Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שכאשר מכרת לי את הלאון , לא אמרת שאתה מחפש משהו חד ומתנהג ובנוסף גם צרפתייה קטנה וחסכונית . הייתי פשוט מוכר לך את ה 106 ראלי דור ראשון שלי :wink: (מהנה שצורכת ליטר ל 11 ק"מ). בכל מקרה , אם תקנה רכב עם ארבע או חמש דלתות , תתקשר אלי בעוד מספר שנים כאשר תרצה לשדרג . אני אשמח לקנות ממך גם את הרכב הבא שלי .

אגב , אומנם לא אופציה מוגדשת (וכנראה רק שלוש דלתות ) אבל סיוויק Type R לדעתי גם אופצייה מעניינת .

מיכאל

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן מיכאל, מה שלומך ?

קניתי צרפתיה קטנה, חדשה, אך לא מתקשרת (C1) ד"א היא גם לא מתקשרת עם תחנות דלק שזה מעולה :)

מאד מתגעגע לעוצמה ולהתנהגות של הרכב שעכשיו אתה נהנה ממנו ... ולכן התחלתי לגשש לרכב נוסף.

מכניס ל"ראדר" גם את הסיוויק טייפ ארס.

למי שהציע לי סאאב או מוסטאנג, לא תודה, אלו אולי כלים מהירים לאוטוסטרדות, אבל ממש לא מכונות ספורטיביות שאני מחפש.

בקיצור כנראה שהרשימה תהיה המוגדשות האיטלקיות או מקבוצת VAG, וכן בלא מוגדשות (קליאו III, סיוויק, 147)

*** עריכה: הסיוויק TYPE_R ירד עקב מחיר שערורייתי לשנתונים חדשים ***

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אתה יכול ליד ה C1 להעמיד DS3 :wink:

לא ממש יכולה להתחרות בקליאו ספורט אבל אם אתה גם שוקל מיטו/A1 אז יש על מה לדבר, במיוחד הגירסה החזקה הידנית (שקצת חורגת מהתקציב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חצי ממה שהציעו לך בכלל לא בתקציב...

בעניין האחזקה של גולף GTI דור 5 או 6 , חפש שרשור שלי בפורום הראשי מלפני חודשיים שלושה.

בתקציב שלך תיכנס בלחץ GTI MK5-08.

הדיעות שלי:

• אלפא מיטו ? (משעמם ? אבל יפה !!!) בעיקר רכב פוזה לטעמי, לא מספק את הסחורה הספורטיבית
  • פונטו אבארט ? (חדש ויקר ... ירידת ערך ?) לא נהגתי , נראה רכב מעניין אבל יקר מדי ולא בתקציב שלך.
  • 500 אבארט (צעצוע ? צפוף) צעצוע יקר מדי ולא שימושי לטעמי.
  • איביזה קופרה (התנהגות לא משהו ... מחיר דומה ללאון) לוותר.
  • לאון TSI 1.4\1.8 (היה לי, מתומחר מגניב, יוחלף בקרוב ?) מחיר אטרקטיבי אבל לא ספורטיבית.
  • GTI MK5 (לא חסכוני, יקר) ,בקשר לחסכונית: עושה לי 1:9.5-1:10 בנסיעה שכוללת לא מעט פקקים ולא מעט לחיצות כשאין פקקים.בקשר ליקרה :יחסית יקרה כמשומשת בתקציב שלך לא בטוח שתיכנס אפילו 08. דרך אגב, יש פה אחת מחומשת דלתות ידנית 07 עם נתונים יפים יחסית למכירה בפורום. זה שווה רק כדי להבין איזה הבדל עצום יש מהדור הקודם שהיה גם לך.
  • A1 (לא ספורטיבי) לוותר.
  • שירוקו (יפה, אופה, אבל גדול וכבד) בכסף הזה לא תקבל אותה עם המנוע הנכון,לדעתי עדיף כבר GTI.

אגב, לא הגיע הזמן לנסות איזו הנעה אחורית בווארית ? אולי אפשר לדחוס משהו מעניין בתקציב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בגירה תודה - DS3 מכוער, אם כבר סיטרואן, הייתי יורד בשנתון, בביצועים ובתקציב דווקא ל C2, יש פה ושם כלים למכירה במחיר סביר ... והיא די עונה לדרישה של ספורטיבית-מלחמתית-קטנה-חסכונית :) (יש טיונינג מ 125 ל 138 כ"ס)

אייל תודה !!!

ממה שכתבת, כאשר ברוב המקרים פסלת את המכוניות, אני מבין שמשפט הפתיחה שלי דומה לדיעה שלך:

קיבינימאט, כבר לא עושים מכוניות ספורט חזקות קלות ומתנהגות כמו פעם ???

לגבי מה שכן אהבת, הגולף - יקרה, לא נכנסת בשנתון שרציתי, גדולה ממה שרציתי, לא חסכונית כמו שרציתי, להמשיך ?

לגבי בימרית ישנה - כנ"ל עם הקצנה בכל תחום.

מכיוון שבתוצרת האיטלקית, כנראה שהמיטו\פונטו אבארט די דומות, עם יתרון למיטו בזה שיש כלים משומשים 2008-2009 שנושקים ל 100K ש"ח (155 כ"ס), אולי שווה ללכת על פרויקט שדרוג התנהגות לאיטלקיה היפיופה ??? מישהו כאן "שיחק" עם מתלים למיטו ?

דרך אגב, אני נוסע על הנעה אחורית איטלקית, אבל חסרים לה 2 גלגלים :-P אולי בסוף נשדרג אותה לדגם חדש שעושה 0-100 ב-3 שניות וזהו ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כן, אתה צודק אבל בוא נהיה רציניים:

איזה חסכון יותר טוב מ1:10 אתה חושב לקבל במכונת מלחמה ?

חסכון של יותר מזה והרכב יכול להיקרא אקדח מים, לא מכונת מלחמה :)

רכב כמו C2, עם כל הכבוד הוא לא מכונת מלחמה... הוא דיי מבייש את הסקסו VTS אותו היה אמור להמשיך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המוסטנג החדשה...

מנוע חזק מאוד והכי ספורטיבי מאוד, אם כי לא עולה על הסטנדרטים שלך למנועים קטנים...

ועוד הצעה שאני קצת יותר מבין בה

סאאב 9-3 קבריולט, מנוע 2000 טורבו, 175 כ"ס, ללא שוק בארץ ולאחרונה ראיתי גם במחיר מצחיק ביד 2, 80,000 ש"ח בלבד שנת 2004

צריכת דלק די טובה...

טסה על הכביש!

אם היה לי כסף היא הייתה שלי כבר ממזמן

תגיד לי, אתה לא רוצה להפסיק עם זה?

המוסטנג זה זבל מפלסטיק עם מנוע חזק שלא מתאים בכלל לכיוון של הבחור.

שזה עולה 15 אלף דולר בארה"ב זה מתאים לילדי בני 18 לנסוע עם לתיכון (או לערסים מזדקנים בארץ).

מה הקשר בין סאאב 9-3 קבריולט וספורטיבי?

שוב אתה דוחף סאאב לכל כיוון?

יופי. יש לך סאאב. זה אוטו שאתה מתלהב ממנו. סבבה.

תלמד לשווק אותו במקום הנכון.

פורסם

אם כבר התדרדרנו לרמה של C2 אז יש עכשיו למכירה סוזוקי איגניס ספורט יד ראשונה!

סיבוב שביצעתי פעם על אחת היה ממש מפתיע לטובה.

רק אם אתה חושב שהפנים של הקליאו ספרטני, תתכונן לראות את ספרטה בהתגלמותה האימיתית!:lol:

אתה אפילו נשאר עם יותר מחצי תקציב בכיס!

פורסם

אני רק אוסיף על דברי בגירה שהאיגניס היא אחותה של היאריס TS ולכן התנהגותה מפתיעה לטובה. מצד שני במגזין אוטו דיווחו על הרבה בעיות שהיו להם ברכב המבחן (לבסוף הם ויתרו על הכתבה כי כל פעם שהם לקחו את האוטו הוא נתקע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפילו אם האיגניס מהנה (לא יצא לי לבדוק - במבחן ההשוואתי אליו יצאתי מטעם "אוטו" היא באמת התקלקלה) - מבפנים היא נראית כמו פח זבל.

ה-C2 אולי נראית נחמד, גם בפנים, אבל היא די פח זבל בשאר המובנים, ו-125 כ"ס יש לה אולי אם טרקטור דוחף אותה מאחור.

אני מ-א-ו-ד מתפלא שה-GTI של אייל עושה 1:10 עם לחיצות ופקקים, אבל שיהנה מהספק :wink: בכל מקרה היא בחירה מתאימה עבורך, לדעתי. אלפא אמנם יותר יפה אבל פחות טובה, ואם אתה בקטע של שיפורי התנהגות וכולי, אז ממליץ לך פשוט לעשות סיבוב על הקליאו בשביל לראות מה אתה מפסיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קיבינימאט, כבר לא עושים מכוניות ספורט חזקות קלות ומתנהגות כמו פעם ???

רק תיקון קטן לטזה של כבודו, זה לא שלא עושים, זה שלא מייבאים!

לכל יצרן בעולם יש היצע ספורטיבי, חלקן יותר מוצלחות, חלקן פחות, חלקן עונות על הדרישות שלך, חלקן על הדרישות של אחר.

עפ"י הדרישות שלך לדוגמא, נשמע שהן פשוט צורחות בקול רם קורסה OPC שכמעט בכל ביקורת שקראתי עליה מצאתי איזה וריאציה של המשפט "ניחוח של פעם".

פורסם
אפילו אם האיגניס מהנה (לא יצא לי לבדוק - במבחן ההשוואתי אליו יצאתי מטעם "אוטו" היא באמת התקלקלה) - מבפנים היא נראית כמו פח זבל.

ה-C2 אולי נראית נחמד, גם בפנים, אבל היא די פח זבל בשאר המובנים, ו-125 כ"ס יש לה אולי אם טרקטור דוחף אותה מאחור.

אני מ-א-ו-ד מתפלא שה-GTI של אייל עושה 1:10 עם לחיצות ופקקים, אבל שיהנה מהספק :wink: בכל מקרה היא בחירה מתאימה עבורך, לדעתי. אלפא אמנם יותר יפה אבל פחות טובה, ואם אתה בקטע של שיפורי התנהגות וכולי, אז ממליץ לך פשוט לעשות סיבוב על הקליאו בשביל לראות מה אתה מפסיד.

רוני

עושה 1:9.5-1:10, לפעמים 1:9 כשאני לוחץ יותר מהרגיל ועם מזגן אבל לא מתחת. יש לי אקסל עם כל התדלוקים מול ספירת הק"מ באודומטר אם זה מעניין אותך.

בכל מקרה, צריכת הדלק לא מעניינת אותי, לא קניתי את הרכב הזה כדי לחסוך בדלק :D

המעקב הוא אמצעי עבורי לזהות תקלה או דלק לא טוב וגם כדי לבכות למעסיק כמה עולה לי להגיע לעבודה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...