Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב אופל קורסה חדשה והמערכת המובנית באוטו לא תומכת קבצי mp3.

לכן אני רוצה להחליף את המערכת המקורית במערכת מתקדמת יותר.

אני לא מבין בזה כלום, אבל האם יש צורך להחליף גם רמקולים?

לפי מיטב הבנתי הוא מגיע עם 4 רמקולים שאני לא יודע מה איכותם.

יש לציין שאני לא מתכוון לפוצץ את האוטו בווליום.

אני מעוניין במסך נגיעה שיהיה לו חיבור מוסתר (הכוונה לא על הפנל עצמו) לאייפון, דיבורית,

ואם יש מקום לgps זה יהיה טוב.

אם יש צורך בהחלפת הרמקולים אני אשמח לקבל אלטרנטיבות שכלולות במחיר.

התקציב הוא בין 2000-3000 וגמיש במקצת.

יש לקחת בחשבון את עלויות ההתקנה מכיוון שאין לי שמץ איך להתקין את זה.

בתודה מראש לעוזרים!

פורסם

omrio5 בוקר טוב

קודם כל תתחדש על הרכב

שנית אני לא יודע לענות לך באם צריך להחליף את הרמקולים או לא כי זו החלטה שלך והנכון הוא פשוט לשבת ברכב עם דיסקים שאתה אוהב ויודע איך בדיוק אתה רוצה לשמוע אותם, במידה וקיבלת זאת מהרמקולים המקוריים אז אין צורך בשדרוג ובמידה ולא התשובה אז התשובה מרוחה על הקיר (כהערת ביניים אומר שבדרך כלל רמקולי היצרן לא מספקים את הסחורה)

מעבר לכך אני לא רואה שום מצב שתוכל לבצע התקנה מקצועית תוך רכישת מסך מגע עם BT ועם GPS ואולי גם החלפת רמקולים בתקציב נמוך כל כך של 2000-3000 ש"ח

ואיפה בדיוק אתה רוצה להחביא מסך מגע עם BT ועם GPS ברכב קטן כמו שלך ??

ולמה אתה רוצה להחביא מסך שאמור לשמש אותך ב GPS מה הרעיון ??

שאלה אחרונה היא למה אתה נגד החלפת רדיו מקורי ברדיו עם מסך מובנה ועם BT מובנה ועם GPS מובנה ?

יום טוב

דרור

פורסם
omrio5 בוקר טוב

קודם כל תתחדש על הרכב

שנית אני לא יודע לענות לך באם צריך להחליף את הרמקולים או לא כי זו החלטה שלך והנכון הוא פשוט לשבת ברכב עם דיסקים שאתה אוהב ויודע איך בדיוק אתה רוצה לשמוע אותם, במידה וקיבלת זאת מהרמקולים המקוריים אז אין צורך בשדרוג ובמידה ולא התשובה אז התשובה מרוחה על הקיר (כהערת ביניים אומר שבדרך כלל רמקולי היצרן לא מספקים את הסחורה)

מעבר לכך אני לא רואה שום מצב שתוכל לבצע התקנה מקצועית תוך רכישת מסך מגע עם BT ועם GPS ואולי גם החלפת רמקולים בתקציב נמוך כל כך של 2000-3000 ש"ח

ואיפה בדיוק אתה רוצה להחביא מסך מגע עם BT ועם GPS ברכב קטן כמו שלך ??

ולמה אתה רוצה להחביא מסך שאמור לשמש אותך ב GPS מה הרעיון ??

שאלה אחרונה היא למה אתה נגד החלפת רדיו מקורי ברדיו עם מסך מובנה ועם BT מובנה ועם GPS מובנה ?

יום טוב

דרור

אני מעוניין להחליף גם את הרמקולים.

לא התכוונתי להחביא את המסך, התכוונתי שאני מעדיף שיציאת הusb לא תהיה גלויה על הפנל עצמו אלא שתצא עם כבל מתא הכפפות או מכל מקום אחר.

בנוגע לתקציב אז אמרתי שאני גמיש.

ולשאלה האחרונה, כוונתי היא למסך מובנה כמובן.

פורסם
הרכב מגיעה אם רמקולים קידמיים בלבד. :wink:

באופל קורסה אצלי לפחות, הרמקולים האחוריים בדלתות אכן קיימים, מגיעה עם 4 רמקולים סה"כ

והמערכת המובנית דווקא כן יודעת לקרוא mp3 בסי די

ישנה יציאה קטנה PL גם למטה ליד המתקן כוסות שבחוברת בעברית רשומה כ aux אך לאחר המון חיפושים, הצלחתי להבין שהיא לא פעילה ולא בהכרח נועדה ל AUX

• תוכן חדש...