Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 2 מודל 2009.

שנה שעברה עשיתי טיפול ראשון, ועכשיו אני מגרד את ה-15,000 ק"מ וקבלתי מכתב שהיבואן ממליץ לי לעשות טיפול שנתי.

האם יש טעם לגשת למוסך ?

מה העלויות של טיפול כזה במוסך VIP ?

תודה מראש.

פורסם

תפתח את ספר הרכב שלך ותראה מה ההמלצות שם כי חלק מהרכבים אמורים לעשות טיפול פעם בשנה, חלק פעם בשנתיים וכו'.

בגדול זה הגיוני כי טיפול עושים כאשר הגעת לקילומטראז' מסויים או לפרק זמן מסויים, הראשון מבין השתיים כך שאם ההמלצה לרכבך לעשות טיפול כל 15,000 קילומטר או כל שנה, אז גם אם עשית עד כה רק 15,000 ק"מ- הגיע הזמן לטיפול השני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הטיפול ב מאזדה בד"כ , אחת לשנה ,תאריך העליה לכביש , או 15.000 ק"מ - הקודם בנייהם .

לדעתי וכך אני עושה , אחת לשנה לפני הטסט השנתי .

העלות בין 600-800 ש"ח - נחשב לטיפול קטן , סתם יקר , אבל זה בערך המחיר .

הרם טלפון למספר מוסכי מאזדה בסביבה , תן להם את דגם הרכב ובקש מפרט טיפול והצעת מחיר .

כל המוסכים יסכימו לישר מחיר לפי ההצעה הנמוכה אשר תביא להם :wink: .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אייל , יהיה נחמד אמ תתן מושג כמה זה מחיר לטיפול קטן ...

זו דעתי על מחיר הטיפול האמיתי

שמן מנוע 150 ש"ח - כולל מ.ע.מ . ( מה רע ב AGIP , מוטורקראפט , == די תואם ל דלקול )

פילטר שמן 50 ש"ח כולל .. ( ל MANN , יש פילטר לא רע , אומרים שלפעמים הוא תוצרת גרמניה )

עבודה כ 30 דקות .. 150 ש"ח .

סה"כ כולל מע.מ - כ 600-500 ש"ח .

בסיפורים - פרוק גלגלים ובדיקה ..

נסיעת מבחן ..

בדיקת נוזלים במצבר .

בדיקת שמן בלמים או החלפה (כך זה בוצע שאיבה עם מזרק ממיכל שמן הברקס , ומילויי חצי בקבוק חדש )

החיוב בחשבונית - שני בקבוקים + עבודה כ 200 ש"ח .

אין לי בעיה לשלם עבור טיפול - יש לי בעיה לשלם כאשר לא מבצעים את הרשום אבל מחייבים על טיפול מלא .

עבודה טיפול לפי הוראות היצרן -

הוראות יצרן - להחליף פילטר מזגן + שמן מנוע + פילטר שמן + בדיקות מרכב , פירוק גלגלים וכו' בטיפול ,

הכל מתומחר בעלות הטיפול השנתי .

עבודת החלפת פילטר המזגן בחשבון מתומחר שוב בנפרד ..

כך נראה החשבון טיפול האחרון שלי ( טיפול 3 שנים )

שמן מנוע 330 ש"ח + פילטר שמן 100 ש"ח + פילטר מזגן (עלות חלק 100 ש"ח - סביר ..)

עבודה 410 ש"ח כ 1.30 שעה .

סה"כ כולל מ.ע.מ 927 ש"ח .

בפועל - החלפת שמן + פילטר שמן 10 דקות . החלפת פילטר מזגן - 10 דקות .

לא בוצע דבר אחר מרשימת הטיפול השנתי ..

ולגבי החלפת שמן ברקס - רשמתי כיצד בוצע בטיפול הקודם ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בטיפול הבא של הרכב שלי צריך להחליף גם נוזל בלמים, אדרוש מהם לא לעשות "חצי עבודה" ורק לרוקן את המיכל

החיצוני של הנוזל אלא גם לרוקן מהצינורות אשר מחוברים לבלמים עצמם.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

חבר טוב עשה בהמלצתי טיפול קטן (וראשון) למאזדה 2 במוסך ראנדן בירושלים.

העלות הייתה 500 ש״ח.

החבר יצא מאוד מרוצה מהמחיר ומהשירות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
חבר טוב עשה בהמלצתי טיפול קטן (וראשון) למאזדה 2 במוסך ראנדן בירושלים.

העלות הייתה 500 ש״ח.

החבר יצא מאוד מרוצה מהמחיר ומהשירות.

עודד.

מוסך ראנדן זה מוסך שהייתי נוסע אליו מפ"ת מדי פעם.

רן בחור מקסים, בחיים לא לקח שקל על משהו שלא עשה מצד אחד, מצד שני, כשאף מוסך מורשה לא הצליח לאבחן תקלות ברכב שלי, רן עם טונות של סבלנות היה מוצא.

מחזק את מה שכתב אייל, רוב הפעמים אין קשר בין החשבונית למה שבוצע בפועל. המוסך מכניס קוד למחשב, המחשב פולט שורה ומחיר שהיבואן הכניס מראש בלי קשר למה נעשה בפועל, כמו שאייל כתב 10 דקות בפועל של החלפת שמן הופכים בחשבונית לחצי שעה עבודה או יותר, תלוי כמה גרידי המוסך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...