Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו סופר רייסר 96,

אתמול איך שבאנו לחנות, פתאום יצא עשן לבן חזק ומסריח קצת. מייד אחרי, היה רעש פיצוץ קטן ואז כל נוזל הרדיאטור נשפך לו.

כמובן שכיבינו מייד את האוטו ולא המשכנו לנסוע. (חנינו אותו בדחיפה).

המיכל נוזל קירור ריק, לא הזזתי את האוטו.

לגבי האם התחמם, אני לא יודע, המד חום לא עובד טוב. (רציתי לתקן, אבל המוסך ה"רשמי" לא ידע מה הוא עושה, אבל זה סיפור אחר)

זה בטוח ראש מנוע? או שיכל להיות משהו פשוט יותר? יש לי איזה אפשרות לבדוק בעיין משהו? (אני לא מבין הרבה ברכבים)

לא יודע אם מותר לשאול פה על המלצה למוסך במרכז. (מבת-ים , עדיף חולון/ראשון/בת ים)

פורסם

תבדוק יכול להיות צינור המים נסדק, נבקע, התפוצץ תמלא בלי להתניע ותנסה לראות מאיפוא נוזל .

ואם תזהה ותוכל לבד קרדיט לעצמך.

ולא לשכוח שזה לא תם במילוי המים , יש לנקז אויר במערכת ( אם יש ידע ) אם לא אז למוסך:cry:

פורסם

אם אין לך מושג כלל ברכבים לא הייתי ממליץ לך להתחיל להתעסק עם זה, אתה יכול בקלות לגרום לנזק גדול יותר מה גם שתוכל לגרום נזק לעצמך, גש למוסך אמין שיטפל בבעיה אני מאמין שלחברה יש הרבה מוסכים להמליץ לך באזור בת ים וכו' אני פשוט לא מהאזור. בהצלחה

פורסם

נשמע מקרה קלאסי של התבקעות צינור/רדיאטור/מיכל עודפים.

לא להתרגש יותר מידי. זה לא תיקון יקר וממש ממש לא בהכרח ראש מנוע.

העשן הלבן זה שום דבר. בסה"כ הנוזל הרותח שהתפרץ ופגע במכסה המנוע/בבלוק/באחותו הצולעת.

אני גם, בשונה מהחברים האחרים לא חושב שזה מסובך לתקן לבד, לנקז אוויר אני אסביר לך אחרי שתאתר את הנזילה.

ממש לא תורה מסיני, ולא מסוכן להתעסק כשהרכב קר. צריך רק להקפיד לא להגיע לטמפ' עבודה עם הרכב לפני שהתקלה פתורה בטוח.

תתחיל מהקל אל הכבד.

תמלא ,כמו שאמרו לך בלי להניע. סיכוי קלוש שתראה מאיפה הנזילה, אבל שווה לנסות.

אם לא רואים, מה שעושים זה לנפח לחץ לא גבוה לרדיאטור/מיכל העודפים עם משאבת אוויר ופקק מתאים.

אם אתה יכול לשים יד על כזה (מחבר מכונאי/מוסך) פקק עם חיבור למשאבה+משאבת אופניים טובה , אתה בטוח עולה על הפיצוץ.

אם לא, חפש בעין , באור טוב , תוך מישושים ולחיצות אחרי צינורות מבוקעים.

אם אתה מוצא את הנזילה לבד, צלם את הצינור, אכוון אותך לאיפה שאפשר לרכוש חדש בזול.

(יש לי כתובת לכל בורג בדייהו המ****נת הזו :lol: )

באסה, דווקא היה לי פקק כזה לדייהו. האחרון שהשאלתי לו לא החזיר.:evil:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אם אין לך מושג כלל ברכבים לא הייתי ממליץ לך להתחיל להתעסק עם זה, אתה יכול בקלות לגרום לנזק גדול יותר מה גם שתוכל לגרום נזק לעצמך, גש למוסך אמין שיטפל בבעיה אני מאמין שלחברה יש הרבה מוסכים להמליץ לך באזור בת ים וכו' אני פשוט לא מהאזור. בהצלחה

1+

נתקו, אני בד"כ מסכים עם רוב דבריך, אבל הבנאדם כתב בפירוש שהוא לא מבין ברכב. הפעולה הזאת אומנם לא מסובכת במיוחד, אבל גם אינה פשוטה ובסיסית כמו החלפת גלגל לדוגמה מחד, ופוטנציאל הנזק במקרה של רשלנות די גבוה. תוסיף לזה את העובדה שיש צורך בכלים שלא ממש זמינים בכל בית בישראל (ערכה לבדיקת לחץ במערכת קירור), וקיבלת בערך את כל החיזוקים האפשריים כדי להתקשר לקבוע תור במוסך ולאחר מכן להזמין גרר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...