Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

האם באמת מרכב הרכב החיצוני, הפח שלו כזה דק עדין ופגיע ברוב המכוניות החדשות?

מספיקה לחיצה עם האצבע לעקם את החלק, ואם מכונית תפגע בו, או מישהו יפתח עליה את הדלת, אז בכלל יהיה שקע.

השאלה שלי היא מהבחינה הקוסמטית.

כי רכב חדש, כעבור כמה נגיעות כבר יהיה כולו שקוע ומכוער..

פורסם

לא יודע על איזה רכב אתה מדבר שלחיצה עם האצבע כבר מעקמת את הפח,במכוניות החדשות הדגש הוא לא על שהרכב עצמו כמה שפחות יפגע,אלא הוא בנוי כך יהיו לו אזורי קריסת אנרגיה,כלומר האוטו אולי יפגע קשה,אך האנרגיה מהתאונה תעבור כמה שפחות לנוסעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אלא הוא בנוי כך יהיו לו אזורי קריסת אנרגיה,כלומר האוטו אולי יפגע קשה,אך האנרגיה מהתאונה תעבור כמה שפחות לנוסעים.

לא כמו ברכב הזה לדוגמא! :)

פורסם

תראה הקוואליר שלי עיקמה לא מעט מכוניות עד היום, ו90% באשמת אחרים.

הפח עבה ובנוי חזק.

אבל בתאונה, הרכב הזה הופך למלכודת מוות, כולו מתפרק לחתיכות של 10 ס"מ.

ברכבים החדשים, לדוגמא מאזדה 3, שמספיק אתה נותן בעיטה ומוריד לה טמבון, אבל במבחני ריסוק היא לוקחת את הקוואליר שלי ועוד הרבה מכוניות אחרות.

המכוניות החדשות בנויות כדי שגם במקרה שהרכב פוגע בהולך רגל, הוא בולם את המכה ואת הראש שלו.

תראה אולי המכוניות תיהיה שבירה ועדינה, אבל הם מתוכננות טוב לספוג תאונות קשות בכך שהם מבודדות את תא הנוסעים.

פורסם

נראה לי שפותח השרשור לחץ קלות על כנפיים של מגאן II . :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
לא כמו ברכב הזה לדוגמא! :)

ציפיתי שאחרי מס' שנים שהסירטון המדובר של הטרנזיט יפסיק לככב כאן בדיונים.

אגב, בנוגע לבחור עם הקאוויליר, תהיה בטוח שגם היא תתרסק יפה מאוד בתאונה, לא שונה מאף רכב אחר. השוני היחידי יהיה שהאנרגיה ברובה נשארה באיזור הקידמי, ובשונה מרכבים מודרניים שבהם "מפצלים" את האנרגיה למס' מקומות קריסה יעודיים.

בסופו של יום בקאוויליר אתה תוכל לפתוח את הבגאז והדלתות הנוסע האחוריים בתאונה קשה(לא בגלול שהכלוב האחורי יותר טוב, אלא בגלל מה שנכתב הנ"ל), מה שקרוב לוודאי לא יקרה ברכב מודרני.

אגב סתם סיפור מעניין, יצא לי לשמוע על תאונה של האמר צבאי סגור בבולדר. התאונה התרחשה ב-50 קמש בערך. האמר אחרי התאונה היה מסוגר לנסוע עם חירחורי מוות, אבל נסע, הצוות עצמו היה בסדר גמור. למעט לוחות הפלדה שעל הדלת שזזו קצת והאומים שבדלתות שהתעקמו, סה"כ הם היו בסדר לגמרי. השאלה הנשאלת, מה פשר הדבר.

פורסם

כנראה שלא ראית את הטנק סקודה אוקטביה החדשה.

יש לחבר, בשיא הרצינות זה מרגיש כמו טנק מבחינה חיצונית, יש לה נוכחות כשאתה סוגר את הדלת, כשאתה נותן מכה לראות כמה שומעים את זה אתה מרגיש את הפח, פשוט תענוג, מרגיש כמו רכב שרד אמיתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גם אני חשבתי על המגאן כשקראתי את ההודעה.

פעם המכוניות היו שלדה וגוף חיצוני מפח עבה יותר, היום יש קורות, חיזוקים, מספיק לפרק כנף מרכב שנת 65 ורכב שנת 2005 כדי להבין את השינוי. וכן היום דק יותר, כי צריך לחסוך במשקל אחרי הכל.

haters will hate

• תוכן חדש...