Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נתתי להם לבדוק תבעיה של הרעשים המוזרים מתא הנוסעים בדקו ואמרו שצריך לעשות דיאגנוזה ואח״כ אמרו שצריך לעשות עידכון תוכנה וגם אמרו שהם צריכים לדבר עם האלו מגרמניה וזה מה שיפתור תבעיה ולקח להם שעה וחצי בערך לסדר הכל ואחרי כל זה לקחו תרכב לנסיעת מבחן לבדוק שהכל טוב ואחרי כל זה עשו לי שטיפה של האוטו לא יודע למה ואחרי כל זה הדביקו לי מדבקות שלהם בחלון האחורי ומתחת ללוחית רישוי בקיצור יש פה חבר׳ה שאמרו ששמים אזיקון כזה או אחר לי לא עשו ככה אין לי מושג למה ומישום מה אני הרגשתי בנסיעה חזרה שהרכב נוסע שונה זה בגלל העידכון תוכנה ? אומנם אין רעשים חזקים כמו שהיו בהתחלה אבל שעה וחצי זה נשמע לכם הגיוני ? 

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם
אז ככה: נתתי להם לבדוק את הבעיה של הרעשים המוזרים מתא הנוסעים. בדקו ואמרו שצריך לעשות דיאגנוזה ואח״כ אמרו שצריך לעשות עידכון תוכנה. וגם אמרו שהם צריכים לדבר עם האלו מגרמניה, וזה מה שיפתור את הבעיה. ולקח להם שעה וחצי בערך לסדר את הכל, ואחרי כל זה לקחו את הרכב לנסיעת מבחן לבדוק שהכל טוב, ואחרי כל זה עשו לי שטיפה של האוטו, לא יודע למה. ואחרי כל זה הדביקו לי מדבקות שלהם בחלון האחורי ומתחת ללוחית רישוי. בקיצור, יש פה חבר׳ה שאמרו ששמים אזיקון כזה או אחר - לי לא עשו ככה, אין לי מושג למה. ומישום מה אני הרגשתי בנסיעה חזרה שהרכב נוסע שונה. זה בגלל העידכון תוכנה ? אומנם אין רעשים חזקים כמו שהיו בהתחלה. אבל שעה וחצי זה נשמע לכם הגיוני ? 

אני חושב שהצלחת לבלבל את כולם, אז לא הגיוני.

פורסם

תנסה לקרוא בקול רם את מה שכתבת. הרגת אותנו.

שאני אבין, היתה לך בעיה באוטו, לקחת למוסך,

לקח להם כולה שעה וחצי שזה ממש לא הרבה, אתה לא הרכב היחידי שם,

שטפו לך את האוטו בחינם והבעיה נפתרה...

מה הבעיה פה...??? :shock:

פורסם

לא על השירות יש בעיה, אני שואל אם זה בסדר שמי שמתקן תאוטו לוקח תרכב כלומר נוהג ברכב עד למוסך ומתקנים אותו , ושטיפלו ברכב לא היה באפשרותי לראות מה קורה עם הרכב, ואמרו לי שעשו דיאגנוזה ועדכון תוכנה והם אמרו לי שהם דיברו עם גרמניה יעני עם המוסך שם כדי לדעת מה לעשות, ואחר כך לקחו את הרכב לנסיעת מבחן לראות אם הכל תקין, ואחרי זה הםשמו לי מדבקות שלהם על השמשה האחורית ובלוחית רישוי ,אני ממש לא אהבתי את זה , והם שטפו לי תרכב אבל זה קצת מוזר שהם שוטפים תרכב לא ידעתי, גם פעם ראשונה שאני במוסך לכן אני שואל את כל זה , ושנהגתי חזרה הרגשתי שהנסיעה אחרת ,לא יודע איך להסביר , זה בגלל העידכון תוכנה שעשו ברכב? 

פורסם
לא על השירות יש בעיה, אני שואל אם זה בסדר שמי שמתקן תאוטו לוקח תרכב כלומר נוהג ברכב עד למוסך ומתקנים אותו , ושטיפלו ברכב לא היה באפשרותי לראות מה קורה עם הרכב, ואמרו לי שעשו דיאגנוזה ועדכון תוכנה והם אמרו לי שהם דיברו עם גרמניה יעני עם המוסך שם כדי לדעת מה לעשות, ואחר כך לקחו את הרכב לנסיעת מבחן לראות אם הכל תקין, ואחרי זה הםשמו לי מדבקות שלהם על השמשה האחורית ובלוחית רישוי ,אני ממש לא אהבתי את זה , והם שטפו לי תרכב, גם פעם ראשונה שאני במוסך לכן אני שואל את כל זה .

נסיעת מבחן זה נהוג כדי לראות שהבעיה אכן נפתרה.

האם שאלת למה אתה לא יכול לראות את הרכב? נשמע קצת מוזר בכל זאת לא רואה שום סיבה שלא.

בקשר למדבקות,פשוט תסיר ותבקש שלא ידביקו לך מדבקות על הרכב להבא.

פורסם

ברור שזה בסדר!

איך אתה רוצה שהם יבדקו אם הבעיה נפתרה בלי לנהוג באוטו?

ולמה אתה חושב שכל לקוח שהאוטו שלו שם יעמוד להם על הראש שם ויצפה?

ולמה זה לא בסדר שהם עשו דיאגנוסטיקה?

הדבר היחידי שקצת מרגיז זה ששמו לך מדבקות בלי לשאול אותך.

חוץ מזה, אחלה שירות! תהיה רגוע.

פורסם

אפשרי להסיר את המדבקות נכון ? המדבקה שבחלון האחורי מודבקת כזה מבפנים, ואילו המדבקה השנייה בלוחית רישוי,מתחת כזה איפה שכתוב פולקסוואגן כי חיים פעם אחת ,שאותה אפשרי להוריד בקלות השאלה העיקרית שלי אם העידכון תוכנה שעשו לרכב שלי , משפיע על הרגשת הנסיעה , כי אני הרגשתי שהנהיגה שונה, מזה שתמיד נהגתי עד לפני שלקחתי למוסך . 

פורסם

מה זה אומר הרגשת שהנהיגה שונה? בתגובות של המנוע?

אם זה שיפור לטובה אז אין בעיה מלבד תצרוכת דלק שאולי תשתנה קצת.

בכל מקרה, אתה יכול לפנות למוסך ולשאול אותם מה שונה בעדכון.

המדבקות אמורות לרדת בקלות. מקסימום אם ישארו שאריות של דבק

תשים קצת מים חמים ותשפשף אותן בעדינות.

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר אחלה פורום :-) , ההרגשה בנסיעה קצת השתנתה. הכל משוחרר יותר כזה זורם, לא יודע אמור להיות איזה שהוא משו אחרי שהרכב עובר עידכון תוכנה ? אולי זה רק אני, כי אבא שלי שישב לידי לא הרגיש איזה שהוא שוני בנסיעה . לא קשור למנוע . 

פורסם

כאשר אתה מעיף את המדבקה שמודבקת על השמשה האחורית מבפנים, תיזהר שלא תפגע בטעות בפס החימום במידה והמדבקה הודבקה גם עליו.

להוריד מהפגוש לא תהייה בעייה.

רק אל תחכה עם ההורדה יותר מידיי זמן, הדבק במדבקות ייתייבש והן לא ירדו בקלות.

אני לא מבין למה המוסך על דעת עצמו מדביק מדבקות פרסומת על רכבים בלי לקבל אישור מבעליהים?!

• תוכן חדש...