Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השירשור " צריכת שמן מופרזת ניסן אלמרה פרפקט 2003 1800 והקשר בין המצתים ‏" החלטתי לחפש את המצתים של NGK המתאימים לרכב שלי. בדף התוצאה (http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=7279) מופיעים שני סוגי מצתים: Recommended ו Upgrad. (ישנו גם LPG אך הוא מיועד למנועי גפ"מ)

חיפוש מהיר ברשת מעלה רק תוצאה אחת בעיברית לרכישת המצתים וגם אז, הרכישה היא בעצם בחו"ל והם נשלחים ע"י האתר הישראלי. אלא מה, מחיר מצת בודד הוא 15$ (ואני זקוק ל 12:?)

-מה ההבדל בין המצת הרגיל למשופר? האם שווה/כדאי להשקיע במצתים המשופרים?

-היכן ניתן לרכוש אותם בארץ במחיר שפוי?

-האם ניתן לרכוש אותם בחו"ל ולהביא לארץ ללא בעיות במכס? אם כן, היכן מומלץ?

פורסם

המצתים המתאים לרכב שלך הם: LFR5A-11

קיימים בארץ כמעט בכל חנות חלקים

עלות 140 ש"ח לרבעייה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

גדעון, זה לא ממש מובן לי. באתר של NGK מופיע ה PFR5G-11 כמצת המומלץ לרכב שלי (מרצדס C240 שלדה W202 מנוע M112). לא מצאתי נתונים על ה LFR5A-11 אם הוא מתאים לרכבי. היכן ניתן למצוא תיעוד בזה?

עוד שאלה, מהו אורך החיים של מצתי אירידיום כמו ה PFR5G-11? המספרים שמצאתי מדברים על נסועה מ 80K עד 180K:shock:

פורסם
גדעון, זה לא ממש מובן לי. באתר של NGK מופיע ה PFR5G-11 כמצת המומלץ לרכב שלי (מרצדס C240 שלדה W202 מנוע M112). לא מצאתי נתונים על ה LFR5A-11 אם הוא מתאים לרכבי. היכן ניתן למצוא תיעוד בזה?

עוד שאלה, מהו אורך החיים של מצתי אירידיום כמו ה PFR5G-11? המספרים שמצאתי מדברים על נסועה מ 80K עד 180K:shock:

המספרים שמצאת נכונים ,אירידיום בקלות מכסים נסועה כזו .

אני עשיתי על פורד לינקולן 160K על מצתים כאלו .

פורסם

ומה שמוזר לי הוא שלפי תיעוד הטיפולים ברכב שלי רשום כי הוחלפו המצתים ב 80K בטיפול שוטף במוסך. היום אני מתקרב ל 160K ואני שוקל אם להחליף אותם שוב או להמשיך איתם.

פורסם
ומה שמוזר לי הוא שלפי תיעוד הטיפולים ברכב שלי רשום כי הוחלפו המצתים ב 80K בטיפול שוטף במוסך. היום אני מתקרב ל 160K ואני שוקל אם להחליף אותם שוב או להמשיך איתם.

צלם אותם ונשטוף עיננו בהם .

פורסם

אי אפשר, אני לא מעיז להתקרב למצתים/סלילי הצתה בגלל המחיר ההזוי שלהם. לפני כ 5K ק"מ שני מצתים פורקו לבדיקה (כי במחשב הרכב נרשמה שגיאה כי המנוע לא עבד "עגול") ומצבו היה מעולה לדברי המכונאי. אבל שוב, אני לא מנסה לחסוך פה כמה גרושים ואם יש צורך להחליף ב 80K אז אעשה זאת, אבל אני לא יודע מתי צריך להחליף.

• תוכן חדש...