Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים

אני רוצה לקנות מחר פיג'ו 206 1600אוטומט , שנת 2006 יד ראשונה עם 50000 קילומטר, על פניו נראה שמדובר ברכישה כדאית, עם זאת לדברי המוכרת הרכב עבר תיקון של דליפה ממשאבת הדלק, תיקון מזגן שלא קירר כראוי וכמו כן קיימת תקלה הבאה לכדי ביטוי בתצוגה שנעלמת מעת לעת בלוח השעונים, זו לא נעלמה גם לאחר עדכון תוכנת המחשב, עוד הוסבר על ידה כי נעילת הדלתות באמצעות האזעקה משיבה את התצוגה לפעולה.

האם הנתונים שציינתי הופכים את הרכישה ללא כדאית? :shock: (בעבור הרכב נדרש מחיר מחירון)

כמו כן האם מישהו מכיר את התקלה הזו ויודע מה מקור תקלה שכזו ואם יקר לתקנה?

מודה מראש לעונים

פורסם

טוב שמוכרת הרכב מיידעת אותך על תקלות שנפתרו.

לדעתי, במצבו הנוכחי (עם תקלת העלמות תצוגה בלוח השעונים) הרכב אינו שווה מחיר מחירון.

אתה צריך לברר טוב טוב עם מי שמתמחה ברכבים האלו, סדר גודל של מחיר לתיקון (לי משום מה נראה שיותר מדי יקר היה למוכרת לתקן, ו/או שזה יצריך מספר ביקורים במוסך עם הרכב ע"מ לתקן זאת) ולקזז מהמחיר הנדרש .

alfa 156 2.5.

פורסם

היי, תודה על המענה

המוכרת הפחיתה לי כאלף חמש מאות שח מהמחירון וזאת עוד לפני הבדיקה

אענטואיטיבית אין מדובר בבחורה שמנסה לדחוף לי לימון אלא באדם ישר.

היא אמרה שהבעיה נפתרת על ידי דריכת האזעקה, מה שמוביל אותי אל החשד כי התקנה לא מוצלחת היא הגורם.

התייעצתי גם אורן בהמלצתו של צביקה מהפורום ונאמר לי לא לפסול את הרכב

פורסם
היי, תודה על המענה

המוכרת הפחיתה לי כאלף חמש מאות שח מהמחירון וזאת עוד לפני הבדיקה

אענטואיטיבית אין מדובר בבחורה שמנסה לדחוף לי לימון אלא באדם ישר.

היא אמרה שהבעיה נפתרת על ידי דריכת האזעקה, מה שמוביל אותי אל החשד כי התקנה לא מוצלחת היא הגורם.

התייעצתי גם אורן בהמלצתו של צביקה מהפורום ונאמר לי לא לפסול את הרכב

*אבוי לבושה, התכוונתי אינטואיטיבית(מנפלאות האייפון)

• תוכן חדש...