Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שעון של קאסיו כבר שמונה שנים שאני מאוד אוהב, דגם

g-511

G511-9AV.jpg

בכל מקרה אני מחפש לו רצועה מקורית ממתכת כמו כאן:

G-510D-12.jpg

הפכתי את האינטרנט ואני לא מוצא בשום מקום אחת למכירה. מישהו יודע על מקום בחיפה שיש לו כאלה מקוריות, או אפילו בתל אביב...מקסימום אני שוקל לקנות את השעון השני רק בישביל לקחת לו את הרצועה.:roll:

פורסם

אין ספק שהג'ישוק של תחילת שנות האלפיים הם המוצלחים ביותר מבחינת עיצוב, איכות הרכבה וחוזק.

הקונטקט היחידי שלי הוא בירושלים, מקסימום תתקשר להתייעץ ולקבל הפניה ליבואן או לחנות מקצועית באיזורך.

לחנות קוראים ביג בן, תבקש את נתן, הוא מומחה רציני ביותר. תגיד לו שקיבלת הפניה מאודי שקנה ג'ישוק חדש בשבוע שעבר.

02-6256977

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עשיתי כמה טלפונים ומצאתי איזה מקום שאולי יש לו אבל זה בתל אביב, אז רק ביום שלישי אני אסע ואראה. אם לא אני אתקשר לבחור הזה. תודה.

ותתחדש.:-D

פורסם
אין ספק שהג'ישוק של תחילת שנות האלפיים הם המוצלחים ביותר מבחינת עיצוב, איכות הרכבה וחוזק.

הקונטקט היחידי שלי הוא בירושלים, מקסימום תתקשר להתייעץ ולקבל הפניה ליבואן או לחנות מקצועית באיזורך.

לחנות קוראים ביג בן, תבקש את נתן, הוא מומחה רציני ביותר. תגיד לו שקיבלת הפניה מאודי שקנה ג'ישוק חדש בשבוע שעבר.

02-6256977

גם אני ממליץ עליו!

אבל אני לא אובייקטיבי. הוא קרוב משפחה :wink:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

וואלה! איש מקסים, מבין עניין וזוג ידיים בלי עין הרע.

(אם הייתי מחליף י' בש' הייתי מתאר עכשיו את האישה האידאלית...)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...