Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"

זוכרים את התייר מצרפת שנהג במהירות של 207 קמ"ש בכביש 70 ?

אז ככה... בימ"ש בחיפה קבע כי הוא ישהה במעצר בית עקב מסוכנתו עם איזוק אלקטרוני עד למשפטו. עיכוב יציאה מן הארץ והפקדת דרכון. בנוסף קבע כבוד השופט לנהג הפקדה כספית בסך 70000 שקל, חתימה על התחייבות עצמית וערבות צד ג' בסך 100000 ש"ח. בנוסף פסל את הנהג מלקבל או להחזיק רשיון נהיגה עד לסיום ההליך המשפטי"

רק לי אין חשק לנהוג יותר?

אני פשוט לא מאמין למה שאני קורא, איזה מסוכנות?

מעניין מה היה קורה אם היה נתפס על 250 - מאסר בפועל?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

למען יראו ויראו... מכיר?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הוא בעל אזרחות ישראלית?

גם אם כן, מעצר בית נשמע כמו הגזמה מאוד פראית.

עיכוב יציאה מהארץ+ערבות כספית שלא ינהג יותר לא מספיקה?

חשודים בפריצה/גניבה/עבירות פליליות אחרות משוחררים בערבות הרבה יותר קטנה מזו.

הבחור הנ"ל בסך הכל חשוד בעבירה מסוג עוון, אפילו לא פשע. מה הולך פה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למען יראו ויראו... מכיר?

אז בוא נתלה אותו בכיכר העיר וזהו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם ככה אז ייתכן מאוד שהעבירה שעבורה הוא במעצר בית היא הכשלת שוטר, ולא עבירת המהירות בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אז בוא נתלה אותו בכיכר העיר וזהו.

לא אמרתי שאני בעד כן?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סע באיזו מהירות שאתה רוצה כל עוד אתה לא מסכן אף אחד, אבל להיתפס על מהירות כזאת? זה ממש מפגר מצידו.

סביר להניח שהוא באמת התגרה בשוטר.

לדעתי צריך להיות עונש מעצר לעבירות חמורות שמסכנות חיים או התנהגויות בריוניות כלפי משתמשי כביש אחרים, אבל לא בטוח שעל מהירות.

ידוע סוג הרכב?

פורסם

אתם שמים לב מה אתם אומרים??

מי שנוסע 200 בכביש של 70 הוא רוצח. לא פחות. מאסר בית זה עונש קל מידי.

כן יוסי - מהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך זו עבירה שמסכנת חיים. אני לא שה תמים, אבל לפעמים קצת מציק לראות בפורום את כל הגישה שגורסת שמהירות זו לא עבירה מסכנת חיים. ברוב הפעמים היא כן - למעט כבישים מאוד מסויימים. יש חבר'ה צעירים שלא מבינים את זה נכון.

כן, יש כבישים שמותר 110 ולדעתי בטיחותי לנסוע 200 (כשאין רכבים ליד שעלולים להעריך את המהירות שלך לא נכון במראה. בכל זאת הנהגים כאן זה לא פסגת הכישרון).

אבל מעולם - מעולם - לא נתקלתי בארץ בכביש שמותר 70 קמ"ש ובטוח לנסוע בו 200. ואני נוהג המון.

עם כל הכבוד ללגיטימציה להנאה מנהיגה - קצת היגיון. בתקופה האחרונה כמעט ואין לי זמן לכתוב כאן - אבל פה הייתי חייב להגיב. ולו בשביל אותם נהגים חדשים שקוראים חדשות לבקרים ש'לנסוע מהר זה בסדר' - בלי כל אותן ההחרגות והסייגים שנהגים עם ניסיון מודעים להם כשהם נוהגים מהר.

(ובלי קשר, אכן ח** עו"ד יש לו)

פורסם
"

מעניין מה היה קורה אם היה נתפס על 250 - מאסר בפועל?

כיסא חשמלי? הוצאה להרוג?

מוגזם ברמות מטורפות..

בחיים לא היה כזה דבר ופתאום שתייר עושה טעות נוהגים איתו במידה כזאת קשה אחרי

זה אל תתפלא למה שונאים אותנו בעולם:arrow:

:)
פורסם

שיגיד תודה רבה. נכון, כל עניין הערבות הכספית מוגזם מדיי אבל האם הוא מעדיף לשהות בכלא? באמריקה הוא היה נכנס לכלא על המקום בלי שאלות. בלי שופט ובלי משפט. נהגת במהירות של 100 מייל (160 קמ"ש) עברת על החוק בכך שהנגת נהיגה מסוכנת וסיכנת חיי אדם זה נקרא Reckless driving. הנהג נעצר על המקום, מוכנס לניידת ומשם לבית הסוהר אוטומטית עד להבאתו בפני שופט. המכונית כמובן נגררת ומאוחסנת הכל על חשבון הנהג העצור. אז לפחות שיהיה אסיר תודה שהוא במאסר בית על מהירות של 205 קמ"ש ולא חולק איזה תא בבית סוהר עם כמה חברה שלא היית ממש רוצה להרגיז אותם.

זה לא בכל המדינות וכל מדינה יש לה את החוקים משלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...