Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מתצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אחת הסוכויות הציע לי רכב מתצוגה

הרכב כמובן ללא קילומטראז , לטענתם רק עומד בתצוגה, זה יקצר את זמן ההגעה (מחודש לפחות משבועיים)

אין הנחות..

מה דעתכם?

פורסם

לרכבי תצוגה יש בדרך כלל שריטות קטנות מסביב לרכב. כמו-כן יתכנו פגמים קלים בפנים הרכב עקב מאות לקוחות פוטנציאלים שנכנסו ויצאו מהרכב בחודשים בהם עמד באולם התצוגה.

אם ההפרש של שבועיים אינו משמעותי עבורך והיבואן לא נותן הטבה כלשהיא במחיר הרכב / איבזור, הייתי בהחלט מעדיף רכב חדש, שלא עמד באולם התצוגה!

בהצלחה!

פורסם

אם אין הנחה עדיף רכב מהמפעל.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

גם אני מחזיק בדעה שאם אין הנחה משמעותית הדבר לא אמור להוות שום אטרקציה.

[תחשוב על כל האנשים שהסתובבו ליד הרכב, הפעמים שפתחו וסגרו את המכסה מנוע ודלתות].

אם אין הנחה אז זה לא שווה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אין הנחות או צ'ופרים באיבזור, תשכח מזה, זה לא כדאי גם אם זה מיידי

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בזמנו אבא שלי קנה רכב מתצוגה עקב היותו של הדגם חדש בארץ והרצון לקבל אותו בגימור מסוים שלא ניתן יהיה בהזמנה הקרובה (המתנה של מס' חודשים)

כל הפגמים שאפשר לצפות מרכב תצוגה (מגני רגליים לדלתות שטיחים וכו.) הוחלפו בחדשים , על הרכב לא הייתה שריטה.

חשוב מכל , הוא קיבל הנחה של 2-3% (מתוך 220 אלף ש"ח)

פורסם

לי אישית אין בעיה לרכוש רכב מתצוגה.

אם זאת, ברור שאדרוש פיצוי על כך.

כסף או שווה כסף.

ניתן לדרוש למשל שני טיפולים חינם וכו'.

שריטות אפשר לראות טרם הקניה וכך גם שטיחים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...