Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים התחילה בעיה מוזרה כשאני מעביר מהילוך P לD או לR יש דפיקה חזקה והמנוע קופץ החלפתי תושבת תחתית (זאת שמחברת בין הגשר למנוע ) כי הקודמת היתה קרועה אך הבעיה לא פסקה .

אשמח ליעוץ.

תודה .

פורסם

בספק אם זה התושבות כי יכול להיות שהן אכן קרועות אבל זה לא אמור להביא דפיקה כזאת יש מין קול שיש ברכב ידני כשמעבירים הילוך וזורקים את הקלאץ' , מה שמוזר שזה קורה רק בין מעבר מניוטרל או פארקינג למצב נסיעה בין 1,2,3 R ו D המנוע לא קופץ ולא נשמעת דפיקה חזקה נשמע מן תקתוק ,אני חושד שהשמן בתיבה כבר עבר זמנו.

וידיאו :

http://www.youtube.com/watch?v=9puiZPRKe2I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
גיא ומנוע מחוברים אז אני לא מבין אך אתה מבדיל מאין באה הדפיקה

מה סלד הסרק ומה הלחצים בגיר בזמן שזה קורה?

הסלד לא זז מחזיק קבוע על ה800 בערך .איך אני בודק לחץ ?

ועוד משהו עכשיו הופיעה הנורה של השמן מנוע אבל השמן מראה על כמעט מלא (לא יודע אם זה קשור בין השניים )

פורסם

ואו אני מכיר כזה.אמריקאי מוזר.ובעיות חשמלי.וזה לא תושבות משו כזה.לפני 5 שנים החלפתי מנוע לשבורלט קאווילר מנוע 2200 כרגיל של אחותי והסיפור הזה היתה מעצבן אותי עד מצאתי על החיישן מאחור סעפת יניקה פשוט הוצאתי קונטנטור מהחיישן והתחברתי שוב וזה הפסיק עד עכשו.ממש מוזר.ואגב שלך לא 2200 נכון?

פורסם

שים את הרכב על מצב 1 סע בערך 40-50 קמש תעזוב את הגז בבת אחד ואחרי כמה שניות תחזור אל הגז בבת אחת.

אם אתה השומע את הרעשים הבעיה היא התושבות.

בקוואליר שהיה לי יצא לי להחליף תושבות כל 70 אלף, זה אופייני לרכב.

פורסם

המנוע 2400 אני אבדוק את ההילוך הראשון , אתמול כשפתחתי את הבורג למטה בגיר כדי לבדו' שמן יצא שמן מלוכלך שכמעט איבד את צמיגותו כבר היה יותר בכיוון של מיים וצבעו היה קרוב לחום יותר מאשר לאדום , האם הבעיה יכולה לנבוע מזה ?

פורסם

לא סביר שזה נובע מהשמן גיר

שמן גיר צריך להחליף מדי פעם, יש גם כאלה שמחליפים כל 50 אלף.

להחליף שמן גיר זול, להחליף גיר יקר עדיף להחליף את השמן :)

פורסם
לא סביר שזה נובע מהשמן גיר

שמן גיר צריך להחליף מדי פעם, יש גם כאלה שמחליפים כל 50 אלף.

להחליף שמן גיר זול, להחליף גיר יקר עדיף להחליף את השמן :)

יש לך מושג איך אני מברר כמה שמן יש במיכל גיר? ומה הנפח שלו בערך?

פורסם

תודה לכולם נפתרה הבעיה הגיר עובר חלק ללא דפיקות או תקיעות ,ניסיתי לנתק לפני מהחשב את הגיר ולא עזר , אחרי זה ראיתי שהבורג ניקוז שממוקם על הגיר לא מוברג עד הסוף הברגתי והגיר התחיל לתפקד בצורה נורמלית ,אך אני לא בטוח שבזאת הבעיההאם אולי כדאי בכל זאת להחליף שמן גיר ?

• תוכן חדש...