Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אפשרו לי במקום העבודה לבחור רכב מבין הדגמים של קבוצה 4 לשעבר (פורד מונדיאו, פיג'ו 508, סוברו B4 , שברולט מליבו, סיטרואן סיטרואן 1.6L c5 , מאזדה 6).

האמת שהייתי די נעול על הפורד מונדיאו (יש לי כזו היום ואני די מרוצה) אבל אז ראיתי את הפיג'ו 508 1.6T והתערערתי.

מה אתם אומרים?

תודה.

פורסם

מכיוון שמדובר ברכב שאתה "מקבל" ממקום עבודתך ואינך צריך לשאת בעוול ירידית הערך וסחירות עתידית הייתי בודק את האחיות 508\C5,הן מהוות אלטרנטיבה טובה,בנויות היטב,נאות למראה,מרווחות וכד'

פורסם

אם מדובר במונדיאו בעלת המנוע הגדול והישן 2.3 ליטר אין לו שום יתרון,נהפוכו המנוע צנום הנפח 1.6 מצויד במגדש טורבו שמקנה לצרפתיות מומנט טוב משל המונדיאו והספק דומה.

מאפשר כוח זמין מסל''ד נמוך ורצועת כוח גמישה יותר.

אני חושב שעיצוב ואיכות הפנים ברמה טובה משל המונדיאו.

פורסם

זה שמעליי צודק - למונדאו עם המנוע החדש אמור להיות יתרון על האחיות הצרפתיות.

לB4 יש היגוי פשוט מדהים ונסיעה דווקא מאוד רכה ונעימה אבל אם זה ה2 ליטר - המנוע טיפה רוטן בעליות, חוץ מזה, פצצה של רכב.

התלבטות מאוד קשה, ה508 פשוט מטמטמת אבל לקחת מנוע 1.6 ליטר, לגדוש אותו עד קצה היכולת שלו, להוציא ממנו קילוואטים של 150 סוסים וכל זה על בודי של רכב משפחתי גדול - נראה לי קצת מזמין צרות ואני פוחד שהם יוכיחו את עצמן כלא אמינות במיוחד, תיקח לדוגמא את מנועי הTSI - אם הולך לך שם חלק אתה הולך לשלם דרך האף.

אבל זה רכב ליסינג :-P:-P:-P

ואם אין לך כוונה להמשיך איתו בתום תקופת השכירות :-D

508!!! :-) כי היא כל כך יפה :oops:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מכבד את חברי הפורום גם כשהם אומרים דברים לא כל כך מבוססים.

המנועים המוגדשים של ה 508 וה C5, לפי נתונים ולפי ביקורות, יעילים ונעימים לנסיעה לפחות כמו המנועים האטמוספריים בנפחים גדולים יותר, שהיו\עודם מקובלים בסגמנט.

אני לא הייתי מהסס והייתי לוקח את ה C5, בתנאי שיש לה את הבולמים ההידרופנאומטיים. אין תחרות בכלל בעיני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מהאפשרויות שציינת אני הייתי בוחר בC5 ללא התלבטות.

אלגנטית, מפנקת ובהחלט מספיק חזקה בגירסה המוגדשת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תברר על האינסיגמה, אני חושב שהיא גם בקבוצה 4. מאוד מומלץ.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...