Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים

אתמול נסעתי בת"א, הייתי ברחוב כל שהוא, והייתי צריך להגיע לרחוב ממול, הגעתי לרמזור והיה שם שלט איסור פרסה

כמובן שאינני עובר על החוק ולקחתי שמאלה ברמזור במטרה למצוא דרך לפרסה, היה כביש מקווקוו איך שקוראים לזה שמותר על פי חוק לעשות בו פרסה [לא קו הפרדה או בטונדה] אלא אם כן מצויין אחרת, ולקחתי פרסה רכב נכנס בי בצד לא ראיתי אותו, התברר לאחר מכן שמוצב תמרור של איסור פרסה במקום אבל לא ראיתי את השלט, ב"ה לא היו נפגעים בגוף ולא היה אמבולנס או משטרה במקום,

נזקים נגרמו לרכבים אבל הם יכלו להמשיך בנסיעה, וכמובן החלפנו פרטים וכל אחד המשיך לדרכו.

הביטוח שלו כבר מעודכן בנושא ובפרטים.

א. פעם ראשונה ב"ה שאני מעורב בתאונה וגם אני לא רוצה להיות בעתיד מה אני עושה במקרה כזה.

ב. איך אני יכול למזער נזקים או איום מחברת הביטוח.

ג. מה יכול לקרות במידה והוא יפנה לתחנת משטרה.

עיזרו לי בבקשה הדריכו אותי [וותק של 4 שנים ברשיון נהיגה מעל 24]

פורסם

שלום.

נתת פרטים, אני מקווה גם שתודה בזה שאתה אשם בתאונה (ביחד עם חברת הביטוח שלך, מול חברת הביטוח של הרכב השני),

שני הרכבים יתוקנו ע"ח חברת הביטוח שלך,

אתה (בתנאי שיש לך ביטוח מקיף), במידה ותבחר לתקן את הרכב שלך במוסך הסדר, תשלם השתתפות עצמית .

ובזה יסתיים הסיפור.

המשטרה ברוב המקרים לא מתעסקת עם תאונות ללא נפגעים.

כבר הודעת לחברת הביטוח שלך על התאונה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הודעתי יום אחרי לסוכן ביטוח שלי על התאונה, וגם לסוכן ביטוח של הנפגע,

לא הזנחתי שום דבר פעלתי לפי הנהלים

עכשיו שאלתי היא האם חברת הביטוח שלי יכולה להגיד שהיא לא משלמת מכיוון שעברתי עבירת תנועה?

פורסם

אין קשר בין שעברת עבירה לבין תשלום על ידי חברת הביטוח שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...