Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפורד סיירה מנוע 2000 בלוק 205 קרבורטור,

הקרבורטור הוא פיירבורג 2E

כמו שיש ב1800 CVH

אני חושב שהאוטו שלי מעשן בגלל תערובת לא נכונה שהקרב מספק למנוע.

שהבאתי את האוטו האו היה מעשן, החלפתי שמן ל2050 ופילטר שמן והעישון ירד משמעותית.

עכשיו האוטו התחיל לעשן שוב, אני לא חושב שזה שמן [אולי חלק מהעישון הוא כן שמן שיורד מהגומיות שסתומים] אבל אני חושב שגם בקרבורטור יש חלק בדבר,

אחרי שהחלפתי שמן לסמיך יותר והעישון ירד משמעותית [כמעט ולא עישן]

החלפתי חוטי הצטה ופלאגים וכיוונתי את ההצטה, מיד אחרי שכיוונתי את ההצטה [בהתאם לכך] הטורים עלו משמעותית, אז סגרתי קצת את הסיכה של האוויר בקרבורטור והטורים ירדו, הטורים יציבים.

אבל עכשיו האוטו מעשן

אז אני מניח שהתערובת עשירה [בגלל שסגרתי סיכה של אוויר ובדלק לא נגעתי] . עכשיו השאלה שלי היא כזו,

האם התערובת היא הגורם לעישון ואם כן אז ההצעה הטובה ביותר היא לכוון את סיכת הדלק בהתאם לעבודה החדשה ?

Only RWD

פורסם

נראה שהתשובה נמצאת בשאלה שלך, בעצמך ציינת שעם החלפת שמן לסמיך יותר העישון פחת, מה שמצביע על רינגים עייפים.

יכול להיות שגם התערובת עשירה ומוסיפה, אבל לפי התאור שלך זה נשמע כמו בעיה במנוע, שווה לעשות בדירת

קומפרסיה כדי לאשר.

פורסם

בקרבורטורים שאני כיונתי,אים הטורים היו גבוהים אז נגעתי בבורג טורים.ורק אחרי שהטורים הכי נמוכים שהגעתי ,סוגר ברז דלק עד שהמנוע מזייפ ,מגמגם,טיפה,פותח קצת .אבל יש מומחים מימני,נישמע מה אומרים.

פורסם

לא נראלי רינגים עייפים [כמובן לא שולל את האמירה שלך] פשוט המנוע נותן בראש "סוחב" במילת רחוב.

יש מצב מישהו מכיר במקרה מכון קרבורטורים טוב באזור חולון\בת-ים ?

Only RWD

פורסם

שלום רב !

מה צבע העשן, שחור לבן או תכלכל?

האם המצתים שחורים כפיח?!

תשובה חיובית תעיד על תערובת עשירה לקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עשן לבנבן וקצת פיח שחור

לדוגמא שאני חונה צמוד לקיר ואני נותן גז בניוטרל אז ניהיה על הקיר סימן שחור של פיח

וביחד עם זאת עולה באוויר עשן לבנבן אפור...

דרך א"גב אם אני משיג מכשיר למדידת קומפרסיה, מה הלחץ שצריך ליהיות לי ?

ואם אני הולך למוסך שיבדקו לי, כמה בערך עולה בדיקה כזאת אם בכלל ?

לפי מה שהבנתי מחברים את המד במקום פלאג, הבנתי נכון ?

Only RWD

פורסם

הבנתי שיש עוד סוג של בדיקת קומפרסיה שזה דרך הסטרטר, למדוד ערך חשמלי [אמפר-זרם] אם אני לא טועה ואז לדעת לפי היתנגדות הגל את מצב הדחיסה [תקנו אותי אם אני טועה] , מישהו יודע מה הזרם שאמור לעבור באלטרנטור כנורמלי? ואם הזרם גבוהה בכמה גבוהה מידי אפשר לחרוג ?

Only RWD

פורסם

אוקיי הייתי במכון קרבורטורים היום

האוטו חובר למכשיר לבדיקת זיהום CO

הקרבורטור עבר כיוון

האוטו לא מעשן, הוא מעשן ממש ממש קצת עשן לבן\אפור

אבל ממש קצת,

אני מתאר לעצמי שזה גומיות שסתומים. מה דעתכם ?

Only RWD

• תוכן חדש...