Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור משתמש אדוק בדימר בסלון, אני תוהה מה היא הנורה הכי מוצלחת לתפקיד. אני משתמש היום בנורות רגילות, 100W, והן נשרפות יחסית מהר, ותמיד מגיעות לשלב הגמגום האפילפטי לפני המוות.

האם הנורות החסכוניות החדשות מתאימות למשימה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש היום גם נורות LED שמתאימות לדימר אבל הן נורא יקרות.

אני אישית משתמש בנורות חסכוניות של פיליפס בסלון, עם דימר, הן עובדות מצויין למעט 2 דברים:

1.אין אפשרות לרדת לרמות מינימום של נורות רגילות, כלומר יש נקודת המינימום לאור מעומעם (חלש) גבוהה יותר מזו שבנורות רגילות, אם תנסה להחשיך יותר היא תכבה.

2.אני אישית משתמש בנורות עם גוון חם (לא סובל נורות לבנות קרות), כשמנמיכים את האור הוא נהפך למעט לבן יותר.

לי אישית זה לא מפריע בכלל, אבל פשוט תקח את זה בחשבון.

אם זה מעניין אז אני משתמש ב-10 נורות כאלה בסה"כ (כולן פיליפס), 4 מהן בנברשת בפינת אוכל ללא דימר ויתר ה-6 בנברשת בסלון עם דימר, כולן עובדות כבר שנה וחודש ומעולם לא נשרפה מנורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ב"נורות חסכוניות" אתה מתכוון ל-CFL? אם כן - טוב לשמוע שהן פועלות עם דימר, כיון שהיצרן מציין בפירוש שהן לא מתאימות למטרה זו.

אני שילבתי בנברשת בסלון זוג נורות בהירות וזוג צהבהבות, זאת בגלל מבחר מצומצם של גוונים בארץ. נדמה לי שפיליפס ואוזרם מיצרות לפחות 7 גוונים (המבוטאים בטמפרטורה ובמספר הצבע).

לדעתי הנורות המתאימות ביותר לדימר הן נורות הלוגן.

לדעתי לא כדאי בכלל להתעסק בנושא כיון שיש מהלך של הוצאת נורות הליבון וההלוגן אל מחוץ לתקן, ותוך שנים בודדות לא יהיה ניתן להשיג נורות חלופיות, לכן לא כדאי להתקין אהילים המיועדים להן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין להשתמש בנורות CFL רגילות עם דימר.

אם אתה מתעקש - קיימות נורות CFL מיוחדות שמתאימות לשימוש עם דימר - וזה מצויין על גביהן. להמחשה:

http://www.google.com/products/catalog?rls=IBMA,IBMA:2009-46,IBMA:en&q=dimmable+cfl&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=12216563078713857937&sa=X&ei=qA5tTseMBMX4sgaj9qH2BA&ved=0CC4Q8wIwAg#

:turn-l:
  • תוכן חדש...