Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BP1200.1 אוHifonics Brutus BXI 2006D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם יד שנייה, נעים בערך באותו המחיר, להגברת hx300d

מה מומלץ יותר?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

הברוטוס נשמע מצויין עם ה HX

שמעתי אותו אצלי וזה עושה את העבודה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ה-BP1200.1 מגבר אולד סקול איכותי מסידרה ותיקה

בעל בניה ואיכות ברמה גבוהה ,בהחלט יופי של מגבר,עם זאת אין עדיפות בין שני המגברים שניהם

יעשו את העבודה טוב מאוד.

פורסם

האם חיבור מגבר נוסף מכביד קשות על חשמל האוטו?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ה BP הוא זללן לא קטן, קח את זה בחשבון, ואילו ההייפוניקס לא עומד בהצהרות הכתובות.

אני הייתי לוקח את ה JBL אם יש לי מע' חשמל טובה (נגיד איזה XS POWER קטן :) ) או את ההייפוניקס עם איזה ליינדרייבר קטן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

HX300D

איך מומלץ לחבר אותו?

8 אוהמ או 2? למה אין 4?

מה ההבדלים בין החיבורים?

פורסם
ה BP הוא זללן לא קטן, קח את זה בחשבון, ואילו ההייפוניקס לא עומד בהצהרות הכתובות.

אני הייתי לוקח את ה JBL אם יש לי מע' חשמל טובה (נגיד איזה XS POWER קטן :) ) או את ההייפוניקס עם איזה ליינדרייבר קטן.

ישראל למה זללן הBP הוא גם קלאס D .

פורסם

האם הגברה של 200 RMS לHX300D זמנית, פוגעת בו?

מדובר בTRU

פורסם

אם כיוונת בצורה נכונה והסאב לא נכנס למצב של עיוותים אין שום בעיה , ד"א הטרו שלך הוא אנדרייטד ומוציא יותר מ200W בגישור.

איך התוצאה של השילוב בין הטרו לסאב?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אם כיוונת בצורה נכונה והסאב לא נכנס למצב של עיוותים אין שום בעיה , ד"א הטרו שלך הוא אנדרייטד ומוציא יותר מ200W בגישור.

איך התוצאה של השילוב בין הטרו לסאב?

את האמת מרגישים שזה לא 200, אולי בסביבות 250-275,

ציפיתי לזה שהוא לא יצליח להזיז אותו אפילו אבל הבאס נקי, לא מתעוות, וגם אהבתי איך שהוא נשמע בתיבה פתוחה.בנתיים אני מרוצה מהסאב, נחכה למונו D:

אודיו קינג תוכל לפרט בבקשה לפשוטי העם?

פורסם

הסאב שלך מגיע עם שני סלילים של 4 אום

ניתן לחבר אותו בחיבור סידרתי למעגל סופי של 8 אום

או בחיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום

מגבר ה-TRU S44 שלך אינו מוצהר על עבודה ב-2 אום בגישור

ואם הוא עובד באופן הזה,יתכן ותגרום לו נזק.

בחיבור 8 אום אין בעיה.

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=1&I=42#results

• תוכן חדש...