Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה קורה לישראלי שנתפס על מהירות כזו בצרפת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתם שמים לב מה אתם אומרים??

מי שנוסע 200 בכביש של 70 הוא רוצח. לא פחות. מאסר בית זה עונש קל מידי.

כן יוסי - מהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך זו עבירה שמסכנת חיים. אני לא שה תמים, אבל לפעמים קצת מציק לראות בפורום את כל הגישה שגורסת שמהירות זו לא עבירה מסכנת חיים. ברוב הפעמים היא כן - למעט כבישים מאוד מסויימים. יש חבר'ה צעירים שלא מבינים את זה נכון.

כן, יש כבישים שמותר 110 ולדעתי בטיחותי לנסוע 200 (כשאין רכבים ליד שעלולים להעריך את המהירות שלך לא נכון במראה. בכל זאת הנהגים כאן זה לא פסגת הכישרון).

אבל מעולם - מעולם - לא נתקלתי בארץ בכביש שמותר 70 קמ"ש ובטוח לנסוע בו 200. ואני נוהג המון.

עם כל הכבוד ללגיטימציה להנאה מנהיגה - קצת היגיון. בתקופה האחרונה כמעט ואין לי זמן לכתוב כאן - אבל פה הייתי חייב להגיב. ולו בשביל אותם נהגים חדשים שקוראים חדשות לבקרים ש'לנסוע מהר זה בסדר' - בלי כל אותן ההחרגות והסייגים שנהגים עם ניסיון מודעים להם כשהם נוהגים מהר.

(ובלי קשר, אכן ח** עו"ד יש לו)

מצטרף. אני באמת בשוק מהדברים שהאנשים כותבים וממש מאמינים בהם ומעבירים אותם לדורות הבאים.

פורסם
מצטרף. אני באמת בשוק מהדברים שהאנשים כותבים וממש מאמינים בהם ומעבירים אותם לדורות הבאים.

שניכם לא הבנתם, לא מדובר בכביש שמותר לסוע בו 70 קמ"ש, מדובר בכביש מספר 70 שבו הגבלת המהירות היא 90 קמ"ש.

ד.א, למי שאמר שבארצות הברית היו עוצרים אותו, אז גם בארץ הוא נעצר והובא למשפט בבוקר.

לא סופר באיזה קטע של כביש 70 הוא נתפס, אבל יש הרבה קטעים שאפשרי בהחלט לנהוג שם על 210 צפונה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שניכם לא הבנתם, לא מדובר בכביש שמותר לסוע בו 70 קמ"ש, מדובר בכביש מספר 70 שבו הגבלת המהירות היא 90 קמ"ש.

ד.א, למי שאמר שבארצות הברית היו עוצרים אותו, אז גם בארץ הוא נעצר והובא למשפט בבוקר.

לא סופר באיזה קטע של כביש 70 הוא נתפס, אבל יש הרבה קטעים שאפשרי בהחלט לנהוג שם על 210 צפונה.

טוב שיש חוק ולא אתה קובע את המהירויות.

פורסם

אכן יש בכביש 70 קטע באיכות מצויינת - מבת שלמה עד יקנעם, אבל מדובר בקטע קצר שבו המהירות מוגבלת ל-90 קמ"ש ואולי אפשר להוסיף להיתר זה עוד 10-20 קמ"ש, לא יותר. מי שנתפס במהירות 200 קמ"ש בכביש כזה ראוי לענישה כבדה, אולי בסגנון השויצרי (אחוז מסויים מהמשכורת לכל קמ"ש מעל המותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן יש בכביש 70 קטע באיכות מצויינת - מבת שלמה עד יקנעם, אבל מדובר בקטע קצר שבו המהירות מוגבלת ל-90 קמ"ש ואולי אפשר להוסיף להיתר זה עוד 10-20 קמ"ש, לא יותר. מי שנתפס במהירות 200 קמ"ש בכביש כזה ראוי לענישה כבדה, אולי בסגנון השויצרי (אחוז מסויים מהמשכורת לכל קמ"ש מעל המותר).

הוא ניתפס על מרצדס לא ניראה שזה ישפיעה על המשכורת שלו,אי אפשר לדעת איזה עבר יש לו אולי בגלל זה החמירו איתו .

לפני כמה חודשים היה תייר נוסף מצרפת שניתפס במרצדס במהירויות האלה אולי יש קשר או שזה סתם באופנה אצלם.

פורסם

המרצדס לא שלו, היא של חבר.

אכן יש בכביש 70 קטע באיכות מצויינת - מבת שלמה עד יקנעם, אבל מדובר בקטע קצר שבו המהירות מוגבלת ל-90 קמ"ש

יוצא לי לנסוע הרבה בקטע הזה והמהירות הממוצעת של כלל התנועה היא 130-140 (כשאין יותר מדי עומס).

אם מסתכלים על זה מבחינה הגיונית (ולא מבחינת החוק היבש), 207 במקום 140 נשמע פחות גרוע מ207 מול 90.

אין ספק שמגיע לתייר להענש אבל נראה לי שקצת הגזימו.

לא זכור לי שאזרחים ישראלים שנתפסו על מהירות דומה זכו לכזה "יחס". תמיד היה מדובר בשלילה+הזמנה לדין+קנס+הורדת הרכב מהכביש ל30 יום.

אם התייר שילם ערבות (גבוהה מאוד) והפקיד דרכון, למה יש חשש שהוא יברח מהארץ?

נניח שיצליח לברוח ולא יועמד למשפט. אז מה? הרי במילא הוא כבר לא יחזור לכאן (כי הוא יעצר) והמדינה תרוויח הרבה כסף על הערבות.

בקיצור, מעצר בית מיותר לחלוטין.

פורסם
מישהו יודע מה קורה לישראלי שנתפס על מהירות כזו בצרפת?

אם לשפוט לפי איטליה...אז לא יותר מדי. אם מדובר על פרארי עוד יש מצב שתצא מזה בלי פגע :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כן יוסי - מהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך זו עבירה שמסכנת חיים.

אני אגיד יותר מזה, נסיעה ברכב היא מסכנת חיים. אבל זה הסיכון שכולנו לוקחים יום יום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...