Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכוונה בעניין מגברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מכיוון שאני עדיין מנסה להבין מי נגד מי בתחום האודיו ואיך לבחור מגבר RSM וכאלה רציתי הכוונה,

חשבתי על מערכת שכוללת קומפוננטים וסאב כמובן, חשבתי בכיוון CVR12 + מורל אוביישן 6 והבנתי שסאב כזה נחשב חזק וצריך מונו בלוק בשבילו - האם זה נכון?

אני צריך המלצה למגבר/ים בשביל הסט שציינתי למעלה.

רציתי גם לשאול לפי איזה נתונים בוחרים את המגבר ? צריך אותו RSM ואותו הספק WATT? צריך יותר או פחות מהרמקול?

תודה רבה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יחידת המידה נקראת RMS, ולא RSM.

הסאב הזה אכן חזק, אך יעבוד יפה גם ללא מונובלוק, כמובן שעם מונובלוק, או לחילופין גישור איכותי חזק, הוא יעבוד באופן מיטבי, זה כבר בהתאם לתקציב שלך.

יש הרבה נתונים שמשפיעים על בחירת המגבר, כמו נצילות הרמקולים והתיבה שאותה אתה בוחר לסאב, איכות המגבר ועוד פרמטרים.

מה התקציב שלך למגבר/ים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקציב לא ממש מוגדר זאת אומרת נניח 2500 שקל גג.

כמו שאתה רואה לפי החלקים זאת לא מערכת ברמה בינלאומית אלא דברים יחסית בסיסיים לכן אני לא צריך איזה מגבר יקר מדי.

מה הכוונה גישר? להפוך שני ערוצים של המגבר לאחד?

ד"א RMS אני יודע פשוט כתבתי מהר מדי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2500 זה סכום יפה להתחלה ! דוטק זה סט טוב וסאב אני ממליץ לך על הרץ ES300 ומגבר טוב וחזק אני ממליץ על הרץ \ קיקר \ SIERRA ועוד .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע חברות זה לא מה שאני צריך כרגע אלא דגמים.

אני ככל הנראה צריך מונו בלוק ועוד מגבר השאלה אם אפשר רק מגבר אחד או שתכוונו אותי יותר לפי ההודעה הראשונה מכיוון ששמה יש את השאלות שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקצת מעל התקציב שלך אתה יכול להביא

מגבר JBL GTO1004

קומפוננט מורל דוטק אוביישן

סאבים:

הרץ ES300

פוקאל SB30A1

DLS KW12

-----------

סה"כ באזור 2800 שח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אני ארצה את ה CVR12 אני אצטרך מונו בלוק?

המגבר צריך להיות אותו RMS מהרמקולים? יותר או פחות?

צריך קיט התקנה של 4 ג'ייג למערכת כזאת נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה סיבה תרצה CVR זה סאב פחות איכותי מהסאבים שהצעתי

אם כבר CVR אתה צריך את הגירסה שלו עם שני סלילים של 2 אום

במידה ואתה מגביר אותו בגישור שני ערוצים.

נתון ספיגה של רמקול לא בהכרח מחייב אותך

לספק לו את ההספק הנ"ל.

בהחלט הייתי הולך על 4 גייג'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך על סאב של הרץ ES300 חזק ומדויק וגם מאוד נציל ועל מגבר הרץHE4 שעם כל הכבוד ל 1004 JBL אני ממש אוהב אותו ומעדיף אותו על פניו כי הוא יותר איכותי ומדויק לדעתי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין נשארתי עם השאלה של כמה RMS המגבר צריך להיות לעומת הסאב והרמקולים יותר/פחות/בדיוק?

רציתי לשאול לגבי קבל, האם צריך קבל במערכת כזאת?

לגבי שלושת הסאבים האלה איזה מבינם הוא היותר טוב ? AS ממליץ על ES300 מישהו ממליץ אחרת? אשמח לשמוע עוד דעות.

איזה HU אני צריך? הבנתי שאי אפשר להשאר עם הדעק של האוטו. קלריון CZ500 ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...