Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת קניית רכב דייטסהו סיריון. כרגע ביד 2 ניתן לראות המון רכבים סיריון שמציעים עליהם בסביבות המחירון ואף קצת מתחת אך יש גם לא קצת שמורידים בכמה אלפים טובים. אני כרגע לקראת קנייה של רכב יחסית זול למרות שראיתי כמה מודעות סביב המחיר הזה ורציתי לדעת,

איך אוכל לדעת שמולי לא עומד סוחר? שאלתי אותו מספר שאלות על מנת לראות אם הוא סוחר אך לא הצליח להדליק לי נורת אזהרה.

אם אני מחתים אותו על דף בו רשום שאני מודע שהוא לא סוחר ואם התגלה לאחר מכן כי הוא סוחר והסתיר זאת מפניי, יהיה חייב להחזיר לי את כספי ללא הוכחת נזיקין.

כמובן הניסוח לא סופי אבל האם מותר לי להחתים אותו על כך והאם המסמך תופס מבחינה משפטית?

דבר נוסף האם יש עוד טיפים באיך להעלות שמי שמולי סוחר?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אכן קראתי זאת שלשום והחכמתי קצת...

עוד רעיונות מעבר? ובקשר לרעיון של להחתים את הבן אדם על טופס שהוא לא סוחר?

פורסם

הדרך הכי טובה היא ללכת לסוחרים עצמם. סוחרים מוצהרים, מגרשים גדולים ומסודרים של חברות גדולות כמו אוטוסנטר או אוויס, ואז לא תיהיה בעיה כזאת.

בדרך כלל רכבים טובים לא נמכרים מתחת למחירון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אשמח לשמוע את דעתך

אני הולך לראות סיריון 2008 יד שנייה, יד ראשונה הייתה ליסינג, 60 ק"מ. 51500 ש"ח. איך ההצעה נראית? המחיר?

בנוסף קיבלתי הצעה נוספת, הייתי במגרש של חברה מוכרת. סיריון 2007 יד שנייה 84 ק"מ. יד ראשונה הייתה ליסינג. 48000 ש"ח

פורסם

פעם היה כאן בחור בשם שמר שהיה כותב שזול וזוגלובק שניהם מתחילים ב-ז' ובשניהם תקבל בסוף נקניקיה. \

שתי ההצעות נשמעות זולות למדי, תבדוק שאין "עיזים" נסתרות בעברן של המכוניות. תבדוק גם שההצעה שקיבלת היא לא סוכריה שנועדה לפתות אותך להגיע לסוכנות מסוימת ושם כבר ידחפו לך סיריון אחרת. זאת תאוריה מוכרת בעולם המכירות, שאומרת שהחלק הקשה במכירה הוא להביא את הלקוח לסניף. מרגע שהגיע, הרבה יותר קל לדחוף לו משהו אחר.

פורסם

ההצעה הראשונה היא מבן אדם מהלוח.

ההצעה השנייה היא הצעה שקיבלתי במגרש עצמו. ושוב של חברה מוכרת.

אם תסתכל בלוח תראה הרבה הצעות מעל וגם סביב המחירים האלה. משיחה עם כמה וכמה גם מההצעות הגבוהות וגם מההצעות הנמוכות רואים שהרכבים לא נמכרים כמעט אלא אם כן יורדים הרבה יותר נמוך מהמחירון. ראיתי כבר לא קצת סיריונים שנמכרו במחירים האלה למשל שנת 2008 יד ראשונה עם 50 ק"מ יד פרטית בלבד! זה היה לפני שבועיים פשוט אז לא יכלתי לקנות עוד.

היו עוד 2 מהמרכז עם סביבות ה64 קילומטרז עם מחיר של 52-53.

השאלה אם זה הגיוני? מה אתה יכול עוד לבדוק כדי לוודא שאני לא נופל בפח?

מחר אני אבדוק את הרכב. אתחקר את המוכר.

ארצה לראות ספר טיפולים מלא.

אסתכל טוב טוב ברישיון רכב ואוודא שזה המקורי. אני אמור לראות משהו אם הוא סוחר?

אסע על הרכב אראה שהכל פחות או יורת בסדר-למרות שאני לא מבין גדול.

לבסוף אקח למכון בדיקה.

איך עוד לוודא? אשמח לעוד רעיונות.

תודה רבה!

פורסם

אני יודע שמודל 2008 יד 1 מליסינג עם קילומטראז' סביר נסחרים סביב 55-60 אלף ש"ח בסוכניות הרציניות. מהשכרה קצת פחות. שים לב שיש רכבים שכתוב ברישיון שלהם "החכר" למרות שפועל הם שימשו להשכרה. עכשיו בטח תשאל איך יודעים אם זה המצב, אז אני אקדים תשובה למכה ואענה - בשביל זה צריך לגשת לחברה גדולה ומסודרת שלא משחקת משחקים או לפתח מערכת יחסים עם מנהל הסניף שמוכר לך את הרכב.

אולי כדאי שתספר לנו מאיזו חברה קיבלת את ההצעה כדי שנוכל לחסוך את הסחור סחור?

• תוכן חדש...