Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת HU מקורי בפג'ו 407

nissan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השאלה היא כזאת בהנחה שאני מחבר את הHU החליפי עם ערכת חיווט ששומרת על השליטה מההגה, האם גם התצוגה במסך הקטן נשמרת?

ועל הדרך האם יש מקום בארץ לקנות את החיווט או רק להזמין מחו"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

שלום לכולם

בהמשך לשרשור הזה ומחקר קטן הוזמנו כל הרכיבים לצורך ההחלפה.

בגלל שאצלנו אין סיכוי למצוא את הרכיבים האלה וגם אם היה זה בטח היה מאוד יקר, הכל הוזמן מחו"ל.

הרכיבים:

מסגרת פלסטיק שתכיל את הHU החליפי.

צמה ראשית אם מתאם לשלט הגה(אני הזמנתי את הדגם שמשאיר את השליטה בכל האופציות של המחשב דרך).

חיבור בין המתאם שלט לHU(הוזמן של פיוניר, אבל יש לכל היצרנים).

מתאם אנטנה.

צמה חליפית בין HU לצמה הראשית עם שקעים ולא איך שזה מגיע עם קצוות פתוחים.

Photo0639.jpg

Photo0640.jpg

stereo stock.jpg

scan0005.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום עשיתי את ההתקנה של הרדיו דיסק(פיוניר 7250).

תחילת העבודה היה ציפוי המסגרת בוויניל דמוי קרבון.

לאחר מכן פירוק המכשיר המקורי, מתבצע על ידי פתיחה של שני ברגי טורקס שמסתתרים מאחורי החורים, לי לא היה מברג כזה אז השתמשתי במברג שענים קטן ברוחב 4 מ"מ.

לאחר פתיחת הברגים המכשיר יוצא החוצה בלי בעיות.

כאן גיליתי להפתעתי שיש שני חיבורי אנטנה אחד לבן והשני אפור\ירוק, אני מעריך שאחת היא AM והשנייה FM אשמח לקבל חידוד בנושא, בכל אופן אני התחברתי למחבר הכהה יותר וראיתי שהרדיו עובד.

בהמשך חיבור שאר החיווט פה באמת אין מה לפרט, ובדיקה של הרדיו דיסק שהכל עובד.

לאחר מכן הורכבה המסגרת, בערכה מגיעים שני זוויות שמתחברות על החורים המקוריים והמסגרת פשוט מתלבשת וננעלת עליהן.

חיבור מחדש של הרדיו דיסק והשחלתו למקום, כאן היה קצת סיבוכים כי יש המון חיווט ותקעים וחסר מרווח, אז לאחר מלחמה קצרה מצאתי מקום בצד ימין לרכז את כל התקעים והרדיו דיסק ננעל במקום.

ביצוע תכנות על-פי ההוראות שצורפו, ואני שמח שבאמת הכל עובד לא הלכו לאיבוד שום אופציות של המחשב דרך, דבר שממנו חששתי הכי הרבה.

וזהו תמונות:

Photo0643.jpg

Photo0657.jpg

Photo0659.jpg

Photo0648.jpg

Photo0646.jpg

Photo0649.jpg

Photo0641.jpg

Photo0656.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...