Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה אני מחפש סיאט איביזה שנת 89 88 ב7K ויש לי כמה שאלות

1. האם הרכב הזה אמין ,זולל דלק, בעיות נפוצות וכו'

2. מישהו אולי מכיר מישהו שמוכר? ויכול לעזור

תודה

פיאט עם 70 סוסים זה גם אוטו!!!

פורסם

האיביזה מהשנים הללו לא מוממלצת.אמנם העיצוב יפה והביצועים טובים(בעיקר ב 1.5)אבל האמינות נמוכה,איכות הייצור נמוכה והאחזקה יקרה,ובנוסף היא לא מהנה לנהיגה.בעיות?משאבות מיים מיתכלות במהירות(כל 40,000 ק"מ בממוצע),המזלג המחבר את מוט ההילוכים נוטה להישבר(תיקון יקר!)מערכת הצתה בעייתית ועוד כהנה וכהנה.בכסף הזה עדיף בהרבה לקנות אונו,אמינה בהרבה ומהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לחבר שלי יש רכב כזה שנת 92 במצב מצויין,הוא לא עושה לו בעיות, כי מי שמתחזק אוטו בצורה טובה, האוטו (כל אוטו) יהיה אמין. אם בכל זאת אתה רוצה הוא מוכר אותו עכשיו כי הוא סיים את העתודה שלו והוא מתגייס. הטלפון: 066-855508 קוראים לו לירן, תגיד לו שעידו שלח אותך. אם אני לא טועה הוא רוצה עליו 9,000 ש"ח אבל דבר איתו אולי אתם תסתדרו. ובלי קשר בשבע,שמונה אלף ש"ח אתה יכול למצוא איביזה יותר חדשה משנת 88,89 , אז למה ללכת על השנים האלו?

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

למיטב זיכרוני איביזה 1992 היא כבר דגם משופר (בעיקר באיכות הרכבה וחומרים משובחים יותר) לעומת דגמי 89-88.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לחבר שלי יש רכב כזה שנת 92 במצב מצויין,הוא לא עושה לו בעיות, כי מי שמתחזק אוטו בצורה טובה, האוטו (כל אוטו) יהיה אמין. אם בכל זאת אתה רוצה הוא מוכר אותו עכשיו כי הוא סיים את העתודה שלו והוא מתגייס. הטלפון: 066-855508 קוראים לו לירן, תגיד לו שעידו שלח אותך. אם אני לא טועה הוא רוצה עליו 9,000 ש"ח אבל דבר איתו אולי אתם תסתדרו. ובלי קשר בשבע,שמונה אלף ש"ח אתה יכול למצוא איביזה יותר חדשה משנת 88,89 , אז למה ללכת על השנים האלו?

הבעיה היא שאין לי יותר מ7K .. ביגלל זה אני הולך על השנים האלו ...

:cry:

פיאט עם 70 סוסים זה גם אוטו!!!

• תוכן חדש...