Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לפני כמה ימים מגבר אודיסון + קומפוננט מורל דוטק , יש לי גם HU פיוניר DEH6250BT.

שאני מגביה את הווליום למעל 40 אני שומע טיפה רעשי רקע , זה בעיקר שאני שומע בUSB , בדיסק מקורי הבעיה קצת פחות רצינית.

זה בגלל איכות השיר (הKBPS) ? או משהו כזה או שעלי לפנו למתקין ?

משום מה נראה לי שהייתי אצלו ביום ההתקנה זה היה נשמע יותר טוב.

פשוט הייתה לי בעיה עם הדיבורית המובנית והוא התקין לי מתאם שמתחבר לHU , אולי בגלל זה ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

על איזה איכות שירים אתה צורב לרוב? אתה מדבר על הרעשים שנשמעים כמו חיכוכים כאלה מוזרים?

זה קורה לי בשירים עם איכות נמוכה, אז לכן שיר או קטע כלשהו שהוא מתחת ל 192 KBPS אני לא מוריד וצורב מה שאפשרי על WAV / FLAC אם יש, אני שומע אלקטרונית והרעשים האלה מפריעים לי מאוד במקרה והם צצים..מה שכן לפעמים זה קשור בחיווט בהארכה אם אני לא טועה, לבן דוד שלי היה ברכב עם אותה מערכת כמו שלי רעש כזה שהוא היה מגביר ווליום ללא השמעה של שיר, רק ווליון גבוהה, מעין "ססססססס" כזה של הפרעה.

Opel Adam S 2017

פורסם
על איזה איכות שירים אתה צורב לרוב? אתה מדבר על הרעשים שנשמעים כמו חיכוכים כאלה מוזרים?

זה קורה לי בשירים עם איכות נמוכה, אז לכן שיר או קטע כלשהו שהוא מתחת ל 192 KBPS אני לא מוריד וצורב מה שאפשרי על WAV / FLAC אם יש, אני שומע אלקטרונית והרעשים האלה מפריעים לי מאוד במקרה והם צצים..מה שכן לפעמים זה קשור בחיווט בהארכה אם אני לא טועה, לבן דוד שלי היה ברכב עם אותה מערכת כמו שלי רעש כזה שהוא היה מגביר ווליום ללא השמעה של שיר, רק ווליון גבוהה, מעין "ססססססס" כזה של הפרעה.

אני משתדל שרוב השירים ככולם יהיו מעל 192KBPS , הקול קצת צורם כך אני יכול להגדיר את זה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

את האמת שאצלי זה גם קורה בווליום אבל לרוב בגלל שירים באיכות לא טובה או דיסק לא טוב,

אצלי המערכת צריכה עוד כיוון כדי להגיע לניצול טוב אז אולי גם שלך...

Opel Adam S 2017

פורסם

המתקין התותח החליף לי לרדיו דיסק אחר שמתאים יותר למערך שהתקנתי ,עכשיו הכל נשמע פשוט אחלה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...