Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:-D

לאחרונה עלה בראשי לרכוש שוב רנו 5. היה לי רק זיכרונות טובים ממנה בעבר ולכן חשבתי לרכוש אחת כזאת שוב.

ידניות לא כול כך מצאתי (גם כך בקושי יש רכבים כאלו בכביש) אז לכן אני שואל על הדגם האוטומטי.

מה האמינות של הגיר ברנו 5? האם הוא זהה לגיר ברנו קליאו אוטומט? מדובר על רנו 5 אוטומטית שנת 89 עם מאה אלף ק"מ.

תודה.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

...יש מישהו שמנסה כבר יותר משנה למכור אחת כזו ביד2...בטח עליה אתה מדבר. המחיר והק"מ אמנם מפתים, אבל להתעסק עם צרפתייה בת 22 ועוד אוטומטית? לא מומלץ...

ואני אומר זאת דווקא למרות שמאד אהבתי רנו5 - המכונית הראשונה בחיים שלי הייתה רנו5 ידנית שנת 1977 (מנוע 965 סמ"ק)!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התשובות של שניכם.:-) אני דווקא מדבר על מודעה חדשה שצצה עכשיו ביד 2 שבעלת הרכב רוצה עליה 4500.

פורסם

אם הגיר זהה לזה של קליאו אוטומטית, אז מה הבעיה לרכוש?

במקרה הכי גרוע מחליפים לאחד מפירוק - אני מניח שבעל הרכב לא רוכש את הרכב מטעמי חיסכון באחזקה אלא מטעמי נוסטלגיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הגיר נהרס אי אפשר לעשות הסבה לידני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מה שגם אני שואל הגיר זהה לזה של הקליאו? אני דיברתי עם בעלת הרכב והרכב של אישה מבוגרת מטופל בזמן כול השנים לפי הספר. יד 1 ועם ק"מ נמוך מאוד לשנתון. והיא גמישה במחיר.

• תוכן חדש...