Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX VS DD

Impreza RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שהיצע DDZ זה סאב של מעל 4000 דולר

בכול מיקרה DD בלי למצמץ , חברה מטורפת !

עים כול הכבוד לID אין שום קשר בין שתי החברות האלו

ה1500 סאב מטורף אפילו שהוא יחסית מסידרות הכניסה

פורסם

זה היה בצחוק.

והוא עולה רק 2000 דולר!

אגב לפותח השרשור.

אתה מחפש כוח? או איכות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא מחפש גם איכות וגם עוצמה לפי מה שאני מבין מהסאבים שהוא כתב

ולגבי המחיר זה מה שאני מצאתי המקום היחיד שאפשר להזמין ממנו באינטרנט

http://www.audioassault.co.uk/Subs/Other_Sizes/Digital_Designs_DDZ_Series_DDZ18_Subwoofer

בארצות הברית זה יותר זול לפי האתר של DD

וה1500 הזה הרבה יותר חזק מ500 שהוא מוצהר מניסיון הוא סאב מפחיד ויכול לפרק את האוטו שצריך ומצד שני יודע להיות הכי איכותי שיש ומהרי ומדוייק

פורסם

לפני שאני קניתי שמעתי כל מיני סאבים כולל idmax והDD יותר טוב ממנו בצורה משמעותית מאוד

ואיזה ניסיון יש לך עים DD או שאתה מנחש?

פורסם

אין לי ניסיון עם DD אם היה להם יבואן לפני איזה שנתיים תאמין לי שהיו לי זוג 15 או 18 באוטו

ותיקרא שוב את ההודעה שלי "עם כל האיכות שלו אני לא מאמין שהוא מתקרב ל-ID MAX מבחינת איכות מהירות ודיוק"

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...