ומי שמכיר קצת קארטינג יודע, שקארט זה רכב גרוע לדריפטינג, האחיזה גבוהה מידי ואין מספיק כוח. לא היה אחד בכל הקבוצה שהצליך לעבור את המסלול מבלי להוריד לפחות קונוס אחד ולרוב זה היה פיגוע דריסה של קונוסים, ממש אר"נ קונוסים.

לגבי הגיימקנה, אחרי שהיינו אומורים לסיים ב-8-9 בערב השעה הייתה כבר 10:30-11 בלילה ועוד לא עשינו גיימקנה, הגענו סוף סוף לתחנה האחרונה והמהנה שלמטרתה הגעתי, הינה אוטוטו נוציא כבר קצת כיף מהיום המאכזב. מגיעים ו... לרכב הזה נגמר הדלק ומסתבר שאף אחד לא חשב על האפשרות הזאת. תעשו על הרכב השני, טוב יש תור ארוך אבל בסדר נחכה. מגיעה אחת מההפקה, אומרת טוב נוותר לכם על התחנה הזאת זה לא יחשב לרעתכם, אתם משוחררים. אנשים, חולי ההגה ככל שלא יהיו, אחרי 7 שעות בחום פשוט ברחו הביתה אחרי ששמעו את זה. הרי גיימיקנה עם ניסן מיקרה אוטומטית זה לא בדיוק חלום רטוב של אף חולה הגה. חוץ ממני ועוד 5 אנשים שדרשו להוציא קצת כיף מהיום הזה. הסברנו להיא מההפקה שאנחנו פה להינות ואחרי העונש של היום הזה אנחנו לא מתכוונים לעזוב לפני ה-30 שניות שלנו על המייקרה. טוב היא ציוותה אותנו לקבוצה האחרונה בתחנה. בסדר מחכים (קבוצה גדולה אחרי הכל ויש רק רכב אחד עם דלק), עובר משהו כמו חצי-שלשת רבעי השעה, הקבוצה מסיימת עכשיו תוריינו, ששת המורעלים מקבוצה 22. באים להיכנס לרכב ואז, בום חושך מצריים, נגמר הדלק בגנרטור (תזמון מעניין), התחנה סגורה זה מסוכן מידי, לכו הבייתה. נכנס לרכב חוזר חזרה כל הדרך לקריות שפוך ומאוכזב. אלוהים ישמור יש הרבה מצלמות מהירות בכביש החוף עכשיו, מקווה שלא תהייה לי הפתעה בדואר.

/סוף חפירה.

בנימה יותר קלילה, היה בקבוצה שלנו (יום ראשון, קבוצה 22 מחזור שלישי 17:00-20:00) בחור, רוסי אני חושב, שהגיע עם 2 בחורות רוסיות. אחת חברה שלו כנראה והשניה, כנראה, ידידה שלה, רזה, שיער בלונדיני-שטני, 1.60-1.65. אם זאת את או את\ה מכיר\ה את הבחורה שילחו לי ה"פ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
סליחה אביחי על מה בדיוק להסתכל באור חיובי ופרודוקטיבי ? אנחנו שילמנו על היום הזה ! 330 שקל + דלק זה לא זול !

ומה קיבלנו ? כלום אביחי כלום ! חוץ מ50 איש שיהנו מההטבה של קורס בצרפת ונהיגת מירוץ בארץ מה לעזאזל קיבלנו ?

הכשרה ? נהיגה נכונה ? למידה ? מזכרת ? בקבוק מים ? סנדוויץ ?

אני רוצה לדעת על מה שילמתי 330 שקל !

זה פשוט מבזה, איזה חוצפה להשאיר אנשים כמוני קבוצה 6 מ8 וחצי בבוקר עד 4 וחצי בצהריים בלי לספק לא אוכל לא שתיה כלום, העיקר לסיים את התחנות ולהעיף עוד עדר טיפשים הביתה שכל אחד מהם שילם 333 שקל

אני יותר מידי טוב , ברגע שזה עבר את השעה 12 הייתי צריך לדרוש את כספי בחזרה

בן אני מבין את התסכול, אני חייב להתחיל שוב בהסבר שהוא חשוב עבורי, עבור פורמולה ישראל ובכלל עבור הספורט המוטורי.

אתם כל הזמן חוזרים ואומרים שכאילו התבצע כאן קומבינה או מכה של כסף ועכשיו פורמולה ישראל בורחים לחו"ל.

אני חוזר ומדגיש זוהי השנה הראשונה והיום הראשון שאנו מנסים להרים פרויקט גדול ושאפתני כל כך ולכן ישנם חבלי לידה וקשיים.

נכון אתם סבלתם מכך ואנחנו מתנצלים ומנסים לשפר את ימי המיונים הבאים ואת האירוע בשנה הבאה, גם מבחינת תכנון המתקנים והתחנות נערך בצורה שונה לאור הפידבקים שלכם והפקת הלקחים שלנו.

בואו נזכור שזהו אירוע שהולך לקרות כל שנה בשנים הקרובות ובזכותכם ישתפר ויתעלה לרמה גבוהה.

שוב מתנצל על ההמתנה הארוכה ובאמת מקווה שלאחר שהכעס קצת ישקע תוכלו לראות זאת מזוית אחרת גם.

פורסם
במילה אחת בזיון, בשלושה מילים, חאפריות ישראלית טיפוסית.

זהירות, חפירה.

נתחיל כרגיל מההתחלה, בשום מקום לא היה רשום שניתן להיכנס עם הרכב, אז חניתי במגרש כורכר בחוץ ואז הלכתי כל הדרך בשיא החום. יש לציין שההכוונה הייתה על הכביש ולא להולכי רגל ככה שזה שעשיתי סיבוב על הכביש החיצוני במקום ללכת דוכ. כשראיתי את הגיימקנה חשכו עיניי ניסאן מיקרה, לאחר מכן בכלל התברר שהיא אוטומטית. לא היה שם הכוונה לעמדת ההרשמה, ונאלצתי לשאול אנשים.

אמרו הגעה אחרונה 16:30 השיחת פתיחה היתה רק ב-17:30 (ולא כי אנשים התעקבו). האנשים שהגיעה (המתחרים) הייו דווקא אנשים איכותיים, וכל מי שציפה לערסיידה התבדה לחלוטין. אני חייב לציין שלא נראה ערס באופק.

למבדקים עצמם, אפשר לחלק אותם ל-3 קבוצות: לא רלוונטיות בשיט, רלוונטיות אבל לא מהנות, ורלוונטיות אבל לא מהוות מדד עקב חוסר מקצועניות משווע.

בקבוצת הלא רלוונטיות בשיט, אופני אקסטרים, מבחן שיווי משקל, מהירות יציאה מרכב הפוך. רלוונטיות אבל לא מהנות, אופטוגאפ (מהירות תגובה), ראיה היקפית (לא קשור באופן אירוני לראיה הקיפית) אלא מהירות זיהוי צורות וסימונן, בדיקת BMI אחוז שומן בגוף (אני באמת שלא מבין למה זה מדד בסינון הראשוני). רלוונטיות אבל לא מהוות מדד עקב חוסר מקצועניות משווע, "סימולטור", יותר נכון משחק ארקייד מעפאן עם כל העזרים מופעלים, הגה זול מאוד, ללא התנגדות (כנ"ל הפדאלים) וללא Force Feedback, גיימייקנה (שלא עשיתי, על כך בהמשך), וקרטינג או יותר נכון גיימייקנת קארטינג.

הגעתי ב-16:00, הסיבה העיקרית שהלכתי היא להנות, לא חשבתי לרגע שאני הולך במטרה להתחרות באיילת, במקסימום זה היה בונוס מאוד מיוחד. הדברים העיקריים להם ציפיתי היו הגיימקנה והקארטינג. המסלול קארטינג היה מתוכנן מאוד גרוע, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו נסיון בקרטינג. המסלול היה בנוי כך שאי אפשר לעבור אותו מבלי להחליק את הקארט (שילוב של פניות הדוקות מידי והיעדר דיפרנציאל). ומי שמכיר קצת קארטינג יודע, שקארט זה רכב גרוע לדריפטינג, האחיזה גבוהה מידי ואין מספיק כוח. לא היה אחד בכל הקבוצה שהצליך לעבור את המסלול מבלי להוריד לפחות קונוס אחד.

לגבי הגיימקנה, אחרי שהיינו אומורים לסיים ב-8-9 בערב השעה הייתה כבר 10:30-11 בלילה ועוד לא עשינו גיימקנה, הגענו סוף סוף לתחנה האחרונה והמהנה שלמטרתה הגעתי, הינה אוטוטו נוציא כבר קצת כיף מהיום המאכזב. מגיעים ו... לרכב הזה נגמר הדלק ומסתבר שאף אחד לא חשב עם האפשרות הזאת. תעשו על הרכב השני, טוב יש תור ארוך אבל בסדר נחכה. מגיעה אחת מההפקה, אומרת טוב נוותר לכם על התחנה הזאת זה לא יחשב לרעתכם, אתם משוחררים. אנשים חולי ההגה ככל שלא יהיו אחרי 7 שעות בחום פשוט בורחו הביתה אחרי ששמעו את זה. הרי גיימיקנה אם ניסן מיקרה אוטומטית זה לא בדיוק חלום רטוב של אף חולה הגה. חוץ ממני ועוד 5 אנשים שדרשו להוציא קצת כיף מהיום הזה. הסברנו להיא מההפקה שאנחנו פה להינות ואחרי העונש של היום הזה אנחנו לא מתקוונים לעזוב לפני ה-30 שניות שלנו על המייקרה. טוב היא צוותה אותנו לקבוצה האחרונה בתחנה. בסדר מחכים (קבוצה גדולה אחרי הכל ויש רק רכב אחד עם דלק), עובר משהו כמו חצי-שלשת רבעי השעה, הקבוצה מסיימת עכשיו תריינו, ששת המורעלים מקבוצה 22. באים להיכנס לרכב ואז, בום חושך מצריים, נגמר הדלק בגנרטור (תזמון מעניין), התחנה סגורה זה מסוכן מידי, לכו הבייתה. נכנס לרכב חוזר חזרה כל הדרך לקריות שפוך ומאוכזב. אלוהים ישמור יש הרבה מצלמות מהירות בכביש החוץ עכשיו, מקווה שלא תהייה לי הפתעה בדואר.

/סוף חפירה.

בנימה יותר קלילה, היה בקבוצה (יום ראשון, קבוצה 22 מחזור שלישי 17:00-20:00) שלנו בחור, רוסי אני חושב, שהגיע עם 2 בחורות רוסיות. אחת חברה שלו כנראה והשניה, כנראה, ידידה שלה, רזה, שיער בלונדיני-שטני, 1.60-1.65. אם זאת את או את\ה מכיר\ה את הבחורה שילחו לי ה"פ.

BDB אני יודע שזה לא הדבר שאתה הכי חושק בו (נראה לי יותר אתה חושק בידידה הרוסיה) אבל אם תרצה להגיע ולהשלים את התחנות תוכל לעשות זאת.

את שאר ההערות שלך רשמתי ובמטיח לעשות בהם שימוש לאירועים הבאים.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, אני ביטלתי את השתתפותי שהיתה אמורה להתקיים היום, אני חושב שלמיין אלפי אנשים זה לא קל ומסורבל, וכמו שזה נראה המיונים הללו לא שווים 330 ש"ח, לפי דעתי היו צריכים להעמיד קריטריונים יותר גבוהים וכך לצמצם את מספר המתמודדים הראשוניים לקבוצה קטנה איכותית ורלוונטית.

אפשר לעשות תוכנית ריאלטי עם הכנסה יפה, גם בלי לגבות מכל ה"עמכות" 330 ש"ח לכיסוי הוצאות יום מיונים גדול מסורבל ומתיש.

באמת כל הכבוד על היוזמה, אני מקווה שבפעם הבאה זה יהיה יותר ענייני ומסודר.

בהצלחה ל50 שיבחרו (אני באמת לא יודע על סמך מה יבחרו אותם, כי מי שיעבור לשלב הבא כמו שזה נראה, זה יהיה רק במזל וצירוף מקרים).

נתראה בעונה הבאה.

פורסם

לדעתי יום המיונים היה באמת מתחת לכל ביקורת ואני אסביר.

אמנם המדריכים היו מאוד סבלניים ונחמדים, אבל כל מדריך קיבל מס' של קבוצות והרבה פעמים נישארנו במצב של חוסר ודאות לאן מתקדמים מסיום התחנה ונאלצנו ללכת לחפש את המדריכה ולדאוג להתקדמות היום.

מעבר לזה זמני ההמתנה היו באמת ארוכים בצורה מיגעת ובלתי נסבלת כאילו לא נלקח בחשבון כמות האנשים ביחס לזמן שלוקח כל תחנה.

אני באמת התאכזבתי מהיום הזה ציפיתי להנות ומצאתי עצמי סובל.

פורסם

אני נרשמתי ליום שלישי בצהריים, מישהו יודע מה הפרוצדורה הכרוכה בביטול ההשתתפות?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה, אני ביטלתי את השתתפותי שהיתה אמורה להתקיים היום, אני חושב שלמיין אלפי אנשים זה לא קל ומסורבל, וכמו שזה נראה המיונים הללו לא שווים 330 ש"ח, לפי דעתי היו צריכים להעמיד קריטריונים יותר גבוהים וכך לצמצם את מספר המתמודדים הראשוניים לקבוצה קטנה איכותית ורלוונטית.

אפשר לעשות תוכנית ריאלטי עם הכנסה יפה, גם בלי לגבות מכל ה"עמכות" 330 ש"ח לכיסוי הוצאות יום מיונים גדול מסורבל ומתיש.

באמת כל הכבוד על היוזמה, אני מקווה שבפעם הבאה זה יהיה יותר ענייני ומסודר.

בהצלחה ל50 שיבחרו (אני באמת לא יודע על סמך מה יבחרו אותם, כי מי שיעבור לשלב הבא כמו שזה נראה, זה יהיה רק במזל וצירוף מקרים).

נתראה בעונה הבאה.

איציק תודה על הפירגון למרות ביטול ההשתתפות, הרצון הוא להנגיש את הספורט המוטורי לכלל האוכלוסיה ולכן אין רצון להקטין את מספר המועמדים, אבל למדנו רבות ונלמד עוד מימי המיונים הקרובים על מנת לבנות בשנה הבאה יום מיונים מסודר ואפקטיבי יותר.

בנוגע לתוכנית הריאלטי, זאת תוכנית דוקומנטרית של 5 פרקים ללא SMS וכל הדברים שיש בהפקות ריאלטי למניהם, בכלל לקרוא לזה תוכנית ריאלטי זה לא מדויק דוקו-תיעודי זאת המילה.

אני חושב שלמרות התלונות הרבות שיש על המדריכים והתחנות עדין יעלו לשלב הבא אנשים בעלי פוטנציאל ומה שבטוח שלנבחרת יעלו אנשים שבאמת מסוגלים להיות נהגי מרוצים, 30 נבחרים מתוך אלפים אחרי שני ימי מיונים זה לעולם לא במזל אלא יותר כישרון.

פורסם
לדעתי יום המיונים היה באמת מתחת לכל ביקורת ואני אסביר.

אמנם המדריכים היו מאוד סבלניים ונחמדים, אבל כל מדריך קיבל מס' של קבוצות והרבה פעמים נישארנו במצב של חוסר ודאות לאן מתקדמים מסיום התחנה ונאלצנו ללכת לחפש את המדריכה ולדאוג להתקדמות היום.

מעבר לזה זמני ההמתנה היו באמת ארוכים בצורה מיגעת ובלתי נסבלת כאילו לא נלקח בחשבון כמות האנשים ביחס לזמן שלוקח כל תחנה.

אני באמת התאכזבתי מהיום הזה ציפיתי להנות ומצאתי עצמי סובל.

כפי שציינת בשרשורים אחרים כאן בפורום עניין הזמנים נבע ממספר סיבות שרובם תוקנו היום ולכן הזמנים התקצרו והסדר והארון טובים יותר, אנחנו מתצלים על העיכוב אתמול.

מקווה שתעבור לשלב ב' שיהיה עבורך חויה מתקנת.

• תוכן חדש...