Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה תיבה לL5 "15 ומגבר .

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב קיקר 15" , זה סידרה L5 וההספק שלו 750 RMS , שקניתי לפני כמה שנים ואני פשוט לא רוצה למכור אותו כי נראה לי שהוא לא רע . עכשיו כשקניתי אותו חדש הוא בא עם קופסא שנראתה לי שבנו אותה בארץ והיא היתה 2 ס"מ עובי בלי פורט . כשניסיתי לפתוח לה פורט אז נעלם כל הבאס , אז הדבר הבא שעשיתי זה שנתתי לכלב שהיה לי את הקופסא בתור מלונה . חחח

היא כל כך היתה גדולה שאפילו כדי להכניס אותה לרכב הייתי צריך לפרק את הכיסא האחורי ולהכניס אותה מתוך הרכב לבאגאז' ואת הסאב הייתי מרכיב אליה מהצד החיצוני של הבאגאז' ז"א שאם הסאב היה מורכב בתוך התיבה לא היה ניתן להכניסם יחד לתוך הרכב . עכשיו מאז כבר כמה שנים שהסאב שוכב אצלי בתוך שמיכה ומה שאני מחפש לו זה תיבה . אני לא יודע מה המידות ואיזה צורה צריכה להיות ? יש למישהו מושג או תיבה מקורית לדבר הזה ?

ואולי גם מגבר ? כי ברגע שלא היה לי בו שימוש מכרתי אותו . 1200.1 של קיקר .

0526052662

• תוכן חדש...