Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

 

אני מוכר את הפונטו ספייס שלי בעקבות הזמנה של הקליאו החדשה.

 

הרכב נכון להיום, במצב מצויין, קניתי את הרכב לפני כ-6 חודשים ולא תכננתי למכור אותו בשנתיים הקרובות ולכן השקעתי בו המון המון כסף ביישור קו והבאתו למצב חדש. הוא עושה 1/18 והוא חסכוני וזול מאוד הן בטיפולים ובביטוח.

 

הרכב טופל רק במוסך מורשה פיאט בחדרה + קבלות (מצורפות כתמונה). הושקע על הרכב כ 15,000 שקל במוסך מורשה על חלקים מקוריים - מגובה בקבלות.

 

הרכב ללא פגיעות שילדה וללא פגיעות קצה שילדה, הצבע של הרכב במצב טוב מלבד טמבון אחורי שהצבע שרוף - אפשר לראות בתמונה.

הפנסים של הרכב מבריקים ולא שרופים כמו רוב הרכבים האלו.

 

הרכב עבר ישור קו וטיפול מאוד רציני בינואר בתחילת השנה כולל החלפה של הטיימינג ( יש עוד 65000 קמ' עד להחלפה הבאה)

 

לרכב יש צמיגים חדשים בני חצי שנה עם המון בשר עליהם.

 

לרכב יש טסט עד 21/3/12

 

בגדול רק לקנות ולסוע - אין צורך בלהשקיע שקל נוסף, אין נזילות משום מקום ברכב, המנוע יבש!

 

רשימה של המכלולים שהחלפתי - לרובם עוד יש אחריות יצרן של פיאט! - אפשר לראות בקבלות המצורפות.

 

*מסנן אוויר * מצתים NGK * מסנן שמן * טיימינג * מיסב מותחן * רפידות בלם * דיסק בלם * טופים אחורים * אטם שמן * אטם מכסה שסתומים * מגבים .

 

* רדיאטור * משאבת מים * מחזיר שמן * פקק מים

 

* הגה חשמלי - חדש ומקורי

 

כמו שאתם רואים לא נחסך מהרכב כלום ותמיד השתמשתי במי קירור מקוריים פרפלאו.

 

כמו כן הרכב עבר איזון גלגלים וכיוון פרונט.

 

אני מבקש על הרכב 18600 אבל מוכן להתגמש מאט לקונה רציני

 

 

לפרטים נוספים

משה

0507632453

אופיר

0504281195

 

עוד תמונות

IMG_2580.JPG

IMG_2585.JPG

IMG_2594.JPG

IMG_2707.JPG

IMG_2708.JPG

IMG_2709.JPG

IMG_2710.JPG

IMG_2711.JPG

IMG_2589.JPG

IMG_2587.JPG

IMG_2591.JPG

IMG_2581.JPG

  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...