Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אתמול כשהנעתי את הרכב והפעלתי את המערכת פתאום הרמקול השמאלי לא ניגן, הנמכתי ושמתי לב שהוא מנגן ממש ממש ממש חלש לעומת הרמקול הימיני שנתן ביצועים רגילים.

הצצתי במגבר וניסיתי לחזק חיבורים ליציאות של הרמקולים וכלום לא עזר.

לקחתי את החיבור של הרמקול השמאלי וחיברתי לפלוס של הרמקול הימיני וזה ניגן בווליום נורמלי, השארתי את המינוס במינוס של השמאלי.

מה לעזאזל קרה? אני לא שוחט את המגבר הזה בכלל והכל היה בסדר עד אתמול.

אני שומע בווליום סביר בד"כ ולא מפוצץ את הרמקולים (הGAIN אפילו לא מגיע למקסימום של הקומפוננטים).

המגבר נקנה אצל אהובי שי ועדיין יש לו אחריות, האם מקרים כאלה מכוסים באחריות?

תודה רבה.

(מצורפת תמונה להמחשה של היציאה, זה הוא לא המגבר הספציפי)

2-channel-power-amplifier-2-x-100w-2-ch-200w-car-amp-.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תנסה להפוך את חיבורי ה RCA תראה אם זאת הבעיה.

האם המגבר הזה עבר תיקון פעם ? האם במקרה אתה מפעיל אותו בהתנגדות שהוא אינו יציב בה? 

פורסם

נשמע לי מאוד מוזר

גם הפיוז בתמונה נראה לא טוב (אולי זה רק עיוות של התמונה)

אם המגבר נקנה אצל אהובי והוא עדיין באחריות אז צור איתו קשר ותדרוש את השירות שמגיע לך

חבל לשבור את הראש ועדיף שלא תסתבך בנסיונות תיקון עצמיים כדי שלא תפסיד את האחריות

ללא שום קשר לי זה נשמע כאילו יש לך איזו שהיא בעיה בחיווט או ברמקול או אולי ב RCA

מציע לך לבדוק כדי שלא תמסור מגבר סתם לבדיקת יבואן והוא יחזיר לך אותו כעבור 10-12 ימים עם מדבקת "נבדק ונמצא תקין"

בהצלחה

פורסם

שלומי, הפכתי את החיבורים וזה לא משנה שום דבר.

הבעיה היא ביציאה של המגבר ובדקתי את זה עם עוד מס' כבלים ומס' מקורות.

מגאן 62, המגבר שבתמונה הוא איננו המגבר המדובר אלה רק תמונה להמחשה,

יכול להיות שבגלל שהפיוז לא יושב טוב הדבר הזה יכול לקראת?

אני עוד מעט אצא לרכב ואצלם ואעלה תמונה שתוכלו לראות !

הבעיה לא בחיווט מהסיבה הפשוטה כשאני מחליף RCA הבעיה עדיין נמצאת וכשאני מחבר ליציאה של צד ימין פתאום הכל עובד טוב ויפה.

לגבי האם המגבר עבר תיקונים בעבר, אין לי שמץ של מושג למיטב ידעתי לא, המגבר הזה הוא יד שניה אבל קיבלתי את הקבלות והכל מהקניה אצל אהובי מחבר פורום פה.

:) הבחור לא נראה לי מסתיר ממני דברים אז למיטב ידעתי לא עבר תיקון.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

דבר כמו זה לא יכול לקרות בגלל פיוז שיושב לא טוב

אני סתם הערתי הערה ועכשיו הבנתי שהתמונה שהעלית היא להמחשה בלבד

עם יש לך קבלות רכישה ועוד לא עברה שנה אני חושב שכדאי שתפנה ליבואן

כמו שאני חושב הוא יטפל בנושא המגבר במידה והבעיה במגבר

אם הוא יעשה לך קשיים תגיד לו שMEGAN62 הפנה אותך ואני מקווה שזה יעזור ...:oops:

פורסם

אוקי, הסתדרה הבעיה מתסבר שהרדיו דיסק עשה בעיות...

תודה לכולם.

בס"ד

פורסם

טפו הבהלת אותי כבר חשבתי שצריך להרים טלפון לדרור :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...