Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא: עבודה יצירתית כנראה של ילדים מבית הספר הסמוך

הזמן: יום חמישי, צהריים, כנראה בסביבות השעה 13:30

הנדון:

כמו בכל יום, אחי הקטן (בן 14) חוזר הביתה מבית הספר... הולך 27 צעדים ומגיע הביתה...

בדרך עובר ליד הבימר שחנתה הפעם לא ממש ליד הבית, אלא 13 (שלוש-עשרה) מטרים קדימה. מסתכל, רואה שהיא קצת מלוכלכת מניד בראשו וממשיך הלאה...

מגיע הביתה, זולל איזה ארטיק או שתיים, רואה המורדים (או אחת מתוכניות הילדים).. ויוצא החוצה לשחק עם הכלבה... משחק קצת ומוציא אותה מהחצר לטיולון..

שוב פעם עובר לי הבימר... הפעם משהו שונה במקצת.. חסר איזה משהו.... קורא לאמא ושואל אותה (גם כל שאר השכונה שומעת :) ) אם נדעה לאיפהשהוא היום... לא היא התשובה שהוא מקבל... הוא מתקרב לרכב ומבחין שסמל הפורפלו הכחול-לבן הורד (בטח לא התאים לאווירה של הרכב/שכונה/מצב הרוח של הילדון כנראה). הוא בודק לראות אם יש עוד אילו נזקים לרכב.... מה כבר יכלו לעשות באמצע היום ככה סתם? הוא עובר מצד אחד ולא רואה שום דבר חדש (פרט לשריטות הקודמות שהרכב כבר ספג מספר חודשים לפני כן) הוא מגיע לדלת תא המטען ושוב פעם, סמלון הבימר חסר... גם כן לא חסכו באומנות יצירתית... אלא שכאן, בניגוד למכסה תא מנוע, גם החליטו להוסיף חתימה, בטח של האומן הצעיר... (לאחר חשיבה קצרה, הגעתי למסקנה שמקדימה הוא לא שרט בגלל שאריות שנשארו מ"חתימה" קודמת של איזה אמן אחר לפני מספר חודשים) כל הכבוד... באמת זה מה שהיה חסר לרכב... עכשיו הוא הרבה יותר שלם ויפה... בלי סמלים, ועם חתימות של מפורסמים לעתיד... זכיתי! בפעם ה-3327 בעוד שריטות, גניבת סמלים... ומזל שהפעם החליטו להשאיר את המערכת בבימר לפגישה הבאה... בטח יום ראשון...

מיואש כבר מבימרים!!! (אבל עדיין מת על הנסיעה שלהן!)

רמי

תמונות צורפו...

נ.ב

בכדי להמנע מסכנה מאירוע מוחי/לבי אין לחשוב מה היה קורה אילו היה זה הרכב שלכם שנשרט ככה...

IMG_5539.jpg

IMG_5538.jpg

IMG_5537.jpg

IMG_5511.jpg

IMG_5510.jpg

IMG_5509.jpg

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אני מסכים איתך שצריך לכרות ידיים, אבל גם לממשלה צריך לכרות משהו.

איך לעזאזל שסמל מעפן מפלסטיק שיוצר בסין עולה 200 ש"ח???? (אצלי בטויוטה).

וטאסה????? 250 למה לעזאזל התחרפנו לגמרי עם המיסים על חלקי החילוף.

אם סמל היה עולה 20 שקל כמו שהוא אמור לעלות זה היה כואב פחות, הרבה פחות, אפילו לא היייתי אומר שצריך לכרות להם את הידיים.. :mad:

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם

גם אני אוסף סמלים - הרבה סמלים.

הרבה מהפורום פה יודעים על כך.

אבל, בחיים שלי אני לא אגנוב למישהו את הסמל מהאוטו, למה זה משהו שלי ? קניתי את זה ? סמלים אני קונה לעיתים בכסף (מציאות) בפירוקיות או לוקח מרכבים/פגרים נטושים.

שמישהו יסביר לי מה זה נתן עכשיו לילד הזה שלקח את הסמלים ? זה מספק לו הנאה ?

הוא יצא גבר ? עכשיו יש לו מה לשים על הפרונט של הקורקינט ?...

ברצינות, למה אין להם מצפון שאומר להם שהם הורסים צורה של רכב שעלה הרבה כסף לבעלים שלו.

רץ פה כבר איזה סיפור על מישהו שדפקו לו כל פעם את הסמל הקדמי של המרצדס, עד שהוא שם סמל מושחז מלמטה וזה קרע לילד שכל הזמן גנב את הסמלים את הידיים.

כמובן שהבנאדם נתבע, אבל רעיון יפה :roll: ...

משתתף בצערך של הבימר...

דרך אגב, ישנם ילדים פחות אכזריים שמה שהם עושים זה פשוט להוציא את דסקית הפלסטיק שעליה מודפס הסמל עצמו עם מברג במקום לעקור את כל הסמל...

מה שאתה מקבל זו חתיכת מתכת מבריקה עם הסימונים של BMW...

נהיה אופטימיים ? גם יפה...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

מצער לשמוע.

תחשוב שאין מה לעשות, כי זה באמת נכון.

גם לי שרטו את האיביזה לא מזמן, שריטה ארוכה ארוכה לאורך כל החלק האחורי (איפה שאמור להיות דלת).

אני פשוט מקווה שהבחור שעשה את זה ישלם על זה איך שהוא (כמו לדוגמא סרטן בריאות) וזהו.

אין מה לעשות, תתעודד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עצוב מאוד ...

אני מכיר את הבעיה כי לבימר כמו שלסאאב שיש לנו יש סמל עגול ומלא שקל מאוד יחסית להוריד אותו ! אני החלפתי פעמיים אחרי שגנבו לי .. עכשיו אני כבר מיואש והשארתי את זה כך ...

אם הייתי רואה כאלה פרחחים הם לא יוצאים עם ידיים שבורות !! :evil:

מצטער על האוטו שלך עוד הפעם

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אצל אמא שלי לא רק שלקחו את הסמלים

לקחו ספריי בצבע זהב

וריססו על כל הצד :mad:

(מאז כבר עברנו דירה והאוטו סגור בחנייה!!!)

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אני ממש מצטער לשמוע על האוטו שלך.

ברצינות מקרים כאלו של פשוטא להיות מניאק מרגיזים אותי בצורה הגבוהה ביותר, אי ממש לא יודע מה הייתי עושה לילד שלוקח לי את הסמל (לא כורת ידיים, אבל מכות הוא היה חוטף כמו שבחיים הוא לא חטף).

אבל האמת מה שהרגיז אותי הרבה יותר זה הקטע של השריטות על הרכב! :mad: לפי מה שהבנתי, הביטוח לא מכסה על כאלה שריטות וזה צורב לעין בצורה חריפה מאד.

שונא אותם!!!!!!!!!!!!!!!

ד"א - קבל ח"ח על איך שלא התפרצת וקיללת בהודעה, אני הייתי שובר את המחשב מרב עצבים.

פורסם

יש לי שאלה קטנה:

איך אתה בטוח שזה דווקא ילד?

אני מאמין שזהו אדם שנגנב לו הסמל מהבימר שלו, ולא רוצה להוציא עוד 200 ש"ח על סמל חדש(סביר להניח שיש לו בימר ישנה, כי אם יש לו אחת חדשה אז אין לו בעיה של כסף..)

פורסם

טוב, כמו כולם גם אני מצטער על הרכב, ומודה ללא יודע מי שאני נוסע בסובארו לגאסי 92, מאחורה מעולם לא היה סמל, ככה זה בסובארו, מקדימה יש סמל בגריל שנמצא שם מיום ירידתו של הרכב מפס היצור ונראה כמו הצרות שלי, אני לא מאמין שמישהו יגנוב אותו, ובקרוב אני אוציא אותו לבד כבר כי אני רוצה לעשות גריל רשת.

עכשיו עצה ידידותית לכל אלו שנגנבו להם סמלים:

היום יש כבר לכל רכב סמל מקורי שהוא מדבקה פשוט, תשימו את זה, ואתם פטורים מגניבות חוזרות ונשנות :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מי שאוהב לעסוק בזה זה ילדים קטנים זה ברור...

למה שאתה הייתם קטנים ואהבת מכוניות מאוד לא תלשתם סמלים (לא כולם) נו......באמת.. :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...