Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני חדש כאן..

מכיר את הפורום מזמן אבל רק עכשיו נרשמתי :D

בכל מקרה, רציתי לשאול..

יש לי אוטו מיצובישי כריזמה אייר 2003

יש כמה דפקות בצד האוטו (לא משהו רציני) ומתוצאה מזה, הצבע התקלף.. (משהו כמו 10 סנטימטר)

רציתי לשאול כמה יעלה לי לתקן את זה והאם צריך להחליף את החלק עצמו..?

ועוד שאלה קטנה, המונע שלי רץ כבר 180K , רציתי לדעת אם משתלם להחליף מנוע..

תודה רבה לעוזרים. :-)

פורסם

בדרך כלל הפחחים לוקחים כ 400 שקל לחלק,אבל תלוי בכמה פחחות צריך לעשות והאם בכלל אפשרי.אם זה לא משהו רציני אז אפשר פשוט לצבוע. אך קח בחשבון שיהיו הבדלי צבעים.

לגבי מנוע 180K זה המון ההמלצה היא להחליף מנוע כול 120K.:wink:

וקצת יותר ברצינות אם המנוע לא עושה בעיות,אין טעם להחליף,מה שלא מקולקל לא מתקנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובאותה נימה - מי מבטיח לך שתוכל להשיג מנוע במצב טוב יותר משלך? אל תשכח, אתה לא מביא מנוע חדש

אלא מנוע מרכב אחר..לרוב גם לא יודעים מה הקילומטראז' שהוא עבר ומה מצבו.

לכריזמה יש אחלה מנוע (יש לי אייר, הייתה לי רגילה), תהנה מהרכב!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מודה לכם על התשובות חברים..

בקשר למנוע, איך אדע בדיוק עד מתי ישרוד.?

ומה ההבדל בין מנוע חדש ליד שניה.? (מחיר גם)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד הרכב סוחב, לא אוכל שמן ומים אין סיבה לחשוב בכלל על התעסקות במנוע.

180K ק"מ זה לא הרבה בכלל, עם טיפולים בזמן וחלפים איכותיים הוא יחזיק הרבה יותר מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם המנוע בסדר למה להחליף?

יש לי כריזמה 98 עם 167K והיא נוסעת יופי,

לפי מוסך מילר (המוסך המרכזי של כלמוביל) הרכב יכול להגיע גם ל 500K, וגם הגיר.

דגם מאוד לא מוערך אבל מאוד אמין.

פורסם

טפו טפו טפו, כריזמה 99 עם 200 אלף על השעון, בובה של אוטו, רק תשמור עליו טוב אני מאוד אוהב את הרכב הנ"ל ואם היתה לי אפשרות אפילו על ה99 של אבא שלי היתי מחליף. :)

כמובן טיפולים בזמן ולא עם חלפים זבל או ציוד זבל אלא שמן מנוע טוב וחלפים אם אפשר מקוריים (אבא שלי מרבה להשתמש במקורי).

כמובן לבדוק תמיד מים שמן שהכל בסדר והאוטו לא אוכל יותר מדי.

Opel Adam S 2017

פורסם

ההבדל הוא שמנוע חדש הוא מגיע כמו שהשם אומר חדש,עם 0 ק"מ,יד שניה מגיע מפרוקיה או יבוא,אבל אתה לא יודע איך הוא טופל ונשמר.לכן כאשר רושמים במודעות למכירה מנוע חדש,בעצם מתגלה שהוא הוחלף באחר ולא באמת חדש בניילון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להחליף מנוע?

למה אתה בכלל חושב על זה? ישנה סיבה מיוחדת?

בכל מקרה 180K זה לא הרבה, ראיתי מנועים עם קרוב ל400 עם מנוע מקורי.

אם החלטת שאתה רוצה לפנק את האוטו ולכן אתה חושב על החלפת המנוע אני יכול לומר לך במה תשקיע, תקנה שמן איכותי ותחליף כל 10K(ולא מעבר) כנ"ל לגבי פילטר שמן והמנוע ישמר לך.

קובי

• תוכן חדש...