Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פיגו 306 דגם XT מנוע 1.6 ליטר גיר אוטומטי

האוטו נוסע מעולה וגם הגיר מעולה רק שלפעמים בין הילוך ראשון לשני הגיר נותן "מכה" קטנה בהחלפה

אני יודע שמדובר בגיר קצת בעייתי

והבנתי גם שיש בגיר הזה זוג שסטומים מכניים שכאשר הגיר מתחיל בעיות צריך להחליף אותם

האם זה נכון לגבי השסטומים? האם אני צריך להילחץ? האם אני צריך לעשות משהו או להשאיר את הבעיה כך?

בעיה אחרת היא שהדלת בגז' (מדובר ב-306 5 דלתות) לא ננעלת פרקתי את המנוע נעילה והוא לא עובד כנראה נשרף

מהיכן אני יכול לרכוש כזה מקורי? או אם יש חליפי אז איזה? ויש אפשרות לנעול את הדלת בצורה ידנית זמני?

בעיה נוספת שראיתי בכול 306 זה הריפוד בדיפוני דלתות איבד מההדבקה שלו והוא פשוט רופף על הדלת

יש אפשרות להדביק ריפוד כזה לבד בבית? אם יש איזה פרוייקט כזה מצולם אשמח לקבלו!

תודה מראש לעונים!!!

• תוכן חדש...