Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם 6.5 לא מביא באס מי יודע מה ... לפחות לא משביע רצון אלה סתם בומים סתמיים כאלה.

לפחות בDLS שלי.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יש מקום רק ל4 אינץ' ככה ששום גודל אחר לא בא בחשבון.

הרמקולים ממוקמים בדשבורד.

ראיתי (לא שמעתי) סטים 4" של פוקל, מורל, וDLS ונדמה לי שגם להרץ יש אבל אני לא בטוח

על איזה מהם ההיתם ממליצים?

לגבי הנמוכים אני מקווה שהוספת באס תעשה את העבודה.

פורסם

לסאונד רך ולא צעקני מידי הייתי ממליץ על שתי אלה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23400

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150299

Morel מיוצרים בארץ והתמורה למחיר שלהם גבוהה מאוד...

אגב, אתה תהיה חייב להוסיף סאב בישביל מינימום הנאה בתדרים הנמוכים...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני יכול להדגים לך את ההפך המוחלט, הכל תלוי ברכיבי המערכת ומידת הכנת הדלת (איטום וטבעות עץ)

הרבה מאוד תלוי גם בהגברה שלך, המגבר הוא לא בדיוק HIGH END ו"כנראה" לא שולט טוב באלמנט.

אולי גם יש לך פיקים באיזור ה100-300HZ מה שיש בדרך כלל לרוב האנשים.

פורסם

דוטק אובישן 4 מוצר מוצלח וטוב למחיר שלו

DLS C4 גם המלצה מניסיון שלי סט טוב שנשמע כמו 6.5

איזה רכב זה

פורסם
אני יכול להדגים לך את ההפך המוחלט, הכל תלוי ברכיבי המערכת ומידת הכנת הדלת (איטום וטבעות עץ)

הרבה מאוד תלוי גם בהגברה שלך, המגבר הוא לא בדיוק HIGH END ו"כנראה" לא שולט טוב באלמנט.

אולי גם יש לך פיקים באיזור ה100-300HZ מה שיש בדרך כלל לרוב האנשים.

דיברת אלי?

מה זה פיקים ב100-300.

בס"ד

• תוכן חדש...