Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש ברשותי דייהו סופר רייסר 96 הלכתי למוסך לאחר שנגמר לי הגז, הם עשו לי וואקום + גז + בדיקה באמצעות צבע זרחני כזה מאיפה יש דליפה. בהתחלה התלהבתי מהפעולה של המדחס כי האוויר שיצא היה ממש קר יום למחורת כל הגז נעלם

חזרתי לשם ואמרו לי מאיפה הם צאו את הדליפה והחליפו לי חלק, יום למחרת שוב נגמר לי הגז, חזרתי לשם ואמרו לי שהלך המדחס.

עכשיו אני כמעט בטוח שלא באת הלך המדחס אלה יש דליפה שצריך למצוא את המקור שלה, השאלה שלי איך אני מוצא מאיפה הדליפת גז?

תודה. =)

פורסם

כמו שהם עשו, עם חומר זרחני,

או שאתה יכול לבדוק ויזואלית וע"י מישוש של הצינורות , במיוחד בחיבורים השונים, של מרכיבי המערכת ולנסות לאתר איזורים שמנוניים, זה אומר שיש משם דליפה,

או בשיטה הישנה ע"י מים וסבון ,

דרך אגב מה החלק שהוחלף? לאיפה הוא היה מחובר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אפשר לאתר דליפה גם בלי גז במערכת? ואיך אפשר בידיוק לבדוק עם מים וסבון?

ת'אמת הוא לא ממש הסביר לי איזה חלק הוא החליף אבל הוצאתי עליו רק 30 ש"ח

עכשיו בקשר למציאת הדליפה, לאן אני צריך לגשת? כך זה נראה מתחת למכסה מנוע

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=239275&d=1304010046

פורסם

עם מים וסבון אתה צריך שיהיה גז, כדי לאתר בועות שהדליפה תיצור, אם לחלוטין אין גז, אז לא נראה לי שאתה יכול לעשות את הבדיקה, בכל מקרה, בצילום יש את 2 הצינורות שנכנסים למייבש, אם אני לא טועה,

תתחיל מלבדוק את החיבורים של הצינורות למייבש, ולאורך הצינורות, ותמשיך הלאה לרכיבים שמתחברים אליהם.

תנסה לאתר שמנוניות על הצינורות.

פרטים בה"פ .

פורסם

צמוד למצבר יש לך גליל, זה המייבש של המערכת, שם אמור להיות הגז, יוצאים ממנו 2 צינורות, אם המדחס שלך נמצא בחלק העליון, אז תהיה לך גישה טובה יותר לבדוק את הצינורות שמתחברים אליו,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...