Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של BOSS ומונובלוק (לא זוכר של איזה חברה) שמחובר אליו.

הרמה של הSUB ברדיו דיסק עומד על 10- ויש שירים שאני שומעה ויש יותר בומים מאשר מוזיקה ואם אני יוריד עוד אחד אז הסאב נכבה לגמרה.

אני לא כל כך מבין בנושא אבל אולי אפשר לשחק איפשהו במונובלוק ולהוריד את העוצמה של הסאב?

תודה.

פורסם

כיוון בסיסי של חיתוכים ובדיקה שהבאסבוסט לא עד הסוף במגבר יעשו את העבודה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה המונובלוק שלי:

http://www.siz.co.il/my/zdytjiyolgjh.jpg

היציאות:

http://www.siz.co.il/my/wweyd3mmgmwe.jpg

הורדתי מהGAIN וזה עזר,תודה.

ועוד שאלה:

דבר ראשון איך המונובלוק שלי,טוב או חלש?

ויש לי עוד מגבר של רוקפורד p4004 שמחובר לזוג קומפוננט של Hertz מקדימה(וגם לרמקול אחד 6X9 של פיונר מאוחורה) ומתי שהווליום גבוהה הוא נכנס למצב PROTECT ושומעים רק את הסאב.

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

המונו שלך הוא קצת יותר טוב מהזבל הסיני המצוי.

יכול להיות שהמגבר מתחמם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לקרר אותו, איפה הוא נמצא כרגע ברכב?

אם תוכל לבנות קופסא שבראשה יהיה 2 מאווררי מחשב בגודל 120MM זה יהיה מועיל בהחלט ואם בא לך אז גם לתת לו משני צדדי הקופסא עוד 2 מאווררים שיכניסו אוויר ותהיה סרקולציה.

רק שהמאווררי יציאה יהיו כלפי מעלה כי כידוע חום עולה למעלה (וקור יורד למטה).

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני לא חושב שקופסא זו דרך טובה לקרר מגבר, זה רק יחמם אותו יותר.

קודם תבדוק אם הבעיה היא באמת מחום ולא ממשהו אחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
איך שני המגברים מחוברים מבחינת +- רימוט..

אני מחר אצלם באור יום את כל התהליך,אין לי מושג איך ומה מחובר ואיך צריך להיות...

פורסם
אני לא חושב שקופסא זו דרך טובה לקרר מגבר, זה רק יחמם אותו יותר.

קודם תבדוק אם הבעיה היא באמת מחום ולא ממשהו אחר.

אם יש לו דרך אחרת למקם את המאווררים מעל המגבר כמו פרגולה כזאת מעל המגבר אז סבבה אפשרי,

הקופסא יכולה להיות מאווררת עם הרבה חורים או אפילו פורטים גדולים שמהם יכנס האוויר

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
תבדוק את הכיוונים של הרוקפורד שלך. נשמע שגם פה יש צורך להוריד קצת מהג'יין.

נשמע לי כמו עוד מקרה קורבן של "מתקין"

עוד חאפר שלא יודע מה הוא באמת עושה רק ראה איך מחברים מגברים, איך מעבירים חוטים ואיך מחברים אותם אחד לשני וקרא לעצמו מתקין.

ולא אתפלא עם על הדרך גם המידבאסים מותקנים על החיווט המקורי של הרכב, ללא טבעות עץ אפילו - אני רק מקווה שהמגברים הותקנו על פלטה מעץ ולא ישירות על גב המושב...

-------------

אני בהחלט מסכים עם הטענה מעלה שכנראה כל הגיינים פתוחים שם יותר מידי ואם במקרה גם במונובלוק הבאס בוסט עובד - לכבות כמה שיותר מהר.

מה שאני גם מציע זה לבדוק את החיווט - מה העובי של הכבל פלוס הראשי, איפה ממוקם הפיוז ועד כמה הוא קרוב למצבר וגם איזה פיוז (מה הערך שלו)

איך המגברים מחוברים לחיווט בתא המטען - האם הם שרשרו את כבלי החשמל ממגבר למגבר? אם כן - זה די מסביר למה אחד מהם כנראה נכנס לפרוטקשן...

האם חיווט ההארקה הוא ארוך? (רצוי קצר ככל האפשר) האם חיווט ההארכה הוא לפחות באותו העובי של החיווט של הפלוס?

רוב המקרים של פרוטקשן בווליום גבוה בלבד מגיעים משם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...