Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון שרשורים על הקליאו ספורט לדורותיה, כדאי שתעבור עליהם.

בכל מקרה, מהניסיון של רוב אלו שהתנסו בה עולה שממש לא צריך להתמסר לרכב באופן יום-יומי אבל... קליאו ספורט זאת לא סתם סובארו DL שכל מוסך יכול לטפל בה כמו שצריך. אם תיכנס על כל פיפס ל"סתם" מוסך מורשה רנו תצא במקרה הטוב עם חור בכיס ובמקרה הפחות טוב עם רכב לא תקין במאה אחוז. צריך לדעת איפה אפשר לקצר תהליכים ואיך, ואיפה לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדוד שלי יש יאריס TS 1500 אני חושב,אוטו מעולה יורד מה8.5 שניות מ0-100 אני חושב,ידני,עשיתי עליו סיבוב רכב עם מלא כוח יחסית למנוע ולגודל של הרכב,הילוכים נעימים,בידוד תא נוסעים טוס,עיצוב פנימי מעולה עם איכות חומרים גבוהה,זה אוטו ספורט קטן שאפשר לעשות איתו שטויוץ,אבל מבחינת החיצוניות הוא משדר רכב סופר מיני רגיל

לא יודע עם איזה שעון מדדת, אבל היאריס ממש לא יורדת מ8.5 שניות. מה שכן, בזכות ההילוכים הקצרים, המשקל הקליל והזמינות היחסית של הכוח (נסה לנהוג על הC2), ניתן לומר בהכללה גסה שהיא קצת יותר מהירה מרוב האוטומטיות 1600\2000.

ההילוכים באמת טובים, קצרים ומתאימים לאופי של הרכב, לעומת זאת הרעש בתא הנוסעים יחסית מוחשי.

העיצוב הפנימי בסדר, איכות החומרים לא יותר מבסדר, אבל הם נשמרים טוב לאורך זמן.

אם אתה גר באיזור עם בעיות חניה, עם היאריס תמיד תהיה ב"ראש שרשרת המזון", כלומר אין מצב שתפסיד מקום חניה לרכב אחר (אוקי חוץ מכמה סמארטים בודדים, ואולי 107 שקצרה במעט מהיאריס, אבל רק אחרי מאבק עיקש). המון פעמים יקרה שתשתחל לחניה אחרי שזה שראה אותה ראשון ויתר כי הפולו שלו לא נכנסת שם. במקרה שלי זה חוסך זמן מאוד מאוד יקר על בסיס יום יומי.

כשאני אחליף את היאריס זה יהיה כנראה לקופר S, בדיוק היום יצרתי קשר עם הבחור שמפרסם פה, נראה מה יצא מזה.

פורסם
אתה ממש לא בכיוון!

הקליאו ספורט רכב ספורטיבי,מתנהג מעולה ובעל מנוע נהדר.

חיסכון ברכב כזה איננה מאפיינת אותו(הביטוח אמנם זול וצריכת הדלק שפויה ואף חסכונית כתלות בנהיגה) טיפולים,תקלות וכד' יעלו לך הרבה כסף,הרכב איננו מפגין אמינות יתרה אך טיפול מסור ומושקע יניב רכב מעולה ומענג.

בתקציבך תוכל לרכוש אחת במצב סביר ובשנתון נמוך לעומת האלטרנטיבות העדינות שהעלת.

הכל טוב ויפה,ב60K הוא יכול לרכוש כל קליאו ספורט בה ליבו יחשוק ולא רק אחת במצב סביר!

אני לא מכיר קליאו שנמכרה בזמן האחרון ביותר מ60K.

רובן מוצעות במחיר התחלתי נמוך בכמה אלפים מתחת למחיר המדובר ובטוח שנמכרות נמוך במעט מהמחיר הנדרש,אני נתקלתי בבעלים אחד שדורש [ממש לא אומר שיקבל] מעל 60K ואני סמוך ובטוח שהוא ימכור את הרכב [במידה ולא יתגמש מאוודדד] בשלהי2011 [2012 סוף העולם לא:-(].

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

בתור אחד שהתרסק עם בחירה של קליאו ספורט ועודני משלם מחיר יקר (13K ב3 החודשים האחרונים וזה עוד לא נגמר), צריך לדעת מאוד אבל לאן להכנס עם הרכב הזה, לא כל אחד יודע לגעת בה ובטח לא כל אחד שחושב שיודע לגעת בה כולל מוסכים מורשים של רנו שרובם מסרבים לגעת ברכב הזה.

אני אני אגיד לך מה לא לעשות, בדיקה במכון שווה לתחת ואינה מועילה בגרוש, מלבד בדיקת שילדה ותאונות הם לא יודעים שום דבר והטופס ברובו יהיה מלא כסתחים.

את הבדיקה האמיתית תצטרך לבצע במוסך שמכיר ויודע באיזה רכב מדובר, וכרגע יש 2 כאלה שאני מכיר האחד זה משה מגנתון ומהרכז שירות של רנו בעכו (באמת שהם בסדר ברמה שהם מביאים לי מקט של חלקים שצריך להחליף ושולחים אותי הביתה לך תזמין יותר מזה הם גם נותנים שנה אחריות על העבודה והחלפים למרות שאתה מביא את החלק איתך).

עקב האכילס של הקליאו בייחוד דור ראשון זה הגיר, זה מגיע מתישהו לא יודעים מתי אבל כשזה קורה כל יום קום בבוקר שים תפילין ותתפלל שזה לא היום שהגיר יקרוס שוב.

בדור השני יש לשים לב לחיישנים שהם סופר סופר סופר יקרים להחריד, מלבד כל שאר הדברים הרגילים הרכב הזה לא אוהב כמה דברים והם:

1. פלאגים חייבים להיות מקוריים ושום פלאג משופר לא נותן ולו כס אחד נוסף לרכב, יותר מזה חיזוק שלא בידית מומנט גורם לבריחת קומפרסיה מה שמוריד בהספק ובבדיקה במכון גורם לך לתהות שיש בעיה באחת הבוכנות ברכב (מה שקרה לי)

2. מערכת הפליטה יש לשים לב לתקינות שלה, בייחוד שהדודים שם מקוריים כל שינוי בה מוריד הספק או במקרה הטוב שומר על ההספק המקורי, על מנת להוציא שם שיפור הדרך היחידה זה להשיג צנרת של קליאו 182 מהסעפת ממש עד הסוף, כל השאר רק גורעים או במקרה הטוב שומרים על ההספק הנוכחי.

3. רצועת אביזרים יש לשים לב לתקינותה ולבדוק שהוחלפה לאחת מקורית, חס וחלילה במידה והיא נקרעת היא עפה לתוך הטיימינג (בד"כ) ואז מגיע המפגש שסתום בוכנה, סיפור שבמידה והוא קורה כמה אלפים טובים נשפכים שם.

4. ברקסים יקרים להחריד ולא ממש איכותיים (המקוריים) 450 שח לצלחת בודדת אחורית (למזלי יש זמן לקדמיות) וזה אחרי שהמחיר צנח בחצי שעד לא מזמן היה 900 ליחידה.

5 טיימינג בדיוק כמו האביזרים לשים לב מתי הוחלפה יש לתת דגש גם לפולי מנוע אם הוחלף או לא, ולוודא שהחלפים שם מקוריים, אצלי המשאבת מים שבקה (תחליפית של היד הקודמת) אחרי שנתיים בסהכ אורך חיים דיי עלוב.

בשורה התחתונה אל לך להבהל מההודעה שלי, הרכב הזה מאוד מהנה ונותן המון תמורה, מאוד מפנק (לפחות הדור השני) בקרת אקלים, שליטה על הרדיו מההגה, חיישן גשם אוטומטי, קסנון שנדלק ונכבה לבד בהתאם לתנאי הדרך, ועוד אי אילו חיישנים, אבל שוב אני מדגיש בשביל שלא יקרה לך מה שקרה לי, עשיתי בדיקה וקפצתי למוסך מאוד מוכר שמתעסק עם הרבה צרפתיות בעיקר פג'ו סיטרואן, אחרי אינספור המלצות הגעתי לשם לקבל גושפנקה על הרכב, הרכב נבדק ולטענתו תקין, אחרי שבועיים התחיל סרט רע באמת, שהגיע לרמות שהוא היה מכיר את הטלפון שלי בעפ תבין לבד... באמת שים דגש עלך הבדיקה במוסך יותר מכל דבר אחר כי שם נמצא הכסף הגדול.

בעיה נוספת עם הרכב זה החלפים, לא משתלם לקנות אפילו פיוז מקרסו, דילרים של רנו באנגליה ימכרו לך ביותר זול עם משלוח וכל זה אחרי מיסים כחוק, מצחיק או עצוב תחליט אתה.

מבחינת הרכב כרכב ספורטיבי, יתן לך תמורה מלאה עבור כל אגורה ששמת בתחנת הדלק, ההגה חד כתער, הכל מדויק, ולמעשה בשוטף (להוציא בלאי שקורה בכל רכב ישן) הוא גם יהיה הזול ביותר לאחזקה מבחינת צריכת דלק ועלויות החלפת שמנים ופילטרים.

הכל טוב ויפה,ב60K הוא יכול לרכוש כל קליאו ספורט בה ליבו יחשוק ולא רק אחת במצב סביר!

רובן מוצעות במחיר התחלתי נמוך בכמה אלפים מתחת למחיר המדובר ובטוח שנמכרות נמוך במעט מהמחיר הנדרש,אני נתקלתי בבעלים אחד שדורש [ממש לא אומר שיקבל] מעל 60K ואני סמוך ובטוח שהוא ימכור את הרכב [במידה ולא יתגמש מאוודדד] בשלהי2011 [2012 סוף העולם לא:sad:].

אני מכיר את הרכב והוא משופר עם מערכת ניהול מנוע וצנרת שהובאה במיוחד מחול, אני לא רואה שום סיבה שלא לשלם אם הרכב תקין במאת האחוזים, הוא רצה 64 בפעם האחרונה שבדקתי.

לא מכיר את הבעלים אבל מדי פעם אני פוגש ברכב שלו בחניה בהרצליה, היא יפיפיה כסופה נראת סופר שמורה.

וסתם הערת אגב, יש יפניות שיותר יקרות לאחזקה מבחינת חלקים והיקרה ביותר היא ניסאן, נחשו לבד מי היבואן שלהם....

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רובן מוצעות במחיר התחלתי נמוך בכמה אלפים מתחת למחיר המדובר ובטוח שנמכרות נמוך במעט מהמחיר הנדרש,אני נתקלתי בבעלים אחד שדורש [ממש לא אומר שיקבל] מעל 60K ואני סמוך ובטוח שהוא ימכור את הרכב [במידה ולא יתגמש מאוודדד] בשלהי2011 [2012 סוף העולם לא:-(].

פותח השרשור התכוון להקציב כ40 אלף ש''ח לקליאו ולא 60 אלף ש''ח כפי שהתכוון לרכבים מהשנתון החדש יותר(C2\TS) ולכן רשמתי מה שרשמתי

פורסם

אני אצנן ואתקן טיפה את ההודעה של ידידי יוני.

אני החזקתי קליאו דור ראשון (ביחד עם אחי שרק הוציא רישיון) שנתיים עוד כשהייתי חייל (ולא רק שתחזקתי אלא גם שיפרתי מבחינת התנהגות את הרכב בעשרות אלפי שקלים).

הרכב ממש לא רעה חולה כמו שרושמים פה אבל הוא כן מצריך תחזוקה איכותית ולא מתפשרת.

בשורה תחתונה אם תקנה רכב שמור עם היסטוריה מסודרת ותמשיך לטפל בצורה מסודרת לא צפויות לך נפילות גדולות.

אל תשכח שאתה קונה רכב ספורטיבי בן 10 שעוד כשהוא היה חדש היו לו מחלות ילדות אז על אחת כמה וכמה בגיל כזה.

עם כל הכבוד לשאר המתחרות (TS, GTI, HGT) הם לא מתקרבות לפאן שהקליאו מספקת. אבל הקליאו לא ממש מושלמת, התנוחת ישיבה בעייתית, האינטריור המצועצע (במיוחד בדור הראשון, שופר מעט בדור השני), המראה היחסית אנונימי (לחלק מהאנשים זה יתרון), התנהגות מעט טריקית על המגבלות (ולכן מומלץ לעשות קורס נהיגה לפני שמתחילים לקחת את הרכב למגבלות).

ד"א יוני, ברקסים קדמיים עוד זולים, חכה שתשמע את המחיר לדיסקים אחוריים (בזמנו עלו קצת פחות מ-2K ש"ח לזוג מכיוון שהם באים קומפלט עם מיסבים בפנים, אין להשיג חלופי ואף ברקסים של דגם אחר של רנו לא מתאים). אני ממש לא מסכים אתך שהברקסים במצב הסטנדרטי שלהם לא טובים, זה נכון שמהלך הדוושה לא פרוגרסיבי (כל לחיצה קטנה על הדוושה שוטלת את הרכב במקום ובתחילת הדרך כל מי שנוסע אתך חושב שאתה נהג חדש בגלל זה) אבל הרכב עוצר מצויין (הרפידות המקוריות הם של פרודו DS2500 אם אני זוכר נכון, הרבה רכבים כגון פיז'ו ספורטיביות וכו' שמים אותם כתור רפידות משופרות כאשר בקליאו זה חלק מקורי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פותח השרשור התכוון להקציב כ40 אלף ש''ח לקליאו ולא 60 אלף ש''ח כפי שהתכוון לרכבים מהשנתון החדש יותר(C2\TS) ולכן רשמתי מה שרשמתי

אם הבנתי נכון, מה שפותח השרשור כתב הוא שהוא עצמו הבין שקליאו אפשר לרכוש ב40K ולא שזה התקציב שהוא מוכן להוציא על אחת.

בכל מקרה,אם טעיתי קבל את התנצלותי:wink:

לגבי הבחור שדורש מעל 60K לדור שני,אני אף פעם לא ראיתי את שיפור הרכב כהשקעה,כן אפשר לדרוש יותר על רכב משופר אבל במידה,אני לא יודע מה עלות השיפורים עליהם מדובר אבל לדרוש 10K יותר משאר החבורה על שיפורים נשמע הרבה.

ד"א אני אשמח באמת לדעת מה עלות השיפורים +- כי כמובן שהכל יחסי ואם הסכומים באמת מאוד גבוהים יכול להיות שיש הגיון בדבר.:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
אני אצנן ואתקן טיפה את ההודעה של ידידי יוני.

אני החזקתי קליאו דור ראשון (ביחד עם אחי שרק הוציא רישיון) שנתיים עוד כשהייתי חייל (ולא רק שתחזקתי אלא גם שיפרתי מבחינת התנהגות את הרכב בעשרות אלפי שקלים).

הרכב ממש לא רעה חולה כמו שרושמים פה אבל הוא כן מצריך תחזוקה איכותית ולא מתפשרת.

בשורה תחתונה אם תקנה רכב שמור עם היסטוריה מסודרת ותמשיך לטפל בצורה מסודרת לא צפויות לך נפילות גדולות.

אל תשכח שאתה קונה רכב ספורטיבי בן 10 שעוד כשהוא היה חדש היו לו מחלות ילדות אז על אחת כמה וכמה בגיל כזה.

עם כל הכבוד לשאר המתחרות (TS, GTI, HGT) הם לא מתקרבות לפאן שהקליאו מספקת. אבל הקליאו לא ממש מושלמת, התנוחת ישיבה בעייתית, האינטריור המצועצע (במיוחד בדור הראשון, שופר מעט בדור השני), המראה היחסית אנונימי (לחלק מהאנשים זה יתרון), התנהגות מעט טריקית על המגבלות (ולכן מומלץ לעשות קורס נהיגה לפני שמתחילים לקחת את הרכב למגבלות).

ד"א יוני, ברקסים קדמיים עוד זולים, חכה שתשמע את המחיר לדיסקים אחוריים (בזמנו עלו קצת פחות מ-2K ש"ח לזוג מכיוון שהם באים קומפלט עם מיסבים בפנים, אין להשיג חלופי ואף ברקסים של דגם אחר של רנו לא מתאים). אני ממש לא מסכים אתך שהברקסים במצב הסטנדרטי שלהם לא טובים, זה נכון שמהלך הדוושה לא פרוגרסיבי (כל לחיצה קטנה על הדוושה שוטלת את הרכב במקום ובתחילת הדרך כל מי שנוסע אתך חושב שאתה נהג חדש בגלל זה) אבל הרכב עוצר מצויין (הרפידות המקוריות הם של פרודו DS2500 אם אני זוכר נכון, הרבה רכבים כגון פיז'ו ספורטיביות וכו' שמים אותם כתור רפידות משופרות כאשר בקליאו זה חלק מקורי).

:mm_yeah: לחלק הראשון, לגבי החלק השני - אני החלפתי את האחורים 900 שקל לזוג צלחות, המחיר צנח פתאום בחצי, לא ממש התלהבתי מהיכולות בלימה של הרכב, וכנראה שהסט הבא יהיה רביעית ברמבו, אבל יש עוד זמן לזה 8)

לגבי הבחור שדורש מעל 60K לדור שני,אני אף פעם לא ראיתי את שיפור הרכב כהשקעה,כן אפשר לדרוש יותר על רכב משופר אבל במידה,אני לא יודע מה עלות השיפורים עליהם מדובר אבל לדרוש 10K יותר משאר החבורה על שיפורים נשמע הרבה.

ד"א אני אשמח באמת לדעת מה עלות השיפורים +- כי כמובן שהכל יחסי ואם הסכומים באמת מאוד גבוהים יכול להיות שיש הגיון בדבר.:arrow:

הוא לא דורש 10 הוא דורש בסהכ 4-6 יותר מכל השאר וזה מכסה עלות יחסית של השיפורים שעליהם הושקע ברכב, כמה זה עלה רק הוא ואלוהים יודעים, ובוא תסביר מדוע שיפור אינו משפיע על תמחור הרכב?

זה משפיע ועוד איך

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המחירים שדורשים נעים בין 52-56,הדרישה היא בממוצע ב10K יקרה מהשאר.[הוא דורש מעל 60]

לגבי עניין השיפורים אני אנסח את עצמי מחדש,אני לא רואה שיפורים כהשקעה עתידית או כמשהו שיחזיר את ההשקעה על עצמו ובטח שלא יפיק רווח אלא עניין שאני אפיק ממנו הנאה בלבד.

כמובן שרכב שמשופר ב50K כן יעלה יותר מרכב סטנדרטי,בכמה?אני לא יודע להגיד בדיוק אבל בטוח שלא ב50K וגם לא ב30K.

לכן שאלתי מה העלות השיפורים,יכול להיות שעלותם [ביחד עם מצב הרכב שצריך להיות מושלם] מביאים למחיר.

אני רוצה להגדיש שהרכבים המדוברים נלקחו כדוגמה בלבד!:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אז עשיתי סיבובים וזה המצב כרגע:

- יאריס TS:

אחלה, נסיעה חדה וכיפית, קצת דל ומשעמם מבפנים, השמורות פשוט יקרות מידי.

- C2:

נסיעה נחמדה, לא "המגבון הכי לח בחבילה", האבזור והנוחות הפנימית עולים על היאריס בהרבה, בהחלט תמורה טובה למחיר (2007 קילמוטרג' נמוך נמכרות באזור 55K)

- קליאו ספורט:

אין מה להשוות בכלל מבחינת ביצועים ונסיעה, אבל לא מצאתי אחת במצב מושלם, ונראה לי לא חכם להכניס ראש בריא למיטה חולה.

עלה בדעתי עכשיו גם ה 206 XS, התמחור הוא הגיוני, משוטטות בפורום הוא גם בעל מוניטין לא רע.

יש מצב שהוא רכישה יותר טובה מהיאריס/C2 ?

הוא פחות מודרני מאחרות, בבסיס הוא מיוצר מ99.

יש עוד דגמים שאני מפספס?

תודה!

פורסם
קצת דל ומשעמם מבפנים

מעולם לא הבנתי את משמעות המשפט הזה :roll:

פנים של רכב זה פנים של רכב. אפשר לדון בנושא שילובי ההגוונים, רכות החומרים, המראה הסופי, אבל מעולם לא הצלחתי להבין מה זה מראה "משעמם" (ועוד על היאיריס עם העיצוב הייחודי והמטופש להחריד של לוח מחוונים במרכז הקונסולה).

גם ה TS מקורה בסוף שנות ה 90 העליזות של המאה הקודמת. היא עברה אומנם גלגולים והשבחות, אבל הבסיס נשאר. אני יכול להתחייב בפה מלא שהיא תהיה החסכונית בין כל המתמודדות על הכתר, זו שתשמור הכי טוב על ערכה וזו שתפגין את האמינות הגבוהה ביותר, כמובן בהנחה שאתה לא רוכש לימון או רכב מוזנח בצורה יוצאת דופן. למרבה הצער אלו הן השנים האחרונות בהן ניתן למצוא יאריס מיד נמוכה יחסית ואיתן גם המצב של הרכב. כבר יצא לי לראות רכבים שהמחיר המופקע אותו דורשים בעליהן אינו תואם בעליל את מצב הרכב, לכן עליך לכותת רגליים ולחפש אחת במצב ששווה את המחיר הגבוה.

עם צמיגים נכונים (ונהג נכון) ניתן לסחוט מהיאריס ביצועים מצויינים בכבישים מפותלים ותקיפת סיבובים שרכבים חזקים בהרבה לא יצליחו לתקוף באותה המידה. יש לה התנהגות טובה ומאוד צפוייה. הגיר הקצר שלה מאפשר זריזות טובה ושמירה על סל"ד ומונמט גבוה גם במהירויות נמוכות. אז לא, היא לא הכי מהירה בקו ישר וגם די רועשת בשיוט אפילו ב 100 קמ"ש, אבל היא מפצה בדמות אמינות יוצאת דופן וצריכת דלק מופתית (הנתון המדוד של התדלוק האחרון שלי: 1:17.170).

הדגמים הנוספים שפספסת הם יונדאי גטס ספורט (3 דלתות, 1,600) וסוזוקי איגניס ספורט. את האיגניס קשה מאוד למצוא וגם העיצוב שלה לא מהמבריקים, אבל בהחלט מדובר ברכב ייחודי שיהיה זול לאחזקה. בסה"כ בקטגוריית הסופרטיביות-לייט אין בארץ יותר מדי מתמודדות.

איזה רכב שלא תבחר אני לא ממליץ להתפשר בנושא האחזקה. רכב משומש ובמיוחד רכב ספורטיבי זקוק ליותר תשומת לב, מועד לפורענות ולכן רגיש יותר להזנחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז עשיתי סיבובים וזה המצב כרגע:

- יאריס TS:

אחלה, נסיעה חדה וכיפית, קצת דל ומשעמם מבפנים, השמורות פשוט יקרות מידי.

- C2:

נסיעה נחמדה, לא "המגבון הכי לח בחבילה", האבזור והנוחות הפנימית עולים על היאריס בהרבה, בהחלט תמורה טובה למחיר (2007 קילמוטרג' נמוך נמכרות באזור 55K)

- קליאו ספורט:

אין מה להשוות בכלל מבחינת ביצועים ונסיעה, אבל לא מצאתי אחת במצב מושלם, ונראה לי לא חכם להכניס ראש בריא למיטה חולה.

עלה בדעתי עכשיו גם ה 206 XS, התמחור הוא הגיוני, משוטטות בפורום הוא גם בעל מוניטין לא רע.

יש מצב שהוא רכישה יותר טובה מהיאריס/C2 ?

הוא פחות מודרני מאחרות, בבסיס הוא מיוצר מ99.

יש עוד דגמים שאני מפספס?

תודה!

לגבי הקליאו,

בדקת דור ראשון או שני?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...