Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזר ביותר (תאונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי ביותר.......

או שהוא עף לארגז האחורי או שמישהו הרג תזקן הזה, זרק משהו על הטנדר, גרם לו לעצור ואיכשהו שם את הזקן בלי שישים לב

פורסם

אני לא יודע איך זה אפשרי כי איך הוא לא ראה אותו אם זה היה אמצע היום אם זה לא היה אמצע היום הוא היה חייב להתליק אורות ואם הוא כבר פגע בו באיזה מהירות הוא היה צריך לפגוע בו שיתהפך ויעוף עד לארגז ואם הוא כבר פגע בו אז הוא היה אמור ליראות אותו מתרומם מעל האוטו שלו ועוד משו מה זקן בן 60 באמצע הלילה (אני חושב ככה כי באמצע היום היו אמרוות ליהיות עוד מכוניות וגם היה אמור ליהיות אור והנהג היה אמור לדעת לאן הוא עף אני גם מניח שהוא נסע עם אורות כי אם לא היו כותבים בכתבה וכמו שלא כתבו אז הוא נסע עם אורות)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע סיפור כזה :shock::?

מעניין איך באמת זה קרה...

ואת זה לעולם לא נדע אלא עם נזמין את הזקן הזה בחזרה מהמתים

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מקרה הזוי ומצער מאוד.

אחרי הכתבה יש את התגובות של האנשים,ויש שם תגובה שמישהו כתב :שאולי האיש פגע בהולך רגל לא רצה בעיות,והחליט להפטר מהגופה ושם אותה בארגז של המכונית מאחורה,אך כשחזר הביתה הבין את מעשיו וקרא למשטרה.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
מקרה הזוי ומצער מאוד.

אחרי הכתבה יש את התגובות של האנשים,ויש שם תגובה שמישהו כתב :שאולי האיש פגע בהולך רגל לא רצה בעיות,והחליט להפטר מהגופה ושם אותה בארגז של המכונית מאחורה,אך כשחזר הביתה הבין את מעשיו וקרא למשטרה.

זה הדבר הכי הגיוני שמישו כתב פה מאז תחילת השרשר הזה אני מסכים איתך בהחלט

• תוכן חדש...