Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני צריך עזרה במחשבים :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שוינדוז מסיים לעלות במוד רגיל - המסך מתכבה (ממש אחרי שמופיע הלוגו).

בסייפמוד - הכל עובד כרגיל.

מה דעתכם? :-)

(לפני שאני רץ להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, אם זה בכלל יפתור).

תודה :-)

פורסם

אולי בעיה בכ.מסך/ בדרייבר שלו.

אתה יכול להתחיל בלוודא שהוא יושב כמו שצריך במארז (על הדרך גם לשאוב אבק), ולאחר מכן להתקין דרייבר מתאים מהאתר של היצרן.

פורסם

יש מצב שהדסקטופ שלך מוגדר לרזולוציה גבוהה מדי (יותר ממה שהמסך מסוגל להציג).

נסה להפעיל את המחשב ב- VGA MODE. (מופיע בתפריט איפה שאתה בוחר סייף מוד), ואז לבחור רזולוציה נמוכה יותר בתפריטים של Display Properties, ולעשות ריסטרט רגיל לראות אם זה עזר.

נסה 1024*768 למשל, כל המסכים תומכים ברזולוציה מעפנה זו.

אחר כך כבר תוכל להגדיר את הרזולוציה המיטבית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו שאמר זה שמעליי, גם אני חושב שזה עניין של רזולוציה. אם יש לך מסך אחר לחבר, תנסה משהו אחר -

תוריד את ההרצים של המסך ל60. כבר קרה לי בעבר שהמסך החדש שלי (לפני הרבה זמן) לא הצליח להציג 75 הרץ, אלא 60, והתסמין היה בדיוק כשלך.

פורסם

התסמין הזה בד"כ מלוה בהודעה OUT OF RANGE על המסך

האם זה כרטיס מסך על הלוח ? אם כן, האם יש לך כרטיס מסך לחבר במקום הכרטיס על הלוח ?

אם זה לא כרטיס על הלוח, נסה לחבר ליציאה של הכרטיס בלוח, אם יש.

בקיצור, נסה לחבר כרטיס חלופי אם יש אפשרות כזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

במידה ושינוי הרזולוציה לא עוזר, אז ככה:

הפעל מחשב בSAFE MODE.

גש ללוח בקרה > מערכת > חומרה (אין בויסטה/7) > מנהל ההתקנים

דאבל קליק על "מתאמי תצוגה".

כשייצא לך השם של הכ.מסך שלך, עשה עליו קליק ימני > הסר התקנה (לא לסמן V).

תעשה ריסטסט למחשב. המחשב יזהה את הכ.מסך מחדש עם הגדרות דיפולטיביות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...