Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי רכב משומש לפני חודש-חודשיים, ועכשיו אני שם לב שהוא עושה רעש המהום בפניה חדה ימינה, מהגלגל הקדמי הימני.

הסתכלתי על הצמיגים ונראה שהקדמי הימני שחוק קצת יותר בשוליים החיצוניים שלו, אם כי התעלות הקטנות בתוכו עדיין עמוקות.

האוטו שנתיים על הכביש, הצמיגים יוצרו לפני שנתיים וחצי בערך לפי הקוד המופיע עליהם.

מה עשוי לגרום לזה?

האם לגשת למוסך או אולי לכיוון פרונט? (ומצד שני הרכב לא עשה תאונה, אז למה שיהיה צורך לעשות כיוון פרונט מחדש?)

תמונה אחת

lkp0C.jpg

ותמונה שניה

fBahR.jpg

תודה רבה! 8)

פורסם

אני ממש לא חושב שזה קשור לכיוון פרונט,הצמיג בכלל לא שחוק(!),שים לב שהחריצים עדיין עמוקים!

מה שכן,הצמיג כבר יבש ומופיעים עליו סדקים.

פורסם

היי

לגבי הצמיג, הוא נראה בהחלט במצב לא סביר, נראה דיי יבש. בכל מקרה כיוון פרונט לא חייב להתתבצע רק אחרי תאונה, גם פגיעות הגלגלים במדרכה או כניסה לבורות יכול להוציא את הרכב מאיזון. בכל מקרה אם יש רעש מוזר מהגלגלים, הבעיות הנפוצות אילו הצמיגים ולאחר מכן סיכוי יותר נמוך (בגלל שזה רכב חדש) אילו המסייבים, שהחלפת מייסב יכולה לעלות בסביבות האלף שקל לאחד. גם אני קניתי רכב יד שניה לפני מספר חודשים, היו רעשים מוזרים מהגלגלים במהירות גובה יחסית, בתחילה שללתי את האפשרות שאילו המייסבים, לאחר מכן החלפתי צמיגים והרעש נפסק. אצלי במקרה הצמיגים נשחקו בצורה לא אחידה ונוצרו גלים על פני הצמיג. לכן הצעה שלי זה שתיקח את הרכב למוסך, תבקש שירימו אותו ושייתנו מבט גם על המייסבים וגם על הצמיגים, כמו שאמרתי אם הצמיגים הלכו זה עוד יחסית זול, אם המייסבים הלכו יהיה יותר יקר. כמובן שאם משהו אחר גורם לרעש אז עלויות יכולות להיות משתנות תלוי בחלק שהלך כמובן.

שיהיה בהצלחה

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

• תוכן חדש...