Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצע של סיאט- ליון 1.8 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר יש לי פגישה עם סוכן צ׳מפיון לגבי האוטו הזה, למה לצפות? מה לבקש?

שמעתי בפורום מכמה אנשים שלמרות שהמחירון של האוטו זה 150 א׳ (DSG) .. הם הציעו אותו לפני ימי המכירות ב135 א׳..

אז מה לבקש? למה לצפות?

אני מעוניין בטרייד אין על הגולף 1.6 2003 שלי, להוסיף 10-15 א׳ והשאר מימון דרך הבנק. 

פורסם

אשמח אם תעדכן מה קיבלת, אני קבעתי ליום שישי בסוכנות בנצרת אבל אני בספק גדול מאוד אם אספיק להגיע אחרי העבודה.

גם אני מעוניין בלאון 1.8 DSG.

תודה מראש.

פורסם

גם לי יש מחר פגישה בקשר ללאון 1.8 אני קיבלתי אותו בינתיים במחיר של 132K

נראה נקווה להוריד אותם עוד מחר כי קצת כבד לי המחיר הזה

תעדכן אותנו מה נסגר איתך בסוף

תודה והמשך יום נעים

פורסם

129k שח לדגם ה1.8tis עם הdsg לא כולל אגרת רישוי..זה המינימום.

מישהו הצליח לקבל במחיר נמוך יותר?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אתם מודעים לכך שלגבי הלאון המבצע הזה קיים כבר המון זמן...

אתם זוכרים את הטבלת "מחיר הכרות" של הלאון באתר של סיאט?

זה היה ככה:

1.2TSI ידני 105 כ"ס, במקום 115,000 -> 108,990 ש"ח.

1.4TSI ידני 125 כ"ס, במקום 120,000 -> 114,990 ש"ח.

1.8TSI ידני 160 כ"ס, במקום 130,000 -> 119,990 ש"ח.

1.8TSI DSG כפולת מצמדים 160 כ"ס, במקום 140,000 -> 129,990 ש"ח.

כמובן שהכל לא כולל אגרות רישוי, קודן וצבע מטאלי.

ככה שמחיר "על הכביש" של 1.8TSI DSG אמור לנוע במחיר מינימאלי (אגרת רישוי בלבד) של 129K-132K פחות או יותר אם הצלחתם להשיג עוד הנחה של 2K.

למה אני אומר זאת?

כי אני גם מתעניין לגבי הלאון, והמחיר הזה היה כבר מס' חודשים כשהתעניינתי בה ובאיביזה.

אני לא יודע מה לגבי האיביזה כעת.

פורסם

129K לפני אגרת רישוי זה מה שכולם קיבלו לפי המבצע שהיה להם עד לפני חודש +-

אחרי אגרה 132K תוספת של חלון שמש 7K

עכשיו בואו נחכה אולי יהיה אפשר להוריד אותם עוד קצת וגם לקבל את החלון שמש במחיר יותר יפה...

פורסם

אייל, זה מה שאני מנסה להגיד לך.. המבצע הזה היה, הוא עכשיו וכנראה גם ימשיך להיות...

ככה שאת תתפתה בגלל: "6-8 ביולי, 3 ימי מכירות מטורפים" (בכל הנוגע ללאון).

132K כולל אגרת רישוי ובטח גם קודן לרכב המדובר, היה גם לפני 5 חודשים שאני בדקתי את הרכב הזה... ואני חותם לך על זה.

ואני לא מדבר על התוספת של ה7K על החלון בגג, זה בלי שום קשר.. (וחיישני חניה "מקוריים" אגב...:roll:)

פורסם
אז קיבלתי את אותה ההצעה המדוברת

ועם תמורה מגוחכת לרכב שלי בטרייד

שיחפשו פראייר אחר

אז כל הרעש והפרסומים שעשו ובסוף הם מביאים את הרכב במחיר שהציעו לפני?

מה הם עשו בזה ממש ביזיון

תגיד יש לך מושג על דגמי האיבזה אני זוכר שנתנו לי הצעה על 116K אתה יודע אולי אם לפחות כאן הם הורידו?

פורסם
אז קיבלתי את אותה ההצעה המדוברת

ועם תמורה מגוחכת לרכב שלי בטרייד

שיחפשו פראייר אחר

אמת. אותה הצעה מלפני כמה חודשים (אפילו בדצמבר 2010 אני יכול להראות לך הצעת מחיר זהה על הלאון)..

אבל לדעתי, טוב שכך.

לפחות המחיר שלה (במחירונים בעתיד) יחסית קבוע ולא יתנדנד כמו שהיה לאיביזה לקראת סוף שנת 2010.

יש כאלו שיחזקו/יחלקו עליי, בין אם זה בעלי איביזות לבין אם זה סולדי איביזות...

אבל כשאני בדקתי את האיביזה לראשונה לפני שהגיעו מנועי TSI והיה מבצע על האיביזות זה הלך ככה:

112K מחיר מחירון, לאחר תקופה "מבצע"... 106K.. הרבה קנו..

אחרי תקופה שוב "מבצע"...99K... קנו!!!

ושוב "מבצע"...96K ועוד איך קנו!!! :lol:

והשיא שבשיא: "מבצע 90-90-90" ! (דקה ה-90, 90 מכוניות ב90K ש"ח). הכל לא כולל אגרות וכו'... טוב נו, רק 90 קנו!:wink:

ומיד לאחר מכן נכנסו האיביזות בעלי מנועי TSI. ומפה אין לי אינדיקציה כי ירדתי מהעיניין.

אז להגיד לך שאני חושב שזה קצת יפגום במחירון שלו - כן!

להגיד לך שהמותג למרות מי שקנה במבצעים הקודמים שלו שווה את הקניה - כן!

הרכבים שלהם ביחס למתחרות הכי מאובזרים ומגיע מבית טוב (VAG) שמיועד לקהל הצעירים בעיקרו.

בשבילי, לדעתי, לפחות הלאון "נשמרת" באותה תג מחיר ולא מתנדנד.. (סה"כ לוי יצחק לא טיפש) להגיד לך שזה יעזור למחירון? אני חושב שכן.

שים רגע את "ההנחה" (הקבועה) בצד..

תסתכל על האוטו, תשווה, אם הוא מתאים לך ואין מתחרות יותר טובות באיכות/מותג/העדפה לך עליה...

מבחינת המחיר אני בטוח שהמחירים של סיאט באותה קטגוריה פחות מרכב מקביל אחר.

שוב, יש כאלו שיחלקו עליי ויש כאלו שלא, אבל עם כל הכבוד... 1.8TSI DSG 160HP ב130,000 שקל?! שווה!:evil:

וגם 1.2TSI ידני 105HP עם כל התוספות (גג וחיישני רוורס) ב114,000 שקל - שווה! אני מניח שבלי אגרות כמו שאמרת (hassoon).

או 108K בלי התוספות על 1.2TSI - שווה.

לגבי האיביזות אין לי איך להשוות כי לא היה לי אז במבחר TSI.

פורסם

במיוחד שווה לאלו שהלאונים שלהם בלוחות יד שניה ב 130 ו 140K. ככה אפשר לקנות אוטו חדש לנסוע עליו חצי שנה, שנה, לשים אותו בלוח למכור אותו, ללכת לחנות, לקנות חדש ולקבל עודף. כמובן שזה מותנה בקיומם של פרייארים, אבל לא צריך יותר מאחד לכל חתיכה.

• תוכן חדש...